Sziasztok párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére! 03.15
Esetlegesen shemale-t .
Esetlegesen shemale-t .
Sziasztok párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére!
Most 03.15 hétvégére
Esetlegesen shemale-t .
Most 03.15 hétvégére
Esetlegesen shemale-t .
Keresünk hozzánk korban illő lányt, aki szívesen ismerkedne velünk és élne át többszöri orgazmust. Pécsen. Szívesen megyünk vacsorázni, városba is, de utána még szívesebben hozzuk haza a beszállót.
Rengeteg szex játékunk van, amit szívesen megosztanánk a 3. beszállóval.

Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Március 6.-án tartandó pasitöbbletes bulinkra, tudunk még párokat és szóló hölgyeket fogadni, és max még 1 férfit.
9. Kerületbe várunk titeket kb 25 fős létszámmal.
Általunk szűrt és jóváhagyott vendégkörrel
Weboldalunkon találhatóak a swinger eseményeink és Podcast adásunk, melyet privátba tudok küldeni.
Szóló hölgyek a vendégeink
9. Kerületbe várunk titeket kb 25 fős létszámmal.
Általunk szűrt és jóváhagyott vendégkörrel
Weboldalunkon találhatóak a swinger eseményeink és Podcast adásunk, melyet privátba tudok küldeni.
Szóló hölgyek a vendégeink
Sziasztok! Ukrán csajommal hölgyet keresünk hármasozni pest megyében. 18-55 éves kor közötti hölgyet!
Hol itt a hármas?
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 09:32

Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.
S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Párként keresünk hölgyet , Bp vagy környékén
Sziasztok!
100% hetero . Köszönöm.
100% hetero . Köszönöm.
Nem együtt élő pár vagyunk, keresünk teltebb lányt max 35 évesig mind kettőnknek örömére Pestmegyén Csepel sziget.
Női tagunk kezdő a hólgyekkel, minimális tapasztalata van már, de szeretné még jobban felfedezni ezt a vonalat. Férfi tagunk passziv jelenléte mellett tervezzük az első ilyen élményt. Nem kifejezetten az aktív hármas a cél, hanem a női érzéki, intim együttlét.
Sziasztok!
Hétfő vagy kedd estére keresnénk hölgyet harmadiknak
Hétfő vagy kedd estére keresnénk hölgyet harmadiknak
Sziasztok! Sportos hetero férfi-biszex nő párként keresünk vékony, csinos biszex hölgyet 18-40 éves korig 3.-nak izgalmas pillanatok közös eltöltéséhez. Helyünk van, de utazni is tudunk. Várjuk üzeneted!
(Solo pasikat nem keresünk! Akik mégis írnak törölve lesznek.)

(Solo pasikat nem keresünk! Akik mégis írnak törölve lesznek.)
Sziasztok.
Debrecenben keresnénk magunk közé Bi lányt mindenki örömére.
Debrecenben keresnénk magunk közé Bi lányt mindenki örömére.
Sziasztok! 30-as sexy pár vagyunk, ápr.21.-i hétvégére 3-as együttlétre keresünk ápolt, jó alakú hölgyet max 40 éves korig Hévíz és környékéről, mindkét fél kényeztetésére, helyszín, diszkréció biztosított!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk Ózd környékén.Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk
Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk Ózd környékén.Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk

Lányt keresünk közös nyalakodásra, spriccpartyra.

Női páromnak hölgyet keresek!
Sziasztok! Ma estére keresünk hölgy beszállót hármas együttlétre, vagy párt (amennyiben a férfi fél felém passzív marad)
Sziasztok. párt vagy Nőt keresnék kellemez élvezetekre! Puszi Cinti@Andris