szia!mi 30-as pár vagyunk keresünk lányt csak a lány részére!akinek van kedve hozzánk várjuk válaszát!a nevünk alatt találod a képeimet!tamaskamonika@citromail.hu
Sziasztok lányok !
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ,ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk .
puszi
email-MSN :amiably@indamail.hu
Mi egy 34-35éves pár vagyunk.Szegedről, keresünk egy lányt harmadiknak.Nem volt részünk még ilyenben de ha te is szívesen kipróbálnád írj ,ill küldj fényképet magadról.Semmi sem kötelező alapon,a higiénia és a diszkréció maximális amit el is várunk .
puszi
email-MSN :amiably@indamail.hu
Sziasztok! Mi egy nyitott,életvidám fiatal pár vagyunk (19/25),és korban hozzánk illő (17-25) párokhoz,lányokhoz,vagy társaságokhoz csatlakoznánk,élvezettel teli,kötetlen szexcsaták reményében...
Ápoltság feltétel!!! Pest megyeiek,budapestiek előnyben! sedicall@freemail.hu "csak szex és más semmi..." Pusz: PartyPár

Sok minden érdekel, ha téged is és érdekel valami új írj,egy
vidám csajszinak! Légy nyitott! viktona@citromail.hu
vidám csajszinak! Légy nyitott! viktona@citromail.hu
Sziasztok PÁROK
Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
MSN: vacijampi@citromail.hu Előre is köszönöm.

Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
Sziasztok PÁROK

sziasztok,én pasi 183 70 barnatüsi zöldszem csupasz farok,barátnöm 165 60 szöke kék 85b csupasz.lányt nöt keresünk 3naj minden jora.mi vasm vagyunk utazni tudunk.itt az msn cimünk bodatihamer@freemail.hu,csak akkor irj ha komolyan gondolod,kamukbol már elegünk van.
Sziasztok. Talált már itt valaki partnert, harmadiknak?
Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! csak csajok! párok,pasik se passzívan se sehogyan nem kellenek!!! privi. vagy msn:AngiMiki@windowslive.com
Sziasztok!
Szeretném meglepni barátomat 20. szülnapjára egy bevállalós csajjal, aki benne lenne, hogy arcára testére élvezzen és azt mi ketten lenyaljuk róla.Én lánykapcsolatban is benne vagyok.
Szeretném meglepni barátomat 20. szülnapjára egy bevállalós csajjal, aki benne lenne, hogy arcára testére élvezzen és azt mi ketten lenyaljuk róla.Én lánykapcsolatban is benne vagyok.
Sziasztok!
Mi egy fiatal (31lány / 32 fiú) , stabil kapcsolatban élő pár vagyunk. Keresünk egy korban hozzánk illő, értelmes, vonzó, intelligens lányt, mind a kettőnk örömére. Nehéz lesz, de optimisták vagyunk. Még abszolút tapasztalatlanok vagyunk a hármas terén, nem baj, ha te is az vagy. Helyet tudunk biztosítani. Fontos, hogy tudjunk jókat beszélgetni, nevetni és élvezni egymás társaságát. Persze ha odáig eljutunk, akkor a személyes találkozókor majd kiderül minden.
Ha magadra ismertél, akkor várjuk fényképes válaszod és viszonzásul persze mi is küldünk (threesome.katcsab@gmail.com)
Mi egy fiatal (31lány / 32 fiú) , stabil kapcsolatban élő pár vagyunk. Keresünk egy korban hozzánk illő, értelmes, vonzó, intelligens lányt, mind a kettőnk örömére. Nehéz lesz, de optimisták vagyunk. Még abszolút tapasztalatlanok vagyunk a hármas terén, nem baj, ha te is az vagy. Helyet tudunk biztosítani. Fontos, hogy tudjunk jókat beszélgetni, nevetni és élvezni egymás társaságát. Persze ha odáig eljutunk, akkor a személyes találkozókor majd kiderül minden.
Ha magadra ismertél, akkor várjuk fényképes válaszod és viszonzásul persze mi is küldünk (threesome.katcsab@gmail.com)
ja és az msn-cim piculaszandra@citromail.hu
sziasztok csajok! mi egy igényes 27éves fiu és egy 21éves lány vagyunk!olyan beválalos lányokat keresünk aki egy puncira és egy farokra tud hangolodni (nem fogja meg bánni igérem
)

Sziasztok lányok! mi egy kedves,bevállalós pár vagyunk. 3.nak keresünk biszex csajt!Csak Budapestről!!! írj privit! csak csajok! párok,pasik se passzívan se sehogyan nem kellenek!!! privi. vagy msn:AngiMiki@windowslive.com
SZiasztok lányok. mi egy 26-34 pár vagyunk 3.nak keresünk lányt Zalaegerszegröl,mindenki örömére, kezdök vagyunk. email. duav01@freemail.hu
Hali!!Mi egy pest megyei,19,25 éves nyitott pár vagyunk!Fiatal,biszex,nyitott lányt,lányokat,vagy párokat keresünk hármas,vagy többes swinger bulikhoz!!írjatok bátran!
sedicall@freemail.hu Pussz

SOPRONI FIATAL PÁR bi LÁNNYAL ISMERKEDNE LENNE ITT VALAKI AZ IRJON NEKÜNK!!!!!!!
A lány megkérdezte a fiút: ´Csinosnak tartasz?´ A fiú válasza: ´Nem.´ A lány megkérdezte tőle: ´Szeretnél örökké velem lenni?´ A fiú válasza: ´Nem.´ Megkérdezte: ´Ha nem lennék, sírnál értem?´ A fiú azt válaszolta: ´Nem.´ A lány eleget hallott, könnye csordult, ... menni akart, de a fiú nem engedte, mielőtt ment volna, elkapta... finoman megfogta kezét, szemébe nézett s így szólt: ´Te nem csinos vagy, hanem GYÖNYÖRŰ! Nem szeretnék örökké Veled lenni, Veled AKAROK lenni örökké! És, ha elmennél, akkor nem sírnék, hanem... MEGHALNÉK...!´ na ŐT keresem