Írtam privit
(Ez egy válasz Jancsi34-Juliska30 üzenetére (2018. 01. 28. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresünk HETFŐ ill. CSÜTÖRTÖK délelötti 3as ill 4es huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok 20/5, igényes, kicsit telt hölgy( nagy cici& popó)Írjatok!! Punci potyázók Ne!!!
Üdv
Üdv
Sziasztok......
(Ez egy válasz ZsuZol üzenetére (2018. 01. 27. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 15:05

Ma vagy holnap estére keresünk nyitott lányt, hármasszex adta örömökre.Mi egy kezdő pár vagyunk. Budapest III. kerületében lakunk. Fogadni tudunk.
Ápolt, átlagos, értelmes pártként(L30F44) keresünk vonzó hölgyet harmadiknak, mindkettőnk, de főleg a hölgy örömére. Kezdők, de elszántak vagyunk. ☺️
Ma vagy holnap estére keresünk nyitott lányt, hármasszex adta örömökre.Mi egy kezdő pár vagyunk. Budapest III. kerületében lakunk. Fogadni tudunk.
Sziasztok! Holnap estére keresünk még komoly partnereket (akik tudják mit akarnak és találkoznak is) privát buliba! Öten vagyunk (2 lány és 3 fiú) gondoltunk lenne kedve esetleg csatlakozni még pároknak illetve potens pasiknak!

Szia!Közös szex élményekhez keressünk biszex hajlamú lányt.
Hétvégén Kecskeméten a naturista szaunán leszünk a párommal (18-20h)!
Szívesen beszélgetnénk , ismerkednénk hölggyel v párral! Többit levélbe
Szívesen beszélgetnénk , ismerkednénk hölggyel v párral! Többit levélbe
Sziasztok
A hétvégén Kecskeméten az esti/18-20h/ natúr szaunára megyek a párommal ! Szívesen ismerkedni elsősorban hölggyel de pár is szóba jöhet! Pasi nem érd! Többit levélbe!
A hétvégén Kecskeméten az esti/18-20h/ natúr szaunára megyek a párommal ! Szívesen ismerkedni elsősorban hölggyel de pár is szóba jöhet! Pasi nem érd! Többit levélbe!
Sziasztok!
Egy lány és két fiú (hetero) csapatunkhoz szeretnénk "leigazolni" egy csini lányt, de szívesen vesszük igényes pár jelentkezését is.
Havi kb. egy-két alkalommal szoktunk összehozni bulis hangulatú estéket.
Lányok közötti telefonos bemutatkozás fontos számunkra.
Egy lány és két fiú (hetero) csapatunkhoz szeretnénk "leigazolni" egy csini lányt, de szívesen vesszük igényes pár jelentkezését is.
Havi kb. egy-két alkalommal szoktunk összehozni bulis hangulatú estéket.
Lányok közötti telefonos bemutatkozás fontos számunkra.
Szabolcs megyéből párt vagy lányt keresünk!
Nőt keresünk (ma estére). Kedves Pár vagyunk (33/43 éves), szeximádóak (női biszex belefér). Kor nem számít, csak a szimpátia és a higiénia. Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Email: ttbudapest@gmail.com
Sziasztok 24 éves fiatal srác keres hölgyet vagy párt. Miskolc környékén. Utazni tudok!. Helyem nincs.
Sziasztok biszex női tagú kedves átlagos pár vagyunk .3 szex céljából keresünk nőt .minden lehetőség érdekelne minket vágyaink megéléséhez! Ha olvastad adatlapunk és megfelelnénk kérjük azt jelezd egy üzivel!
Egy kedves pár !
Egy kedves pár !
Sziasztok! Olyan lányt keresek aki beszállna harmadiknak pár mellé, a pár hölgy tagja a fő célpont, persze mindent lehet. Meglepetésnek tervezem, ha partner vagy egy ilyen játékba írj. Veszprém megye. A jól ápoltság és intelligencia alapkövetelmény!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresünk SZERDA ill. CSÜTÖRTÖK délelötti 4es huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok 20/5, igényes, kicsit telt hölgy( nagy cici& popó)Írjatok!! Punci potyázók Ne!!!
Üdv
Üdv
Kaposvár és környékén keresek akár autós szex kapcsolatot.
Párok, Fiukkal, lányokkal, szeretetném dugatni magam, de gangbang is ok!
Bevállalós bi-passziv 35 éves sexy sportos pervi srác vagyok!
Minden ok, akár csak a fiú örömére akár csak a lány örömére wink
Minden ok, akár csak a fiú örömére akár csak a lány örömére wink
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresünk SZERDA délelötti 4es huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok 20/5, igényes, kicsit telt hölgy( nagy cici& popó)Írjatok!! Üdv
Sziasztok egyedülálló asszonyt lányt keresünk 3 más örömömre.utazni is fogadni is tudunk csak komojan gondolod akor keres minket.
Kaposvár és környékén keresek akár autós szex kapcsolatot.
Minden ok, akár csak a fiú örömére akár csak a lány örömére
Minden ok, akár csak a fiú örömére akár csak a lány örömére