Sziasztok! Bi lányt keresek magam mellé. A páromat szeretném veled kettesbe kényeztetni. 37éves hőlgy vagyok.
Helló hölgyeim!
Kinek van kedve csatlakozni két pasi plusz egy lányhoz? (Ők házaspár, én vagyok a kapcsolatukban a harmadik személy. Lennél te a negyedik?)
Mi régóta összejárunk (több mint egy éve, havi szinten egyszer-kétszer találkozunk), sportos testalkatúak vagyunk, nem dohányzunk. Lehetőleg hasonló testalkatú legyél, mint mi és ha nem dohányoznál nem lenne hátrány, de nem feltétel.
Heteroszexuálisak vagyunk, de a móka kedvéért a pár férfi tagja, szeretné a feleségét más lánnyal is látni csak nagyon enyhe bi dolgokban. Kezdetnek simogatás, maszírozgatás, táncolás, meg hasonló kis szexi játékok. Ha ez az enyhe biség is egyszer megvalósul, mi férfiak különleges ajándékban fogunk titeket részesíteni, melynek csak a ti fantáziátok szabhat határt.
Intim dolgokról levélben érdeklődhetsz, nem illik itt megosztani, de hidd el nem kell szégyenkeznünk.
Első sorban 18-35 év közötti hölgyekkel szeretnénk találkozni, aki lehetőleg debreceni vagy Debrecen közelében lakik, mert mi Debreceniek, illetve Józsaiak vagyunk.
Én 22 éves vagyok, a pár férfi tagja 32, a hölgy tagja 27 éves.
Mi rendesek, barátságosak vagyunk. Szeretjük az erotikus játékokat, na meg a nyarat, amikor kint a hátsó udvarban, sok sok tök jó játékot játszhatunk, persze meztelenül
Jól hangzik, amiket leírtam? Akkor nem kell mást tenned, hogy felvedd a kapcsolatot velem. Bővebb információt rólunk, a kapcsolatunkról levélben, személyesen vagy telefonon kaphatsz.
De kérlek titeket, vegyétek a bátorságotok jelentkezni, mert ezek a szexis játékok, a legjobb dolgok a világon. Lehet pár év múlva megbánjátok, hogy hasonló dolgokban nem vettetek részt már most. Engedjetek bizonyítani minket!
Sziasztok
u.i:
Ma is találkozom velük, így akár ha időben felveszed velem a kapcsolatot, akkor ma is találkozhatunk négyesben.
Kinek van kedve csatlakozni két pasi plusz egy lányhoz? (Ők házaspár, én vagyok a kapcsolatukban a harmadik személy. Lennél te a negyedik?)
Mi régóta összejárunk (több mint egy éve, havi szinten egyszer-kétszer találkozunk), sportos testalkatúak vagyunk, nem dohányzunk. Lehetőleg hasonló testalkatú legyél, mint mi és ha nem dohányoznál nem lenne hátrány, de nem feltétel.
Heteroszexuálisak vagyunk, de a móka kedvéért a pár férfi tagja, szeretné a feleségét más lánnyal is látni csak nagyon enyhe bi dolgokban. Kezdetnek simogatás, maszírozgatás, táncolás, meg hasonló kis szexi játékok. Ha ez az enyhe biség is egyszer megvalósul, mi férfiak különleges ajándékban fogunk titeket részesíteni, melynek csak a ti fantáziátok szabhat határt.
Intim dolgokról levélben érdeklődhetsz, nem illik itt megosztani, de hidd el nem kell szégyenkeznünk.
Első sorban 18-35 év közötti hölgyekkel szeretnénk találkozni, aki lehetőleg debreceni vagy Debrecen közelében lakik, mert mi Debreceniek, illetve Józsaiak vagyunk.
Én 22 éves vagyok, a pár férfi tagja 32, a hölgy tagja 27 éves.
Mi rendesek, barátságosak vagyunk. Szeretjük az erotikus játékokat, na meg a nyarat, amikor kint a hátsó udvarban, sok sok tök jó játékot játszhatunk, persze meztelenül
Jól hangzik, amiket leírtam? Akkor nem kell mást tenned, hogy felvedd a kapcsolatot velem. Bővebb információt rólunk, a kapcsolatunkról levélben, személyesen vagy telefonon kaphatsz.
De kérlek titeket, vegyétek a bátorságotok jelentkezni, mert ezek a szexis játékok, a legjobb dolgok a világon. Lehet pár év múlva megbánjátok, hogy hasonló dolgokban nem vettetek részt már most. Engedjetek bizonyítani minket!
Sziasztok
u.i:
Ma is találkozom velük, így akár ha időben felveszed velem a kapcsolatot, akkor ma is találkozhatunk négyesben.
Természetesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 24. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 22:07

