Erröl az oldalrol,nem. Máshol,igen.
(Ez egy válasz Kleopatra üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 09:41

Sziasztok. Én csak azt szeretném kérdezni, ogy összejött-e már valakinek a "női beszálló"?
Természetesen arra értem, hogy itt az oldalról sikerült-e.
Sziasztok. Mi fiatal vékony pár vagyunk, ismerkednénk lányokkal, párokkal. Msnen van kamunk is. cilamilacila@indamail.hu
puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 14. hétfő 12:53
puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (825762)

Csinos pár keres párt párcserés szexhez, hölgyet aki beszállna harmadiknak, esetleg vékony, magas fiút harmadiknak. Csak nem dohányzóakat keresünk.
Csinos pár keres párt párcserés szexhez, hölgyet aki beszállna harmadiknak, esetleg vékony, magas fiút harmadiknak. Csak nem dohányzóakat keresünk.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Nekünk sem.
Nekünk sajna nem!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 11. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 11. péntek 20:46

Törölt felhasználó (54540)

Egy normális bi hölgyet keresünk mindhármunk örömére 35-45 között, tartós kapcsolatra.
Max 60 kg /170 cm
Max 60 kg /170 cm
no
(Ez egy válasz Kleopatra üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 09:41

Sziasztok. Én csak azt szeretném kérdezni, ogy összejött-e már valakinek a "női beszálló"?
Egy normális bi hölgyet keresünk mindhármunk örömére 35-45 között, tartós kapcsolatra.
Max 60 kg /170 cm
Max 60 kg /170 cm
hölgyel ismerkednénk
Sziasztok lányok! mi egy fiatal,kedves pár vagyunk bp-ről 24 és 27 évesek. 18-35év között keresünk szintén bp-i bi lányt,nőt 3ashoz. pasik,párok légyszi ne. csak lányok! Perverz lányok és Squirt előny..
Naturista est a Kispesti Uszodában
November 12., szombat, 19.15-22.15 Kispesti Uszoda
Szeretettel várunk a Kispesti Uszodába (Budapest, XIX. ker. Simonyi Zs. u. 31.) MORZSAPARTINKRA, mely a születésnapi uszodánkból megmaradt innivalókat, főleg üdítőket, rágcsálnivalókat, édességeket tartalmazza.
Előzetes, név szerinti bejelentkezés: navke@navke.hu
FELNŐTT belépő:
Tagsági nélkül: 2000 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 1700 Ft
NaVKE-tagoknak: 1500 Ft
DIÁK belépő:
1500 Ft-1300 Ft-1100 Ft
18 év alatt ingyenes
Az uszodában használhatjuk:
- a 2 finn szaunát (a merülőmedencével)
- 33 m-es úszómedencét (mélyvíz, 26 fok)
- melegvizes kismedencét (főleg gyermekeknek, mini csúszdával, a vízhőmérséklet: 32 fok)
- a 8 személyes, 37 fokos jakuzzit
- a masszőr/masszőz igény szerint rendelkezésetekre áll
November 12., szombat, 19.15-22.15 Kispesti Uszoda
Szeretettel várunk a Kispesti Uszodába (Budapest, XIX. ker. Simonyi Zs. u. 31.) MORZSAPARTINKRA, mely a születésnapi uszodánkból megmaradt innivalókat, főleg üdítőket, rágcsálnivalókat, édességeket tartalmazza.
Előzetes, név szerinti bejelentkezés: navke@navke.hu
FELNŐTT belépő:
Tagsági nélkül: 2000 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 1700 Ft
NaVKE-tagoknak: 1500 Ft
DIÁK belépő:
1500 Ft-1300 Ft-1100 Ft
18 év alatt ingyenes
Az uszodában használhatjuk:
- a 2 finn szaunát (a merülőmedencével)
- 33 m-es úszómedencét (mélyvíz, 26 fok)
- melegvizes kismedencét (főleg gyermekeknek, mini csúszdával, a vízhőmérséklet: 32 fok)
- a 8 személyes, 37 fokos jakuzzit
- a masszőr/masszőz igény szerint rendelkezésetekre áll
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Fiatal pár hölgyet keres Pest megyéből! Lány23/fiú28 főleg hölgy örömére,de férfi is beszáll! Üzenet privátban! ismerkedjünk
Budapesti vagy környéki Igényes Intelligens 40s 50s Házaspárt keresek!
Ismerkedés és barátkozás szimpátia esetén bármi elképzelhető.
Én Férfi 38 186 80 Kék szemek - Barna rövid haj - Nap barna bőr - Atletikus testalkat - Intimek borotválva.
Keress bátran és mindent megbeszélünk smile
Ismerkedés és barátkozás szimpátia esetén bármi elképzelhető.
Én Férfi 38 186 80 Kék szemek - Barna rövid haj - Nap barna bőr - Atletikus testalkat - Intimek borotválva.
Keress bátran és mindent megbeszélünk smile
Vagány pesti csajszit keresünk szombatra egy csinos pesti pár vagyunk. Bi legyél és ne kamus

30 év alatti, feszes lányt keresünk ma estére. 35/35 Bp.-i pár. siba29@freemail.hu
Sziasztok!
25/35 éves, ápolt, intelligens, nem dohányzó, pár ismerkedne. Vas és a környező megyék. Email: coppia@freemail.hu
25/35 éves, ápolt, intelligens, nem dohányzó, pár ismerkedne. Vas és a környező megyék. Email: coppia@freemail.hu
Baranya-megyében keresünk 3. személyt! Jelentkezni arc008@freemail.hu-ra
Heló csajok! mi egy bi hölgytagú spriccelős puncijú pár vagyunk. 3.nak keresünk csinos szexi pervi ugyan ilyen lányokat 18-35év között. pussz