Sziasztok, keresek egy lányt, aki megfelel az adatlapomon leírtaknak. Ha úgy érzed, hogy te vagy az, keress meg. Éljük meg együtt vágyainkat!

Sziasztok,
Mind a 2-en 33 évesek vagyunk. Pécsi, hetero pár. Még soha nem volt részünk 2 nő 1 férfi felállásban. De páromat nagyon izgatná, ha egy nővel együtt kényeztethetne engem. Természetesen, én is szívesen kényeztetnék 2 hölgyet. Az, hogy egymással, mit csináltok, csak rajtatok múlik.
Férfi tagunk 170, női tagunk 165 magas. Átlagos/vékony testalkatunk van. Hasonló testalkatú hölgyet keresünk. Nem szeretnénk sokéig levelezni. Ha szívesen csatlkoznál, írj. facegyorgy@gmail.com címre. Helyünk van! Üdv: B&T
Mind a 2-en 33 évesek vagyunk. Pécsi, hetero pár. Még soha nem volt részünk 2 nő 1 férfi felállásban. De páromat nagyon izgatná, ha egy nővel együtt kényeztethetne engem. Természetesen, én is szívesen kényeztetnék 2 hölgyet. Az, hogy egymással, mit csináltok, csak rajtatok múlik.

Sziasztok
hölgyet keresünk harmadiknak minden jóra
. Csajos hancúrozás és férfi tag örömére is

Leszbikus,biszex csajt keresünk feleségemnek minden jóra.
Én csak passzív résztvevő vagyok.
Ha van erősen biszex hajlamú hölggyel rendelkező pár,ahol a
nők játékán van a hangsúly,az is érdekes lehet.
Leveleket privátban várjuk..
Én csak passzív résztvevő vagyok.
Ha van erősen biszex hajlamú hölggyel rendelkező pár,ahol a
nők játékán van a hangsúly,az is érdekes lehet.
Leveleket privátban várjuk..
Sziasztok!Ma estére valaki?Az adatlapomban írtak alapján keresek csak!Privibe ha van valaki!
Sziasztok!
Szombaton (10.19) a creampie, gangbang és bukkake privát bulik most nyílt nappal folytatódnak, a megszokott biztonsági feltételek mellett. Jelenleg 5-6 fő bővítést tervezünk a klubtagok közös döntése alapján, ha szeretnél csatlakozni írj privát üzenetet és küldjük a részleteket. E-mail címet kérünk!
Szombaton (10.19) a creampie, gangbang és bukkake privát bulik most nyílt nappal folytatódnak, a megszokott biztonsági feltételek mellett. Jelenleg 5-6 fő bővítést tervezünk a klubtagok közös döntése alapján, ha szeretnél csatlakozni írj privát üzenetet és küldjük a részleteket. E-mail címet kérünk!
Sziasztok!Ma estére valaki?Az adatlapomban írtak alapján keresek csak!Privibe ha van valaki!
Igényes Nyíregyházi pár ismerkedne
Szerintünk az ötös telitalálat könnyebb
(Ez egy válasz ThreesomeFun üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 13. vasárnap 15:16

Sziasztok! Nagyon komolyan érdekelne minket, hogy talált e mar itt valaki lányt egyáltalán, mert mi konkrétan evek óta próbálkozunk sikertelenül és nagyon úgy tűnik, h a nagy többség is ebben a cipőben jár...., nem is nagyon értjük e topik letjogosulságát... Mindenesetre a keresèst folytatnánk, hátha akad egy lány akire évek óta várunk

Sziasztok! Nagyon komolyan érdekelne minket, hogy talált e mar itt valaki lányt egyáltalán, mert mi konkrétan evek óta próbálkozunk sikertelenül és nagyon úgy tűnik, h a nagy többség is ebben a cipőben jár...., nem is nagyon értjük e topik letjogosulságát... Mindenesetre a keresèst folytatnánk, hátha akad egy lány akire évek óta várunk

Lanyos jatekok megelesere parhoz vagy csak nohoz csatlakoznek a kolcsonos szimpatia meglete eseten. 40-es korosztaly vagyok es pest megyei.
Aki ismerkedni szeretne, kerem privat uzenetben keressen.
Aki ismerkedni szeretne, kerem privat uzenetben keressen.

Sziasztok
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Sziasztok!
Nem egyuttelo parkent keresnenk hölgyet ma estere es akar hosszabb tavra is!
Privat uzenetben jelentkezz, telefonszamot cserelunk, beszelhetsz a parommal is termeszetesen.
Amit Hölgyről tudni erdemes: Olasz szarmazasu, nem tud magyarul, imadja a szex minden formajat!
Varjuk a leveleket!
Szep napot!
Nem egyuttelo parkent keresnenk hölgyet ma estere es akar hosszabb tavra is!
Privat uzenetben jelentkezz, telefonszamot cserelunk, beszelhetsz a parommal is termeszetesen.
Amit Hölgyről tudni erdemes: Olasz szarmazasu, nem tud magyarul, imadja a szex minden formajat!
Varjuk a leveleket!
Szep napot!
Igényes párként szimpatikus párral vagy hölggyel ismerkednénk. Adatlapot olvass légyszi mielőtt írsz! Magányos pasik társaságát nem keressük, köszi...
Tudom, hogy kb 0,5 % az esélyem, de hátha...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
sziasztok.veszprém és közelében keresnék lányt,nőt a feleségemnekbisex játékokra!!!irj privát üzenetet
Sziasztok! Holnap (szerda) délelött 9kor, molett de szép arcú bi partnernőmmel huncutkodunk Győrben! Szivesen találkoznánk IGÉNYES bi hölgytagú párral, hölgyel!! Szóló fiúk TILTÓ! Köszi
Hölgyet keresünk a Balaton déli partján
Bi lányt keresek Kedvesemnek egész esti játszadozásra ! Több alkalomra is akár! Én csak néző lennék ! Remélem van itt ilyen nő mert úgy látom itt a többség férfi sajnos!
Sziasztok. Ma estére keresünk hölgyet egy kellemes hármas élvezetre. Privát levélben irj légyszives. Köszönjük.