Hármas szex - női beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Párokhoz harmadiknak hölgy heteró alapon !

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9018   2025. 03. 11. kedd 20:53
Zsozsotomi0704 Zsozsotomi0704
Sziasztok párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére! 03.15
Esetlegesen shemale-t .
#9017   2025. 03. 11. kedd 20:34
Zsozsotomi0704 Zsozsotomi0704
Sziasztok párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére!
Most 03.15 hétvégére
Esetlegesen shemale-t .
#9016   2025. 03. 10. hétfő 22:18
pecsiparos26 pecsiparos26
Keresünk hozzánk korban illő lányt, aki szívesen ismerkedne velünk és élne át többszöri orgazmust. Pécsen. Szívesen megyünk vacsorázni, városba is, de utána még szívesebben hozzuk haza a beszállót. smile Rengeteg szex játékunk van, amit szívesen megosztanánk a 3. beszállóval.
#9015   2025. 03. 05. szerda 12:20
RebekaBunny RebekaBunny
Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
#9014   2025. 03. 04. kedd 11:12
Peeti86 Peeti86 VIP
Március 6.-án tartandó pasitöbbletes bulinkra, tudunk még párokat és szóló hölgyeket fogadni, és max még 1 férfit.
9. Kerületbe várunk titeket kb 25 fős létszámmal.
Általunk szűrt és jóváhagyott vendégkörrel
Weboldalunkon találhatóak a swinger eseményeink és Podcast adásunk, melyet privátba tudok küldeni.
Szóló hölgyek a vendégeink
#9013   2025. 03. 03. hétfő 20:48
erikbeck erikbeck
Sziasztok! Ukrán csajommal hölgyet keresünk hármasozni pest megyében. 18-55 éves kor közötti hölgyet!
#9012   2025. 03. 03. hétfő 06:37
Manna Ventura Manna Ventura
Hol itt a hármas?
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 09:32
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.

Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.

S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.

Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.

100% hetero . Köszönöm.
#9011   2025. 03. 01. szombat 20:58
viktorbp28 viktorbp28
Párként keresünk hölgyet , Bp vagy környékén
#9010   2025. 03. 01. szombat 09:32
kalandrafelxxx77 kalandrafelxxx77
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.

Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.

S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.

Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.

100% hetero . Köszönöm.
#9009   2025. 03. 01. szombat 09:04
Gizu1958 Gizu1958
Nem együtt élő pár vagyunk, keresünk teltebb lányt max 35 évesig mind kettőnknek örömére Pestmegyén Csepel sziget.
#9008   2025. 03. 01. szombat 06:50
AndIsti AndIsti
Női tagunk kezdő a hólgyekkel, minimális tapasztalata van már, de szeretné még jobban felfedezni ezt a vonalat. Férfi tagunk passziv jelenléte mellett tervezzük az első ilyen élményt. Nem kifejezetten az aktív hármas a cél, hanem a női érzéki, intim együttlét.
#9007   2025. 02. 23. vasárnap 08:10
puffi puffi
Sziasztok!

Hétfő vagy kedd estére keresnénk hölgyet harmadiknak
#9006   2025. 02. 19. szerda 19:15
Excitingcouple Excitingcouple
Sziasztok! Sportos hetero férfi-biszex nő párként keresünk vékony, csinos biszex hölgyet 18-40 éves korig 3.-nak izgalmas pillanatok közös eltöltéséhez. Helyünk van, de utazni is tudunk. Várjuk üzeneted! wave
(Solo pasikat nem keresünk! Akik mégis írnak törölve lesznek.)
#9005   2025. 02. 18. kedd 20:54
Adeline és Robert Adeline és Robert VIP
Sziasztok.
Debrecenben keresnénk magunk közé Bi lányt mindenki örömére.
#9004   2025. 02. 18. kedd 20:50
Manna-pair Manna-pair
Sziasztok! 30-as sexy pár vagyunk, ápr.21.-i hétvégére 3-as együttlétre keresünk ápolt, jó alakú hölgyet max 40 éves korig Hévíz és környékéről, mindkét fél kényeztetésére, helyszín, diszkréció biztosított!
#9003   2025. 02. 18. kedd 12:40
Hapsi1 Hapsi1
Sziasztok!
Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk Ózd környékén.Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk smile
#9002   2025. 02. 18. kedd 11:53
Manna Ventura Manna Ventura
Lányt keresünk közös nyalakodásra, spriccpartyra. finom
#9001   2025. 02. 16. vasárnap 22:21
viktorbp28 viktorbp28
Női páromnak hölgyet keresek!
#9000   2025. 02. 16. vasárnap 15:20
Izike0708 Izike0708
Sziasztok! Ma estére keresünk hölgy beszállót hármas együttlétre, vagy párt (amennyiben a férfi fél felém passzív marad)
#8999   2025. 02. 16. vasárnap 11:49
Spezial Spezial
Sziasztok. párt vagy Nőt keresnék kellemez élvezetekre! Puszi Cinti@Andris

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: atti75 atti75
Nyitás ideje: 2004. 09. 18. szombat
Üzenetek: 9098db
Utolsó üzenet: tegnap 10:51

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!