Szerintem is vállald be, de előtte kérdezd meg, hogy miért nem pár akar hívni, mert te is örülnél ha foglalkozna veled valaki. A buli is jobb lesz és te is könnyebben viseled majd az ő félrelépését.
ne haragudj, de láthatnék rólatok képet? :-)
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 19:16

Sziasztok
Volna kedve valakinek párhoz csatlakozni?párokat lányokat pasikat várunk.
Sziasztok
ok
gyere (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 23:25
gyere (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56637)

én szívesen csatlakoznék párokhoz is de csak a lány örömére...
Szívesen, ha segíthetek másban is, ill érdekel a véleményem bátran szólj :-)
igaz velem még ilyen nem történt sajna...
Te döntésed, te életed, de ilyenkor a kompromisszumokra kell törekedni...
ehhez ismernem kéne a pasidat...De alapvetően nem hiszem...
Ha a pasid lennék azt mondanám, hogy naná, de így csak azt tudom, hogy dönts a szíved szerint :-)
Férjed helyzete irígylésreméltó :-)
Szia Julia énegyedül vagyok, de szivesen beszállnék hozzátok ird meg hol mikor talizhatunk
Köszi a jelentkezést, számba veszlek benneteket.
klasszak a képeitek :-)
Hello Julia!
Egy haverommal tudnánk csatlakozni, tuti komolyan, van tapasztalat, nem menekülünk... Ha gondolod...
Egy haverommal tudnánk csatlakozni, tuti komolyan, van tapasztalat, nem menekülünk... Ha gondolod...
Ha akarjátok akkor a kep.tar.hu/julia36 címen megnézhettek.
Én férfi vagyok!
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 12:32

Mi nem lépnénk le a jó elől, feltéve ha lányról van szó... inkább a csajok (vagy a mögéjük bújt maszturbátor) tűnik el nyomtalanul... Te melyik nemhez tartozol?
én szívesen csatlakoznék párokhoz is de csak a lány örömére...
Azért szerintem előtte jó lenne megnézni hogy milyen nőről is van szó, nem? :)
(Ez egy válasz dvtk20 üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nem lépnénk le a jó elől, feltéve ha lányról van szó... inkább a csajok (vagy a mögéjük bújt maszturbátor) tűnik el nyomtalanul... Te melyik nemhez tartozol?
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2006. 08. 16. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 20:59

Nekem pont más a véleményem!!
Az én tapasztalatom az,hogy a párok lépnek le.
Tisztelet a kivételnek!Vagy csak engem kerültek el.
Az én tapasztalatom az,hogy a párok lépnek le.
Tisztelet a kivételnek!Vagy csak engem kerültek el.
Én bevállalom!!!!