Jó lenne végre egy hozzánk hasonló KOMOLY párt találni,esetleg Lányt is keresünk de olyan tuti nincs itt!
Ha netán vagy-vagytok akkor privát üzit várunk!
Ha netán vagy-vagytok akkor privát üzit várunk!
Sziasztok! Augusztus harmadik hétvégéjére keresünk bi hölgyet mindhármonk örömére.Igényes,inteligens pár vagyunk.Keressetek bizalommal.

Sziasztok! Holnap szombat estére keresünk egy bi lány mindhármunk örömére! Nem harapunk!
Sziasztok!
Babysittert keresünk hölgy személyében !
Keressetek bizalommal privátban !
Pussz
Babysittert keresünk hölgy személyében !
Keressetek bizalommal privátban !
Pussz
Augusztus utolsó hétvégéjèn Hajdúszoboszlón leszünk szívesen megismerkednénk hölggyel( nem pasi!!)
Remény hal meg utoljára
Viccet felretéve,párt vagy pasit könyebb találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 01. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 11:36

Viccet felretéve,párt vagy pasit könyebb találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 01. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3897502)

Köszi a válaszokat. Sajnos erre számítottunk de azėrt remėnykedünk.
Köszi a válaszokat. Sajnos erre számítottunk de azėrt remėnykedünk.
Mi már keresünk egy ideje,de nem találtunk eddig.
Nem tudom mi az oka.. Kevesen vállalják fel vagy csak kevés a szabad hölgy?
Egyedülalló nőként könnyen találtam (férfi)partnert,többször is találkoztunk. De így,párként..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 21:33
Nem tudom mi az oka.. Kevesen vállalják fel vagy csak kevés a szabad hölgy?
Egyedülalló nőként könnyen találtam (férfi)partnert,többször is találkoztunk. De így,párként..

Sziasztok!
Van egy kicsi esėly is arra, hogy itt találunk hölgyet aki beszállna hozzánk? Sikerült már valakinek??
Van egy kicsi esėly is arra, hogy itt találunk hölgyet aki beszállna hozzánk? Sikerült már valakinek??
Valós szóló lányt találni a GG-n vagy bármely társkeresőn kb annyi az esély, mint a lottó négyesre...
:-(
4 éves társkeresős tapasztalatból írjuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
:-(
4 éves társkeresős tapasztalatból írjuk. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Kitartás! Sajnos sok a kamus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok! Ma ( szerda) délelött Győrben a szabadban szexelünk a szeretőmmel! Hölgy, pár aki csatlakozna hozzánk? Egymás elötti szex, ill szimpátia esetén párcsere? Írjatok!!
Sziasztok!
Ápolt,szexi nőként hölgy partnerem keresem.
Sziasztok!
Keressük azt a 18-40 éves nőt,lányt,hölgyet aki csatlakozna hozzánk. Nagy elvárásaink nincsenek,nem kell hogy nádszálvékony legyél,csak egyél ápolt,kedves,akivel beszélgetni is lehet,nem csak szexelni. Lehetőleg biszex legyél,az sem baj ha kezdő lennel lányos játékokban,én is az vagyok. Tatabánya 50-max 80 km vonzáskörében legyél,utazni tudunk ha kell. Örülnénk ha privátban irnál,onnan akár emailben vagy veberen tudnák folytatni.
Köszönöm ha elolvastad.
Üdv,Démon
Keressük azt a 18-40 éves nőt,lányt,hölgyet aki csatlakozna hozzánk. Nagy elvárásaink nincsenek,nem kell hogy nádszálvékony legyél,csak egyél ápolt,kedves,akivel beszélgetni is lehet,nem csak szexelni. Lehetőleg biszex legyél,az sem baj ha kezdő lennel lányos játékokban,én is az vagyok. Tatabánya 50-max 80 km vonzáskörében legyél,utazni tudunk ha kell. Örülnénk ha privátban irnál,onnan akár emailben vagy veberen tudnák folytatni.
Köszönöm ha elolvastad.
Üdv,Démon
Sziasztok
Párommal hölgyet keresünk
Párommal hölgyet keresünk
Sziasztok hölgyek jelenkezését várjuk harmadiknak
Hahó! Ma nem akar senki szexelni? Párokhoz csatlakoznék. Győr-Sopron megye
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Hölggyel ismerkednék akit izgat két fiatal pasival történő szeretkezés!
Írj üzenetet ismerkedjünk.!
Írj üzenetet ismerkedjünk.!

Kecskeméti házaspár vagyunk.
Lányokat és Párokat keresünk !
Privát üziket várunk
Lányokat és Párokat keresünk !
Privát üziket várunk