Törölt felhasználó (877064)

Tetszetősek a képeitek
Párral is ismerkednétek?

Tetszetősek a képeitek
Párral is ismerkednétek?
(Ez egy válasz krisren üzenetére (2013. 04. 24. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 17:41

Sziasztok! Ha vanolyan csajszi, aki szeretne velünk ismerkedni, akkor várjuk privát levelét! Puszi
Sziasztok! Ha vanolyan csajszi, aki szeretne velünk ismerkedni, akkor várjuk privát levelét! Puszi
lánnyal növel ismerkednénk
Szaisztok!
Párommal keresünk,lányt harmadiknak minden jóra
Mivel most új dolgok felé nyitunk.,írjatok bátran, szívesen fogadjuk a leveleket!Leginkább Csongrád és Békés megyéből,pontos helyszín Szeged!Közös szimpátita esetén akár rendszeresen is.
Párommal keresünk,lányt harmadiknak minden jóra

Sziasztok! Fiatal 27628 Éves vékony pár vagyunk bi hölgytaggal. Velünk hasonló koru hölgyel esetleg párral ismerkednénk. Ha lehet DEBRECEN és környékéről. Belső levelet várunk.
Sziasztok. Bi hőlgyet keresek,a páromat szeretném veled kettesbe kényeztetni. Bi hőlgy vagyok.
Mi is olyan lányt keresnénk, csak Debrecen és környéke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 19. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 19. péntek 11:38
Törölt felhasználó (248816)

Bi hőlgyet keresek akivel ketten kényeztethetném a párom. Győr kőrnyéki pár hőlgytagja.
Bi hőlgyet keresek akivel ketten kényeztethetném a párom. Győr kőrnyéki pár hőlgytagja.
Keresünk korban hozzánk illő vagy fiatalabb lányt a hölgy örömére, párt egymás előtti szexre. Fényképes üzenetet várunk: fairyvar@gmail.com
lánnyal ismerkednénk nöi bi adta örömökre esetleg párral
Sziasztok fiatal párként keresünk korban hozzánk illő bisex bevállalós csajszit!
lánnyal ismerkednénk
Lányt vagy velünk egykorú párt keresnénk!
Sziasztok! Középkorú idősödő pár akik aktívak a szexben, keresnének fiatal 18-45 kor közötti hölgyet hármas, diszkrét együttlétekhez

sziasztok Budapesti párok, lányok , szívesen csatlakoznék párokhoz lányokhoz ma este közös szimpatia esetén .
helló, egy kedves lánnyal szeretnénk megismerkedni, baráti kapcsolatra és egy kis gabalyodásra...

Sziasztok, Debrecenben keresünk egy fiatal lányt (18-35 év között). Mi hárman vagyunk, két férfi és egy nő. Fiatalok, sportos testalkatuak vagyunk ezért sportos és vékony testalkatú lányokat keresünk. Nem dohányzuk, nem lenne hátrány ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se gond. Ha nem debreceni vagy, akkor az se probléma, de tudj utazni, mert csak fogadni tudunk!
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok
Többit személyesen levélben. Várjuk a jelentkezésed aztán töltsünk el egy vagy több izgalmas estét és éjszakát együtt.
Sziasztok