Sziasztok!Páromnak keresek Lányt ,lányos játékra, én csak nézném, aztán beszállnék a párom örömére. A többit megbeszéljük! Vas megye! Privát üzeneteket várok! Köszi!
Bi fiút ,bi lányt vagy bi párt keresünk. Elképzelést ,képet a cockcock601@gmail.com címre várjuk.
Március első hetébe Eger környékén 4 napos wellnessen leszünk. kezdő párként keresünk hölgyet a hölgy örömére ! Esetleg Pár szeretkezését néznénk mi is játszanánk egymással párcsere nélkül !!
Kérem cáfoljon meg hölgy van itt aki szívesen csatlakozna hozzánk
Pasik leveleit nem várjuk! Belső levelet!
Köszi
Kérem cáfoljon meg hölgy van itt aki szívesen csatlakozna hozzánk
Pasik leveleit nem várjuk! Belső levelet!
Köszi
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat ,lányokat,asszonyokat aki vagy akik el kísérnének engem egy wellnes hétvégére mindent én állok privibe irjatokIde írd a hozzászólásod!
Sziasztok bi párt keresünk minden földijora .csak azok keresenek akik mernek is talizni.töbit privátba
Sziasztok házibarátot keresünk nö szeméjében.akit anyagilag is támogatnánk.privát keveleket várunk
Sziasztok!
Mai napra , délután, kora este keresünk találkozni is akaró, merő partnert, partnereket. Enyhe Bi játékokra hölgyek ,urak vagy párok jelentkezését várjuk privát üzenetben. Ne fotót kunyerálj, gyere és nézz meg minket élőben. Nem fogsz csalódni!
Utazni tudj!
Mai napra , délután, kora este keresünk találkozni is akaró, merő partnert, partnereket. Enyhe Bi játékokra hölgyek ,urak vagy párok jelentkezését várjuk privát üzenetben. Ne fotót kunyerálj, gyere és nézz meg minket élőben. Nem fogsz csalódni!

Sziasztok!Páromnak keresek Lányt ,lányos játékra, én csak nézném, aztán beszállnék a párom örömére. A többit megbeszéljük! Vas megye! Privát üzeneteket várok! Köszi!
Ha kell ,anyagilag is támogatnánk!
Ha kell ,anyagilag is támogatnánk!
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Sziasztok!
cheetosgyerek@gmail.com
Írjatok ide beszéljük meg
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2018. 02. 26. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 26. hétfő 21:36
cheetosgyerek@gmail.com
Írjatok ide beszéljük meg

Olyan fiatal fiút ill. időseb Hölgyet keresünk, aki kipróbálná velünk a hármast.. Félős , hangemberek ne jelentkezzenek.. Privátba üzenjetek!
Lányt keresnénk 3.-nak, akinek egy lánnyal ketten nyalhatnánk a puncijár. Szolnok környéke. Ő nem csinált még ilyet, de ki szeretné próbálni. PM-ben ha esetleg valaki pont ilyen igénnyel van fent, jelezze.
Helló lányt keresnénk párom örömére,én csak a párommal foglalkoznák.Első élmény lenne

Füreden ma este lanyt keresünk...
Akár anyagi támogatás is!
Akár anyagi támogatás is!
Sziasztok. Március 9-11-ig Sárváron leszünk pihenni. Szívesen ismerkednénk, barátkoznánk vacsoráznánk egy szimpatikus házas/ párral. 44-45 éves fiatalos sportos boldog kapcsolatban élő kezdő házaspár vagyunk. Esetleg meglepném a feleségemet egy masszázzsal szimpatikus hölgytől, pártól vagy sráctól. Belső leveleket kérünk
Hölgyekkel-Párokkal ismerkednénk szexkapcsolat reményében
Sziasztok. Nem ez a pontos fórum, tudom. Gombócka vagyok, lányt keresnék. Csak lányt. Pár infót a társkereső adatlapomon megtalálsz. Köszönöm.

Sziasztok
Az esti órákban szívesen néznénk pár szeretkezését skype-on!! Mi is láthatók lennénk....
Skype cím csak belső levélbe !! Csak párok jelentkezését várjuk !!
Az esti órákban szívesen néznénk pár szeretkezését skype-on!! Mi is láthatók lennénk....
Skype cím csak belső levélbe !! Csak párok jelentkezését várjuk !!
Párként keresünk egy kedves nőt kellemes idő töltésre.
Sziasztok.
Kedves lányt keresünk párosunk hölgy tagja részére. Részletek a lapunkon.
Kedves lányt keresünk párosunk hölgy tagja részére. Részletek a lapunkon.