Sziasztok!
Nem egyuttelo parkent keresnenk hölgyet ma estere es akar hosszabb tavra is!
Privat uzenetben jelentkezz, telefonszamot cserelunk, beszelhetsz a parommal is termeszetesen.
Amit Hölgyről tudni erdemes: Olasz szarmazasu, nem tud magyarul, imadja a szex minden formajat!
Varjuk a leveleket!
Szep napot!
Nem egyuttelo parkent keresnenk hölgyet ma estere es akar hosszabb tavra is!
Privat uzenetben jelentkezz, telefonszamot cserelunk, beszelhetsz a parommal is termeszetesen.
Amit Hölgyről tudni erdemes: Olasz szarmazasu, nem tud magyarul, imadja a szex minden formajat!
Varjuk a leveleket!
Szep napot!
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Tudom, hogy kb 0,5 % az esélyem, de hátha...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
sziasztok.veszprém és közelében keresnék lányt,nőt a feleségemnekbisex játékokra!!!irj privát üzenetet
Sziasztok! Holnap (szerda) délelött 9kor, molett de szép arcú bi partnernőmmel huncutkodunk Győrben! Szivesen találkoznánk IGÉNYES bi hölgytagú párral, hölgyel!! Szóló fiúk TILTÓ! Köszi
Hölgyet keresünk a Balaton déli partján
Bi lányt keresek Kedvesemnek egész esti játszadozásra ! Több alkalomra is akár! Én csak néző lennék ! Remélem van itt ilyen nő mert úgy látom itt a többség férfi sajnos!
Sziasztok. Ma estére keresünk hölgyet egy kellemes hármas élvezetre. Privát levélben irj légyszives. Köszönjük.
Sziasztok, mi egy 28 éves pár vagyunk, kezdők a 3as terén. Jelenleg Cegléden vagyunk egy pár napig, itt keresnénk nőt aki benne lenne lányos játékokban. Főleg ezen lenne a hangsúly. De Pesten élünk ott is keresünk. Sajnos még nem találtunk senkit, reméljük ez az üzenet eljut normális nőkhöz akik benne lennének egy 3asban. Csak pm-ben írjon akit érdekel.
Sziasztok! Adatlapom alapján keresek. Ha felkeltettem a kíváncsiságotokat, akkor keressetek meg. Bővebben privátban.
Sziasztok. A hétvégét Kőszegen töltjük a párommal. Az estéink szabadok. Szivesen ismerkednénk lánnyal párral esetleg nagyméretü sráccal.. Privát leveleket várnánk. Puszi
Kedves, aranyos lányt keresünk tartós barátságra.
Sziasztok..Bi lányt keresünk párosunk hölgy tagjának játszótársnak..bemutatkozó levelet várunk
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Biszex nőt esetleg leszbit keresek párom örömére ! Én csak nézném mert izgat a dolog ! Hely adott!
165/60/ 24 fekete hosszu haj szep arc baratnom kenyeztetesere keresunk bi lanyt , párt , vagy kizarolag neger sracot!
Helyunk van
Helyunk van
Mélytorokra keresünk csak lányt!

veszprémben keresnék a feleségemnek bisex csajszit.nem feltétlen hármasra.a csajok közti játékok a fontosabbak.ha magadra ismersz akkor irj.
Sziasztok hölgy partnerem mellé keresek beszálót férfi, hölgy, vagy Pár személyében holnap 16órakkor lenne a találka Kecelen. Várom a jelentkezőket. Sziasztok
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...