sziasztok...van lány aki beszállna egy 25-27éves párhoz?
Házas pár vagyunk bi pasit keresűnk mindenki őrőmére légy sportos kiss méretel és vastag farokal .Ha lehet kűldj fotót .
Sziasztok! Lányt, párt kersünk közös élvezetekre! mi egy szerető pár vagyunk 22/26! ha érdekel írj bátran!!!! Kamuk kiméljenek! diszkréció elvárt! Eger és környéke!!!!!
26/36 éves, ápolt, igényes, intelligens, pár ismerkedne. Párok, lányok , pasik jelentkezését várjuk.
Vas és a környező megyék, hely szükséges.
Email cím: coppia@freemail.hu
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok mi egy 32 és 46 éves pár vagyunk és hasonló korú hölgyel ismerkednénk meg egymás örömére. Miskolc és környékéről ...Várunk PUSZI. MSN-cim ,,,par69@hotmail.hu...
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,24és 27évesek! biszex pervi,puncispriccelős lányokat keresünk 18-35év között lepedőáztatásra! ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Győri pár lányt keres 3as örömökre. Nem bánod meg!
Sziasztok! Győr és környeken keresek lányt, hölgyet akivel csatlakozhatnank egy fiú - lány párhoz, hármasban négyesben élvezzük a többes erotika gyönyöreit. Èn 183.83.26 szőke haj kékszem jóképű hetero független nem dohányzó Győri pasi bagyok.
Email-MSN: alessandrossel@gmail.com
Email-MSN: alessandrossel@gmail.com
26/30 éves csinos budapesti pár bisex lányt keres csütörtök estére... több infó és ismerkedés emailben: togethernotalone@gmail.com
Megint megpróbálkozunk!!!
Lányt keresünk 3.-nak.
Csak komoly jelentkezőket várunk.
nezzminket@hotmail.com
Lányt keresünk 3.-nak.
Csak komoly jelentkezőket várunk.
nezzminket@hotmail.com
lanyal ismerkednek mi kulfoldon elunk szertenk bi lanyal ismerkedni aki akar ki is jonne hozank ....olyan lanyoka leveleit varjuk aki komolyan is gondoja ha irtok skype elrhetosget irjatok
35-45 között keresünk ápolt hölgyet közös kényeztető masszázshoz és hármas egyebekre....
masszázságy és szakértelem van
masszázságy és szakértelem van
Sziasztok!
Gatto és Maya vagyunk Bp-ről! 3-asra keresünk lányt , kis extrém játékainkhoz!
A párom (aki egy csupasz puncis telt husi cica) szeretne egy lánnyal nyalakodni, szexelni, öklözni, dildozni, perverzkedni... oly módom, hogy engem "lekötöznétek" egy székhez, és csak nézném a Ti játékotokat! Kíváncsi, hogy eltudok-e élvezni úgy , hogy nem érek magamhoz, illetve néha csak Ti értek hozzám , kicsit veritek a farkam, megszoptok, vagy épp az arcomba kevertek a popsitokkal, vagy puncitokkal, a ciciket a számba nyomjátok, majd újra magatokkal foglalkoztok! És legfeljebb ha már elélveztetek, és nekem mégsem sikerült a látványtól, jól kiveritek, és kiszoptok!
Ha lenne kedved efféle játékokhoz, várjuk válaszod!
mail cím: w.max@citromail.hu
Csókjaink a bájaidra : Gatto és Maya
Gatto és Maya vagyunk Bp-ről! 3-asra keresünk lányt , kis extrém játékainkhoz!
A párom (aki egy csupasz puncis telt husi cica) szeretne egy lánnyal nyalakodni, szexelni, öklözni, dildozni, perverzkedni... oly módom, hogy engem "lekötöznétek" egy székhez, és csak nézném a Ti játékotokat! Kíváncsi, hogy eltudok-e élvezni úgy , hogy nem érek magamhoz, illetve néha csak Ti értek hozzám , kicsit veritek a farkam, megszoptok, vagy épp az arcomba kevertek a popsitokkal, vagy puncitokkal, a ciciket a számba nyomjátok, majd újra magatokkal foglalkoztok! És legfeljebb ha már elélveztetek, és nekem mégsem sikerült a látványtól, jól kiveritek, és kiszoptok!
Ha lenne kedved efféle játékokhoz, várjuk válaszod!
mail cím: w.max@citromail.hu
Csókjaink a bájaidra : Gatto és Maya
Sziasztok!
Még mindig keresnénk azt a korban és alkatban hozzánk illő hölgyet aki beszállna hozzánk hogy együtt nagyon jól érezzük magunkat
Még mindig keresnénk azt a korban és alkatban hozzánk illő hölgyet aki beszállna hozzánk hogy együtt nagyon jól érezzük magunkat

sziasztok lánnyal ismerkednénk
Sziasztok! Győri pár vagyunk,hőlgyet keresünk!
26/36 éves, ápolt, igényes, intelligens, pár ismerkedne. Párok, lányok , pasik jelentkezését várjuk.
Sziasztok
Sziasztok
Hajdú megye
Csinos,ápolt bi hölgyet keresek 20 éves 190 magas,őrült csinos barátnőm mellé.
Helyünk az sajnos nincs.Én 40 éves ápolt pasi vagyok
Helyünk az sajnos nincs.Én 40 éves ápolt pasi vagyok
Sziasztok!
Keresünk egy kedves,csinos lányt,akit elhalmozhatnánk minden földi jóval,át iratnánk néhány ingatlanunkat rá,neki adnánk felhalmozott kp állományunkat és még egy föld körüli utazásra is elvinnénk.Szerintetek ennyi elég?
Keresünk egy kedves,csinos lányt,akit elhalmozhatnánk minden földi jóval,át iratnánk néhány ingatlanunkat rá,neki adnánk felhalmozott kp állományunkat és még egy föld körüli utazásra is elvinnénk.Szerintetek ennyi elég?