Testi lelki barátnőt keresünk hosszú távra! nem csak szexre, közös programokra, nyaralásra akár a közeljövőben is smile írrj!
pusz
pusz
Vannak itt nem csak nézelődő,emberek is.......
(Ez egy válasz mákszem üzenetére (2013. 07. 19. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 19. péntek 15:58

Hát itt nem jó oldalon vagytok
Sajna itt ,csak nézelődő olvasgató " emberek" vannak.

Sziasztok lányt keresünk ma estére....várunk nagyon akár csak a lány tagunk örömére... crazya
Képek email-ben.....
Puszi
Képek email-ben.....
Puszi
21 165 47 / 34 178 67 ápolt csinos pár, keres párt vagy lányt ma estére Budapesten egy kellemes partihoz

Hát itt nem jó oldalon vagytok
Sajna itt ,csak nézelődő olvasgató " emberek" vannak.
(Ez egy válasz imrefiú üzenetére (2013. 07. 19. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 19. péntek 09:06

48 éves vékony csinos, igényes értelmiségi nő vagyok, férjem idősebb. Keresek olyan nem dohányzó, csinos, értelmiségi hölgyet, aki leszopná férjemet, miközben ő engem kényeztet. Imádom a nyalását és szeretek nagyon elmélyülni az élményben ilyenkor. Szeretném, ha közben ő is a mennyekbe juthatna. Légy vékony, tiszta, nett és igényes. Baráti kapcsolatot szeretnénk veled. Csak fényképes választ várunk, a következő címre: tevagyma@gmail.com
Sziasztok! Hölgyet keresünk 3.-nak. Bi előny de nem feltétel.
48 éves vékony csinos, igényes értelmiségi nő vagyok, férjem idősebb. Keresek olyan nem dohányzó, csinos, értelmiségi hölgyet, aki leszopná férjemet, miközben ő engem kényeztet. Imádom a nyalását és szeretek nagyon elmélyülni az élményben ilyenkor. Szeretném, ha közben ő is a mennyekbe juthatna. Légy vékony, tiszta, nett és igényes. Baráti kapcsolatot szeretnénk veled. Csak fényképes választ várunk, a következő címre: tevagyma@gmail.com
Egy kedves 18-35 év közti nőt keresnénk közös nudizás,baráti kapcsolat és szexuális élmények bővítésére mindenki örömére.A nő tag még nem próbálta nővel,de érdekelné az új élmény.Ha van ilyen lány akkor írjon!
Sziasztok! Ma a ZP-ben bulizunk, párok, lányok csatlakozását szívesen vennénk. Akit érdekel, jelentkezzen.

Csatlakozzatok egy egymást szerető,ápolt,igényes,szeximádó,fiatal 30-as párhoz aug.2-3. éjszakáján Balatonberényben!Nyitottak vagyunk mindenre,kipróbálnánk sok izgalmas dogot!Helyünk van!
Sziasztok!
Szeretnénk megismerkedni egy belevaló lánnyal.
Szeretné a pár lány tagja kipróbálni milyen lánnyal.
Akár ma este is tudnánk találkozni vagy msn-en beszélni!!
E.mail/msn: nezzminket@hotmail.com
Szeretnénk megismerkedni egy belevaló lánnyal.
Szeretné a pár lány tagja kipróbálni milyen lánnyal.
Akár ma este is tudnánk találkozni vagy msn-en beszélni!!
E.mail/msn: nezzminket@hotmail.com
Sziasztok!!!Tudtok nekünk ajánlani 2013 17-18-ik ára(kedd vagy szerdára)Egy klubbot ahova lehetne menni?Ja és persze lennének is többen????Mi hárman mennénk!Két lány!!!!Tehát mi párként,+1 lány jönne velünk!!!!Iide is írhattok,vagy sasko@citromail-ra!!!!Köccce előre is!!!!! BOCSÁNAT ELÍRTAM A DÁTUMOT
Sziasztok!!!Tudtok nekünk ajánlani 2013 17-18-ik ára(kedd vagy szerdára)Egy klubbot ahova lehetne menni?Ja és persze lennének is többen????Mi hárman mennénk!Két lány!!!!Tehát mi párként,+1 lány jönne velünk!!!!Iide is írhattok,vagy sasko@citromail-ra!!!!Köccce előre is!!!!! BOCSÁNAT ELÍRTAM A DÁTUMOT
Sziasztok!!!Tudtok nekünk ajánlani 2013 07-08-ik ára(kedd vagy szerdára)Egy klubbot ahova lehetne menni?Ja és persze lennének is többen????Mi hárman mennénk!Két lány!!!!Tehát mi párként,+1 lány jönne velünk!!!!Iide is írhattok,vagy sasko@citromail-ra!!!!Köccce előre is!!!!!
Testi lelki barátnőt keresünk hosszú távra! nem csak szexre, közös programokra, nyaralásra akár a közeljövőben is
írrj!
pusz

pusz
Sziasztok!
Ma este szívesen találkoznánk kedves párral, lánnyal.
Hely kell.
Veszprém és környékéről (+100 km)
Ma este szívesen találkoznánk kedves párral, lánnyal.
Hely kell.
Veszprém és környékéről (+100 km)
Sziasztok!
Fiatal húszas évei elején járó pár vagyunk, már voltunk részünk egymás előtti, párcserés szexben is, barátnőm enyhe bi beállítottságú, nagyon dögös csaj.Neki szeretnék meglepetést okozni egy meglepetés párral. Nem tudom ti mennyire volnátok benne ilyenben, de én nagyon szeretném meglepni barátnőmet, mert szex közben ezt mesélgette, hogy milyen jó lenne egy ilyen szem bekötözős kis meglepi...
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, várom válaszotokat.
Üdv:gg
Fiatal húszas évei elején járó pár vagyunk, már voltunk részünk egymás előtti, párcserés szexben is, barátnőm enyhe bi beállítottságú, nagyon dögös csaj.Neki szeretnék meglepetést okozni egy meglepetés párral. Nem tudom ti mennyire volnátok benne ilyenben, de én nagyon szeretném meglepni barátnőmet, mert szex közben ezt mesélgette, hogy milyen jó lenne egy ilyen szem bekötözős kis meglepi...
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, várom válaszotokat.
Üdv:gg
Lenti pár vagyunk kizárólag bi hölgyet keresünk 30-37 év körülit.
Továbbra is keresünk párokat, hölgyet vagy párt. Hangsúlyozzuk, hogy nem tudunk utazni, ezért találkozás csak nálunk lehetséges szimpátia esetén. Mindenkinek válaszolunk,aki tud írni magáról egy értelmes bemutatkozó levelet és nem csak a farkáról képes fotót küldeni.
Zalaegerszegiek vagyunk és ide várjuk azt, akivel kölcsönös a szimpátia és el is jön.
Timi és Balázs
Zalaegerszegiek vagyunk és ide várjuk azt, akivel kölcsönös a szimpátia és el is jön.
Timi és Balázs
sziasztok.szombat estére,hellyel rendelkező hölgyet/20-30 év/között./keresek miskolc és környékén,pár hölgytagja részére .szülinapi meglepetésként.26 éves pár vagyunk.leveleket:fiatalpar5@freemail.hu cimen várom,fényképet küldök.