Igen, nagyon jó arc vagy, csak azt nem tudom, hogy egyesek miért ilyen gyökerek, mint te is??!! Mire való a nyomorult téma?? Vagy itt már sosem lesz rend??? Vagy nem tudom mit gondoltok, majd egy lányt, vagy maximum párt kereső pár dob egy hátast és kíváncsi lesz a nyavajás pöcsödre??
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 16. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 00:08

Törölt felhasználó (1464702)

Sziasztok!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Sziasztok!
Írj bátran!
További szép napot!
Írj bátran!
További szép napot!
Sziasztok, 30ev koruli párral vagy lannyal ismerkednénk, a bisex erdeklodes elony, hosszu tavra, nem csak sex erdekelne minket, Szolnok 50km korzetebol. Irjatok privatot ha illik ratok, rad a leiras, szivesen kuldunk kepet is, de egyeduli pasit nem keresunk
Sziasztok! Párt vagy lányt keresünk! Párnál max 15 cm ff intim lehet! Kalocsa vagy környéke
Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednénk aki szívesen csatlakozna hozzánk harmadiknak! Kölcsönös szimpátia ugye elengedhetetlen,így elsőnek egy ital melletti beszélgetés és utána bármi kialakulhat...nem azonnali sexre keresünk partnert!
samesza6q@gmail.com

Valódi, kedves, vidám, 30-as párocska vagyunk. Lányt, nőt keresünk harmadiknak, hosszabb távra is akár. Privátban lehet nekünk írni.

Sziasztok! Még mindig keresünk egy izgalmas lányt aki csatlakozna hozzánk. Nem voltam lánnyal még .. játszunk gyere

Sziasztok! Fiatal ROMA lányokkal ismerkednék! Írjatok bátran!
Eger és környékén keresünk lányt nőt ma estére. Részleteket levélben.
Sziasztok!
Holnap estére hölgyet párt vagy férfit keresünk. Siófokon lenne helyünk. Fiatal pasi érett hölgy a jelenlegi felállás ezt, szeretnék felhígítani egy hölggyel tutira és akár egy két pasival. Diszkréció elvárt! Sok mindenre nyitott pár (szex) vagyunk. Privát üzenetben várjuk a jelentkezőket!!
Sok sikert.
Holnap estére hölgyet párt vagy férfit keresünk. Siófokon lenne helyünk. Fiatal pasi érett hölgy a jelenlegi felállás ezt, szeretnék felhígítani egy hölggyel tutira és akár egy két pasival. Diszkréció elvárt! Sok mindenre nyitott pár (szex) vagyunk. Privát üzenetben várjuk a jelentkezőket!!

Siofokon csajszi aki párhoz csatlakozna?
Sziasztok! Keresem azt a 20 és 35 év közötti barátnőmet, aki alapos megismerés után esetleg szívesen eltöltene pár kellemes órát velem és a párommal kötöttségek nélkül. Támogatás ok zolihajni2012@citromail.hu
Doromboló cicusunkat keressük egy hölgy személyében,de az sem baj ha egy vad macska.
Sziasztok. Azt gondolom lassan sajnos kijelenthetjük, hogy ez a topik TELJESEN FELESLEGES. Egyszerűen ezekre a posztokra konkretan jelentkezes sincs, es ahogy olvasom a nagy többség ishasonloan sikertelenul keresgel itt. Azert utoljara teszunk egy kiserleltet, hatha valami csoda folytan megiscsak jelentkezik egy lany. Szóval csinos, ertelmes lanyt keresunk beszallónak, akar nemi tamogats fejeben is, (Nem ,nem kell "hivatasos" akinek ez csak egy ujabb munka lenne) Idióta kamuprofilos betegek kímeljenek.
Üdv
Üdv

Vasárnap hölgy aki csatlakozna hozzánk akaliban nudista campingben?
Sziasztok! Szeretném páromat kényesztetni egy bi-Hölgy(el) társaságában. Nudizni,beszélgetős estéket rendezni stb...

Sziasztok kezdő pár ként keresünk Bi hölgyet!
Szegedi igényes sportos hàzaspàr keres fiatal lànyt hosszútàvra tàmogatàssal diszkréten ,csak Csongràd megyébõl.Privàt üzit vàrunk