Sziasztok!
Van egy kicsi esėly is arra, hogy itt találunk hölgyet aki beszállna hozzánk? Sikerült már valakinek??
Van egy kicsi esėly is arra, hogy itt találunk hölgyet aki beszállna hozzánk? Sikerült már valakinek??
Ápolt,szexi nőként hölgy partnerem keresem.
Sziasztok!
Keressük azt a 18-40 éves nőt,lányt,hölgyet aki csatlakozna hozzánk. Nagy elvárásaink nincsenek,nem kell hogy nádszálvékony legyél,csak egyél ápolt,kedves,akivel beszélgetni is lehet,nem csak szexelni. Lehetőleg biszex legyél,az sem baj ha kezdő lennel lányos játékokban,én is az vagyok. Tatabánya 50-max 80 km vonzáskörében legyél,utazni tudunk ha kell. Örülnénk ha privátban irnál,onnan akár emailben vagy veberen tudnák folytatni.
Köszönöm ha elolvastad.
Üdv,Démon
Keressük azt a 18-40 éves nőt,lányt,hölgyet aki csatlakozna hozzánk. Nagy elvárásaink nincsenek,nem kell hogy nádszálvékony legyél,csak egyél ápolt,kedves,akivel beszélgetni is lehet,nem csak szexelni. Lehetőleg biszex legyél,az sem baj ha kezdő lennel lányos játékokban,én is az vagyok. Tatabánya 50-max 80 km vonzáskörében legyél,utazni tudunk ha kell. Örülnénk ha privátban irnál,onnan akár emailben vagy veberen tudnák folytatni.
Köszönöm ha elolvastad.
Üdv,Démon
Sziasztok
Párommal hölgyet keresünk
Párommal hölgyet keresünk
Sziasztok hölgyek jelenkezését várjuk harmadiknak
Hahó! Ma nem akar senki szexelni? Párokhoz csatlakoznék. Győr-Sopron megye
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Hölggyel ismerkednék akit izgat két fiatal pasival történő szeretkezés!
Írj üzenetet ismerkedjünk.!
Írj üzenetet ismerkedjünk.!

Kecskeméti házaspár vagyunk.
Lányokat és Párokat keresünk !
Privát üziket várunk
Lányokat és Párokat keresünk !
Privát üziket várunk

Ffiként csatlakoznék,ápolt ,masszírozni szerető vagyok.
Alkalmi hölgy partneremel keressünk hölgyet harmadiknak díszkréten.
Sziasztok
Ismerkednénk szexkapcsolat reményében elsősorban Lányokkal de Párokkal is szívesen. Pasik NEM!!!
Privát üzeneteket várunk.
Ismerkednénk szexkapcsolat reményében elsősorban Lányokkal de Párokkal is szívesen. Pasik NEM!!!
Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok!
2pasi+1 nő felálláshoz keresnénk 4.-nek még egy hölgyet. Házibuli formájában rosszalkodnánk, minden beleférhet amit megkívánunk.
Privátban írjon akit érdekel!
Szép estét!
2pasi+1 nő felálláshoz keresnénk 4.-nek még egy hölgyet. Házibuli formájában rosszalkodnánk, minden beleférhet amit megkívánunk.
Privátban írjon akit érdekel!
Szép estét!
28 tól Hévizen nyaralunk egy heteró pár vagyunk szivesen vennénk egy Hölgy közeledését aki csatlakozna hozzánk a férj közös kényeztetésére vagy ... csak az ő örömére....
Biszex lányt (ami itt lehetetlennek tűnik), esetleg biszex hölgytagú párt keresünk perverz játékokra, többesre, leszbizésre, kis perverzkedésre. Privát leveleket várunk, de adatlapot mindenképpen olvass mielőtt Írsz!
Pasit egyáltalán nem keresünk!
Pasit egyáltalán nem keresünk!
Sziasztok! Győrből hölgy, pár aki csatlakozna Ma( kedd)12 körül hozzánk?Szabadban szexelünk! Igényes, buja pár vagyunk! Írjatok!
Sziasztok jeletkeznénk mint nézök

Én meg gyönyörködnék a látványban....
(Ez egy válasz Jancsi34-Juliska30 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, abszolút jelentkezünk!!!
(Ez egy válasz natasha üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 11:17

Párként keresnénk hölgyet, aki szétnyalatná magát a hölgytagunkkal...