Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Házaspárral kalandoznék. adatlapom adott.
Holnap este párt néznék Budapesten.
Sziasztok! Tovább próbálkozunk a szinte lehetetlennel. Keresnénk hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk egy hármas kalandhoz. Bi beállítottság előny de nem feltétel. Ha esetleg úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál hozzánk akkor várjuk privát üzeneted. Addig is jó keresgélést mindenkinek. V&M
Fiatalos házaspár ismerkedne elsősorban párral, lehetőleg maximum 40–42 éves korig, ahol a férfi tag sportos, fiatalos megjelenésű.
Esetleg szóló hölgy jelentkezését is szívesen vesszük (bár tudjuk, ez ritkább
Esetleg szóló hölgy jelentkezését is szívesen vesszük (bár tudjuk, ez ritkább
jövó hétfőn női partnert fogadnánk
Hölgyek várunk titeket sok szerettel, egy barátságos biztonságos helyre, ahol megélhetitek a vágyaitokat.
Május 21-én vár benneteket a Swinger Yours csapata ismét egy csütörtöki Black Belt partival. Itt nem a duma, hanem a tettek számítanak.
25-45 fő közötti létszámmal várunk benneteket. Az eseményünkre előregisztráció szükséges, csak szűrt és általunk jóváhagyott tagokat, illetve jelentkezőket tudunk fogadni.
A bulit a IX. kerületben tartjuk este 20:00-tól hajnali 01:00-ig.
Az arányok: egy nőre maximum három férfi. Pasis többes buli, ahova olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik szeretik az egy vagy több férfi társaságát.
Kezdőként is bátran le lehet jönni, semmi nem kötelező, lehet ismerkedni ezzel a világgal.
Minden információ megtalálható a weboldalunkon, az esemény teljes leírásával és a regisztrációs linkkel együtt.
Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek bennünket, és hallgassatok bele podcast adásainkba is, melyeket megtaláltok YouTube-on, Spotify-on és Apple Podcasten Swinger Yours néven.
Köszönjük, ha követtek bennünket és támogatjátok az adásokat.
Gyertek a bulikra!
Május 21-én vár benneteket a Swinger Yours csapata ismét egy csütörtöki Black Belt partival. Itt nem a duma, hanem a tettek számítanak.
25-45 fő közötti létszámmal várunk benneteket. Az eseményünkre előregisztráció szükséges, csak szűrt és általunk jóváhagyott tagokat, illetve jelentkezőket tudunk fogadni.
A bulit a IX. kerületben tartjuk este 20:00-tól hajnali 01:00-ig.
Az arányok: egy nőre maximum három férfi. Pasis többes buli, ahova olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik szeretik az egy vagy több férfi társaságát.
Kezdőként is bátran le lehet jönni, semmi nem kötelező, lehet ismerkedni ezzel a világgal.
Minden információ megtalálható a weboldalunkon, az esemény teljes leírásával és a regisztrációs linkkel együtt.
Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek bennünket, és hallgassatok bele podcast adásainkba is, melyeket megtaláltok YouTube-on, Spotify-on és Apple Podcasten Swinger Yours néven.
Köszönjük, ha követtek bennünket és támogatjátok az adásokat.
Gyertek a bulikra!
Sziasztok! Tovább próbálkozunk a szinte lehetetlennel. Keresnénk hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk egy hármas kalandhoz. Bi beállítottság előny de nem feltétel. Ha esetleg úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál hozzánk akkor várjuk privát üzeneted. Addig is jó keresgélést mindenkinek. V&M
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok! Egerben vagyunk welnesselni esetleg egy hölgy vagy pár aki csatlakozna hozzánk?
Sziasztok! Egerben vagyunk welnesselni esetleg egy hölgy aki csatlakozna hozzánk?
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Ma du 2- Cegléden huncutkodunk, bi nőt szívesen vennénk harmadiknak!
Puszi, L&Á
Puszi, L&Á
Sziasztok! Holnap megyünk egerbe welnesselni ha van lány aki csatlakozna hozzánk szívesen látnánk.
Párt néznék Budapesten
Némi tapasztalattal lányt fogadnánk közös nyalakodásra.
szívesen látunk
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáregyháza, Monor környékén csatlakoznék párhoz , de én is tudlak fogadni .. 29 éves magára igényes pasi
Pár vagyunk, és egy hölgyet keresünk leginkább a férjem részére de semmi nincs kizárva
Csak komoly mert elg a kamu lénynakkiadommagampasiból
Csak komoly mert elg a kamu lénynakkiadommagampasiból
Sziasztok! Hölgy partnert keresünk hármashoz 2 lány 1 fiú. Jövőhét csütörtökre estére vagy akár egész éjszakára.
Lány 26 éves én 42 éves vagyok. Várjuk a jelentkezőket. Nyíregyházán lenne helyünk
Lány 26 éves én 42 éves vagyok. Várjuk a jelentkezőket. Nyíregyházán lenne helyünk

atti75

jvs
Gemma