Sziasztok,itt vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 10. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 11:54
Törölt felhasználó (1310322)
VIP

Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Nővel ismerkednénk kölcsönös örömszerzés, szex és barátság céljából. 33/43 éves, szeximádó pár vagyunk (biszex belefér). Kor nem számít, csak a szimpátia.
Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Email: ttbudapest@gmail.com
Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Email: ttbudapest@gmail.com
Sziasztok
Biszex nő tagú pár keres nőt minden jóra kizárólag autóval rendelkező nőt! több infó privát üzenetben adatlap olvasás után!
Ancsi
Biszex nő tagú pár keres nőt minden jóra kizárólag autóval rendelkező nőt! több infó privát üzenetben adatlap olvasás után!
Ancsi
Sziasztok
Sziasztok
Ma estére keresünk szopni nyalni szerető bi pasit bi lányt vagy párt. elsőre csak orál később................... jelentkezést fényképpel várjuk a cockcock601@gmail.com címre. köszönjük.
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt
Szia!Női partnerünket közös szex élményekhez.
Párt támogatnák ma anygilag
Sziasztok! Fiatal párként keresünk 20-45 év közötti hölgyet (esetleg kis intimmel (max 15cm ami nem 16-17 --) párt szexuális vágyaink kiéléséhez. Elsősorban Kalocsa és környékéről de talán utazni is tudunk vagy fogadni.
KAPOSVÁR
BI-Passziv vagyok
Minden ok
BI-Passziv vagyok
Minden ok

Sziasztok
Lányt aszonyt keresük 3 mas örömökre heves nográd borsod megye elöny utazni tudunk
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Hölgyet keresünk kellemes idő töltésre.
13 kerületben lanyt part fogadunk ma este..,
sziasztok . van Bács-kiskun Fejér Tolna megyéből csinos nő aki beszállna egy kezdő párhoz 3nak ?
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Szeretjük az orál , és a
renault68@freemail.hu
Sziasztok adatlapunk szerint keresünk lányt aszonyt!!