Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat ,lányokat,asszonyokat aki vagy akik el kísérnének engem egy wellnes hétvégére mindent én állok privibe irjatokIde írd a hozzászólásod!
Március első hetébe Eger környékén 4 napos wellnessen leszünk. kezdő párként keresünk hölgyet a hölgy örömére ! Esetleg Pár szeretkezését néznénk mi is játszanánk egymással párcsere nélkül !!
Kérem cáfoljon meg hölgy van itt aki szívesen csatlakozna hozzánk
Pasik leveleit nem várjuk! Belső levelet!
Köszi
Kérem cáfoljon meg hölgy van itt aki szívesen csatlakozna hozzánk
Pasik leveleit nem várjuk! Belső levelet!
Köszi
Bi fiút ,bi lányt vagy bi párt keresünk. Elképzelést ,képet a cockcock601@gmail.com címre várjuk.
Sziasztok!Páromnak keresek Lányt ,lányos játékra, én csak nézném, aztán beszállnék a párom örömére. A többit megbeszéljük! Vas megye! Privát üzeneteket várok! Köszi!
cseréljünk képet
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2018. 02. 26. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 26. hétfő 21:36

Olyan fiatal fiút ill. időseb Hölgyet keresünk, aki kipróbálná velünk a hármast.. Félős , hangemberek ne jelentkezzenek.. Privátba üzenjetek!
Olyan fiatal fiút ill. időseb Hölgyet keresünk, aki kipróbálná velünk a hármast.. Félős , hangemberek ne jelentkezzenek.. Privátba üzenjetek!
Március 4-7 ig Egerszalókon leszünk! Hölgyet keresünk hölgy kényeztetésére! Masszázs is érdekel!
Pasik kérem ne írjanak!!
Pasik kérem ne írjanak!!
Lá MB yt keresünk 3 mad örömökre utazni tudunk!
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 24. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 24. szombat 11:23
Szívesen csatlakoznék hozzátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 24. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1822142)

Sziasztok! Ma estére keresünk igényes párokat illetve potens fiúkat szabadidőnk kellemes eltöltésére!
Helyünk van!
Helyünk van!
Sziasztok 38 éves mindenre nyitott masszőr pasi vagyok keresek 18-60 éves korig lányokat,párokat,asszonyokat nagymamákat.minden megoldás érdekel.anyagi se gond irjatok privit.Ide írd a hozzászólásod!
Szia! Szolnoki pár keresi hölgy partnerét közös szex élményekhez.
Pécsi pár keres ma estére hölgyet.
Sziasztok! Ma estére keresünk igényes párokat illetve potens fiúkat szabadidőnk kellemes eltöltésére!
Helyünk van!
Helyünk van!
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Sziasztok Pesten lanyt esetleg fiatal bi part keresunk
Holnapra keresek szaunapartnert hölgy, vagy pár személyében Bükfürdőn. "Minden jóban benne vagyok" jeligére
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Hölgyet keresünk holnap estére,helyünk van de utazni is tudunk.
Holnapra keresek szaunapartnert hölgy, vagy pár személyében Bükfürdőn. "Minden jóban benne vagyok" jeligére
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Mi egy 44-45 éves fiatalos pár vagyunk. Március első hetében Eger környékére utazunk! Szívesen ismerkednénk fiatalos hölggyel ! Esetleg pár is szóba jöhet párcsere nélkül! Férfiak jelentkezését köszönjük de NEM!
Köszönjük és várjuk levedet I&A
Köszönjük és várjuk levedet I&A