Sziasztok csinos fiatal lányt keresnénk hármashoz

Sziasztok,holnap 6. àn Tik-Tak ban ismerkednénk csinos szimpatikus hölgyekkel,vagy esetleg olyan bi hölgy tagú párral,ahol a férfi passzívan végig nézné ahogyan hármasban játszunk a párjával.
Privát üzenetben várjuk az esetleges érdeklődést
Privát üzenetben várjuk az esetleges érdeklődést
Sziasztok! A hétvégére keresünk Pécs és környéke olyan hölgyeket akik hajlandóak találkozni is egy kellemes szexre minden kötöttség nélkül.
Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű! Esetleg pár is szóba jöhet! Csak napközben!
Privátban írj kérlek,ha érdekesek lehetünk számodra!
Szép napot!
Szép napot!
Igen , ennyire nem izgat senkit mivel ez egy női beszállót kereső topic
Sziasztok
Parommal lányt keresünk hármashoz, főleg lányos játékokhoz. Egy egész napos játék
( kölcsönös viszonzas privátba megbeszéljuk) nem bánod meg
Parommal lányt keresünk hármashoz, főleg lányos játékokhoz. Egy egész napos játék

Sziasztok lányokal ismerkednénk kõzép körű pár vanyunk
Sziasztok.
Pàrommal hölgyet keresünk magünk közè.
Tàrskereső adatlapom van itt fotókkal rólam. Pàromról tudunk küldeni. Az ismerkedèst egy gyors videohívàssal szeretnènk indítani. Ìgy mindenki biztos lehet benne hogy a màsik nem kamu.
Köszi a figyelmet.
Puszi
Pàrommal hölgyet keresünk magünk közè.
Tàrskereső adatlapom van itt fotókkal rólam. Pàromról tudunk küldeni. Az ismerkedèst egy gyors videohívàssal szeretnènk indítani. Ìgy mindenki biztos lehet benne hogy a màsik nem kamu.
Köszi a figyelmet.
Puszi
Sziasztok!
56 éves bi pasi, és jóval idősebb biszex barátja keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére.
Találkahely Tiszafüreden vagy Törökszentmiklóson van.
Nem levelező partnereket keresünk!
56 éves bi pasi, és jóval idősebb biszex barátja keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére.
Nem levelező partnereket keresünk!
Sziasztok parokkal vagy hölgyekkel ismerkednènk Budapest -szeged vonzás korzetebe
Sziasztok! Kizárólag orál mindenki mindenkivel játékra keresünk partnert ma este 22 óra után. Várjuk a fotós leveleket ,elképzelést mail címre. Szép estét!
Sziasztok olyan hölgyet keresünk aki szívesen készítene rólunk pár kèpet szeretkezés közben férfi jelentkezőt nem kérünk .
09.23-26.ig Tokajban vendégeskedünk egy szállodában. Szívesen színesítenénk ottlétünk, egy csinos hölggyel! 25-50-ig korosztályból. Tudjuk szinte lehetetlen, de hátha…
Abban is benne vagyunk, hogy csak hölgytagunkkal foglalkozik.
Abban is benne vagyunk, hogy csak hölgytagunkkal foglalkozik.
56 éves bi pasi, és jóval idősebb bi barátja keresnek hármas örömszerzéshez vékony, igényes hölgyet mindenki örömére akár alkalmi, akár hosszú távú állandó partnernek.
Nem levelező partnereket keresünk
Nem levelező partnereket keresünk
Feleségemmel keresünk egy lény beszállót harmadiknak, aki akar és mer is találkozni.
Akit érdekel, folytatás privátban.
Akit érdekel, folytatás privátban.
Sziasztok vas megyei párként keresünk csaj beszállót
Esetleg van olyan hölgy a mai napon Debrecenben,Aki csatlakozna egy párhoz? Akár csak lányos játékok is szóba jöhet! A párosunk hölgy tagja nőies,hosszú,szőke hajú,nagy cicis. A fiú sportos,rövid,barna hajú,kék szemű!
Szép napot!
Szép napot!
Sziasztok
Békés megyei pár vagyunk,bár itt csak én vagyok fent...olyan hölgyet keresünk,aki csatlakozna hozzánk...Csak a párommal lenn szex kapcsolatban én nem érek hozzá,de jelen leszek,és páromat ketten kényeztetnénk..
Privátban tudunk további infot,képet...stb
Békés megyei pár vagyunk,bár itt csak én vagyok fent...olyan hölgyet keresünk,aki csatlakozna hozzánk...Csak a párommal lenn szex kapcsolatban én nem érek hozzá,de jelen leszek,és páromat ketten kényeztetnénk..
Privátban tudunk további infot,képet...stb
Budapesten persze
Sziasztok! Harmincas, sportos, szőkésbarna jóképű srác vagyok. HETERO alapon keresek ma vagy holnap estére egy szexre éhes nőt 18-tól 60 éves korig, akár szólóban, akár a párjával együtt hármashoz. Helyszínt és egyéb részleteket privátban.
Írjatok!
Üdv,
Dávid
Írjatok!
Üdv,
Dávid