lányt keresünk harmadiknak. Tatabányán, helyünk van. Szombat délutántól akár egész hétvégére

Párokat és hölgyeket keresünk Szombathely környékén
Kedves, értelmes, cuki lányok figyelem! Charlie és angyala keres további angyalokat! Belső üzenetet írj!
Párt ,hölgyet ,férfit ( ha bi az még jobb lenne ,férfiaknál a méret nagyon fontos !!!! ) keresünk ma estére Szombathely mellé egy fülledt erotikus éjszakához. Párommal mindent szeretünk :párcsere ,egymás előtti szex,bi szex....Egy jó kis bulit szeretnénk még nyaralás előtt ahol minden megengedett csak jó legyen és élvezzük. Helyünk van már csak jelentkező kell aki szereti és élvezi a szex minden formáját!!!
Sziasztok! Keresem azt a 20 és 35 év közötti hölgyet, akit alapos megismerés után esetleg szívesen eltöltene pár kellemes órát velem és a párommal kötöttségek nélkül. Pest megyeiek előnyben. Lehetőleg tényleg csak nők jelentkezzenek!
Halihó.40-es pár keres hölgyet a pár női tagjának.Csak hölgyet!!!
Szia! Pár keres hölgyet a hölgy részére! Átlagos alkatú 20-40 év közötti csinos hölgyet! NEM FF-T NEM PÁRT! Utazni és fogadni is tudunk Köszi I&A
Keresünk a környékből kisebb létszámú házibulit, Párokat-Lányokat esetleg fiatal jó farkú fiúkat lehetőleg hellyel rendelkezőt!!
Párokat keresünk párcseréhez és hölgyeket hármashoz ! Szeretnénk már ha komoly érdeklődő is megtalálna minket!!
Párt ,hölgyet ,férfit ( ha bi az még jobb lenne ,férfiaknál a méret nagyon fontos !!!! ) keresünk hétfő estére Szombathely mellé egy fülledt erotikus éjszakához. Párommal mindent szeretünk :párcsere ,egymás előtti szex,bi szex....Egy jó kis bulit szeretnénk még nyaralás előtt ahol minden megengedett csak jó legyen és élvezzük. Helyünk van már csak jelentkező kell aki szereti és élvezi a szex minden formáját!!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok!
Két pasi és én Éva még egy nőt keresünk társaságunkhoz péntek estére sexbulira.
Pár is jelentkezhet !!!
Pár is jelentkezhet !!!
sziasztok!
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Szexi párként keresünk nőt buja játékokhoz.
Keresünk a környékből kisebb létszámú házibulit, Párokat-Lányokat esetleg fiatal jó farkú fiúkat lehetőleg hellyel rendelkezőt!!
18 tól ráérünk minden nap!
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
Keresünk párommal kedves ápolt beválalós hölgyet harmadiknak aki biszex beállítotságú a férj is szeretne két nővel lenni egyszerre meg a feleség is kipróbálná nővel is. Akár egy alkalomra akár hosszú távra. Csak olyan jelentkezen aki komolyan gondolja! Többit privátba megbeszéljük.
Sziasztok gyula környékéröl keresünk arc/intim képet kérünk ma vagy holnapra. alkalmi8284@gmail.com
18 tól ráérünk minden nap!
Párokat keresünk párcseréhez és hölgyeket hármashoz ! Szeretnénk már ha komoly érdeklődő is megtalálna minket!!