Párokkal és Hölgyekkel ismerkednénk privátban ....
Puszi
Puszi
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sziasztok! Biszex nőt keresünk hármas kapcsolatra, barátságra. Mi szeretjük a férfitöbbest, ha Te is, hölgytagunkkal együtt megélhetitek vágyaitokat!
sziasztok
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Párommal keresünk lányt harmadiknak, minden korosztályból!
Várom a leveleiteket.
Várom a leveleiteket.
Sziasztok,
Bi hölgyet keresünk minden jóra
Bp-n. Helyünk van.
Bi hölgyet keresünk minden jóra

Hölgyet keresünk kamerázásra a hétvégére. Nem párt nem pasit! Csak hölgyek egymás előtt!
Sziasztok! Péntek estére keresünk szaunázós ismerkedős bi lányos estét

sziasztok! Páromat ( 32 éves sportos sexi nő) végre sikerült rávennem, illetve elgondolkodik rajta hogy egy hármast szervezzünk. Én szeretném látni ahogy egy férfivel van esetleg egy nővel, aki kényezteti. Az utóbbi azért mert volt már ebben része fiatalon és hátha kezdetnek ez nem lenne ennyire idegen. Ő csak akkor tud valakivel együtt lenni ha érez is iránta valamit. Olyan párokkal szeretnék beszélgetni, ahol megtörtént már az ami nálunk még csak gondolat síkján működik. Ha azt mondja bele megy, és ahogy mondta csak miattam gondolja át, mert ez a vágyam, akkor hogyan tovább, mire vigyázzunk. Kíváncsi lennék egy párnál a férfi szemszögére és egy nő szemszögére is. Nem szeretnék sérülést a kapcsolatban! Köszönöm
Sziasztok!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
[CSAK NŐKET KERESÜNK]
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Negyvenes pár hölgyet keres harmadiknak!!!
Sziasztok! Keresünk párommal LÁNYT harmadik beszállónak mindenki örömére

Lányok és Párok leveleit várjuk privátban........
Sziasztok, biszex lanyt keresunk Győrben

Április 23-26 között Borsod- Megyében wellnesselni ! Szeretnénk kicsit felpezsdíteni pihenésünket kis erotikával. Ehhez keresünk hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha szimpatikusnak találtál bennünket kérünk írj üzenetet! Kapcsolat jelöléssel nem tudunk mit kezdeni! Köszi
Sziasztok!
40es Női partneremnek/Szeretőmnek keresek egy hölgyet magányos órák izgalmassá tételére Békés megyében vagy a közelben. Lehet egyedülálló vagy akár pár tagja, a lényeg, hogy taĺálkozó csak a lányok között lenne. Később még akármi is lehet.
Privátban egyeztessünk, ha valakinek érdekes lehet. Képcsere, telefonbeszélgetés és minden ilyesmi, alap dolog, oda-vissza! Diszkréció adott és elvárt!
Szép estét!
40es Női partneremnek/Szeretőmnek keresek egy hölgyet magányos órák izgalmassá tételére Békés megyében vagy a közelben. Lehet egyedülálló vagy akár pár tagja, a lényeg, hogy taĺálkozó csak a lányok között lenne. Később még akármi is lehet.
Privátban egyeztessünk, ha valakinek érdekes lehet. Képcsere, telefonbeszélgetés és minden ilyesmi, alap dolog, oda-vissza! Diszkréció adott és elvárt!
Szép estét!
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, hogy van itt olyan férfi vagy pár aki már találkozott egyedülálló nővel az oldalról?
Kiváncsi vagyok, hogy van itt olyan férfi vagy pár aki már találkozott egyedülálló nővel az oldalról?
Párok Lányok leveleit várnánk de úgy látjuk itt a 99% csak a gép előtt ül irogat keres de csak eddig jut.Ha mégis lenne valós valaki aki meg is szeretné élni amit kiagyalt akkor várjuk azt a levelet......Puszi