Sziasztok!
Honnan kerestek?
Egy bi fiu jelentkezne
(Ez egy válasz bobo27 üzenetére (2012. 10. 20. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Honnan kerestek?
Egy bi fiu jelentkezne

Sziasztok!
Baranyából keresünk női beszállót harmadiknak, 2Nő 1 pasi felállásra, mindkettőnk örömére. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Baranyából keresünk női beszállót harmadiknak, 2Nő 1 pasi felállásra, mindkettőnk örömére. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Ma estére keresünk bi fút vagy lányt!
Sziasztok, két 38 éves srác keres lányt, lányokat közös hancúrozásra Budapesten, vagy környékén ma este.

Szeximádó lányt, hölgyet keresünk, aki párhoz csatlakozna mindkét fél örömére.
44 182 76 (20/5) pasi vagyok, nejem 43 158 55 csinos nő. Nos? Gödöllő és környéke.
44 182 76 (20/5) pasi vagyok, nejem 43 158 55 csinos nő. Nos? Gödöllő és környéke.
sziasztok 33-40 éves duci mackós pár vagyunk szivesen ismerkednénk egy kedves növel
Vas és Sopron környékéről hölgyeket keresünk .
Sziasztok!
36 éves pár vagyunk, jelen esetben én mint a női tag keresek lányt harmadiknak. Szegediek vagyunk. Páromat szeretném meglepni vele, neki már volt része két lánnyal kipróbálni én még nem próbáltam de nagyon szeretném. Ápoltság és a diszkréció nagyon fontos. Ha úgy gondolod hogy szívesen beszállnál várunk Téged.
36 éves pár vagyunk, jelen esetben én mint a női tag keresek lányt harmadiknak. Szegediek vagyunk. Páromat szeretném meglepni vele, neki már volt része két lánnyal kipróbálni én még nem próbáltam de nagyon szeretném. Ápoltság és a diszkréció nagyon fontos. Ha úgy gondolod hogy szívesen beszállnál várunk Téged.
Egy bevállalós lányt keresünk,aki csatlakozna hozzánk harmadiknak
))

Mi szarvasi fiu lány pár vagyunk.Lány 45fiu 28.Helyünk van és utazni is tudunk.Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.Szeretnénk egyszer több párral is kipróbálni.Utazni tudunk,de helyünk is van.bakter1982@gmail.com.ide is írhattok.lanyt is kersnenk.pasi csak 50 körulit.Mi tényleg komolyan gondoljuk
lányt keresek négyeshez Vas Megyéből,vagy a környező megyékből,lehetőleg bi-t.Hárman már vagyunk,két fiú,és egy lány.
Sziasztok.
Nagykanizsán keresnénk ma késő délutánra, estére harmadikat. Vagy egy helyes életvidám, jó kedélyű ápolt, helyes lányt. Vagy egy pasi beszállót, aki átlagos mérettel rendelkezik,, helyes életvidám, jó kedélyű ápolt.
Üdv.
Nagykanizsán keresnénk ma késő délutánra, estére harmadikat. Vagy egy helyes életvidám, jó kedélyű ápolt, helyes lányt. Vagy egy pasi beszállót, aki átlagos mérettel rendelkezik,, helyes életvidám, jó kedélyű ápolt.
Üdv.
Bi pasi nem érdekel benneteket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 13. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 13. szombat 17:40
Törölt felhasználó (732059)

volt olyan aki talált már lányt harmadiknak?
mert szerintünk lehetetlen
Sziasztok.Pár vagyunk és szintén párokkal cserélnénk saját készétésü képeket videokat.
Sziasztok!
Bi nővel ismerkednék.
Bi nővel ismerkednék.
volt olyan aki talált már lányt harmadiknak?
Sziasztok!
Párommal fiatal lányt keresünk harmadiknak, alkalmi szexre.
Győr környékéről. Várunk nálunk.
Párommal fiatal lányt keresünk harmadiknak, alkalmi szexre.
Győr környékéről. Várunk nálunk.
Van itt borsodi ápolt igényes lány vagy hölgy akit érdekelne egy szintén igényes ápolt pár?
Sziasztok, bi htagú párral swingereznénk ma Bp-n. Mind2en borotváltak vagyunk. Csak női bi, ffi hetero alapon. Puszi.
Csajok kényeztetés ma este?