Duci hölgytagú pár szombat estére párt vagy lányt keres

Sziasztok!
Biszex lányt keresünk péntekre délelötre,esetleg biszex hölgytagú párt mind a 4ünk örömére Budapesten!Ápolt,egészséges,vékony mindenre nyitott hölgyet keresünk!Mi átlagos,sportos pár vagyunk,ilyen lányt keresünk,nem csak egy alkalomra.Jelentkezni itt vagy a biggunes@gmail.com on.Írj,aztán telefonon beszélünk.
Sziasztok!
Biszex lányt keresünk péntekre délelötre,esetleg biszex hölgytagú párt mind a 4ünk örömére Budapesten!Ápolt,egészséges,vékony mindenre nyitott hölgyet keresünk!Mi átlagos,sportos pár vagyunk,ilyen lányt keresünk,nem csak egy alkalomra.Jelentkezni itt vagy a biggunes@gmail.com on.Írj,aztán telefonon beszélünk.
Sziasztok!
Sziasztok lányok!
40-es pár (fiú-lány) keres 30-35 év körüli budapesti bi-lányt harmadiknak,
kizárólag szinpátián alapuló szexkapcsolatra, mindhármunk örömére!
Párok, és fiúk ne írjanak, csak lányok!
Küldj egy fényképes e-mailt:
sweet.tripla@gmail.com címre
40-es pár (fiú-lány) keres 30-35 év körüli budapesti bi-lányt harmadiknak,
kizárólag szinpátián alapuló szexkapcsolatra, mindhármunk örömére!
Párok, és fiúk ne írjanak, csak lányok!
Küldj egy fényképes e-mailt:
sweet.tripla@gmail.com címre
Sziasztok!
Biszex lányt keresünk péntekre délelötre,esetleg biszex hölgytagú párt mindkettőnk örömére Budapesten!Ápolt,egészséges,vékony mindenre nyitott hölgyet keresünk!Mi átlagos,sportos pár vagyunk,ilyen lányt keresünk,nem csak egy alkalomra.Jelentkezni itt vagy a biggunes@gmail.com on.Írj,aztán telefonon beszélünk.
Sziasztok!
Biszex lányt keresünk péntekre délelötre,esetleg biszex hölgytagú párt mindkettőnk örömére Budapesten!Ápolt,egészséges,vékony mindenre nyitott hölgyet keresünk!Mi átlagos,sportos pár vagyunk,ilyen lányt keresünk,nem csak egy alkalomra.Jelentkezni itt vagy a biggunes@gmail.com on.Írj,aztán telefonon beszélünk.
Sziasztok!
sziasztok! Egy fiatal budapesti pár keresne egy fiatal, bevállalós, BI leányzót (vagy végső esetben fiatal párt) egy szenvedélyes szexuális élményre. Inkább a lányokhoz vonzódj
20-25ig gondoltuk. msn: hancurbaba@hotmail.com
puszi mindenkinek

puszi mindenkinek
Sziasztok csajok szivesen ismerkednénk lánnyal kiéhezett növel,hosszutávu baráti kapcsi is érdekel mi egy átlagos pár vagyunk léci irjatok pussz köszi.

Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Sziasztok! Győri pár,Bi hőlgyet keres.
nekünk sem jött még össze
(Ez egy válasz Kleopatra üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 09:41

Sziasztok. Én csak azt szeretném kérdezni, ogy összejött-e már valakinek a "női beszálló"?
Természetesen arra értem, hogy itt az oldalról sikerült-e.
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Erröl az oldalrol,nem. Máshol,igen.
(Ez egy válasz Kleopatra üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Én csak azt szeretném kérdezni, ogy összejött-e már valakinek a "női beszálló"?
Sziasztok. Mi fiatal vékony pár vagyunk, ismerkednénk lányokkal, párokkal. Msnen van kamunk is. cilamilacila@indamail.hu
puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 14. hétfő 12:53
puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (825762)

Csinos pár keres párt párcserés szexhez, hölgyet aki beszállna harmadiknak, esetleg vékony, magas fiút harmadiknak. Csak nem dohányzóakat keresünk.
Csinos pár keres párt párcserés szexhez, hölgyet aki beszállna harmadiknak, esetleg vékony, magas fiút harmadiknak. Csak nem dohányzóakat keresünk.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Nekünk sem.
Nekünk sajna nem!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 11. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 11. péntek 20:46

Törölt felhasználó (54540)

Egy normális bi hölgyet keresünk mindhármunk örömére 35-45 között, tartós kapcsolatra.
Max 60 kg /170 cm
Max 60 kg /170 cm
no

Egy normális bi hölgyet keresünk mindhármunk örömére 35-45 között, tartós kapcsolatra.
Max 60 kg /170 cm
Max 60 kg /170 cm
hölgyel ismerkednénk