Sziasztok. 37éves győri pár hőlgytagja vagyok. Keresek egy hőlgyet akivel közösen kényeztetném a párom! Legyél 25és 43év között,szeresd a harisnya,magas sarkú .......dolgokat. Várom jelentkezésed!
Helló Hölgyeim!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
Hölgyet keresünk 2 pasi 2 hölgy felálláshoz továbbra is! Ha 35 év alatti vagy és Debrecenben vagy a közelben élsz, de tudsz utazni, akkor téged keresünk. Mi fiatalok vagyunk, én 23, a hölgy 27 és a férje 33.
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány ha te se, de nem feltétel. Rendszeresen sportolunk, sportos testalkatúak vagyunk, lehetőleg te is légy sportos, átlagos testalkatú.
Mi már régóta összejárunk, több mint egy éve, most szeretnénk bővíteni a kapcsolatunk egy negyedik hölgy személyében. Hetero szexuálisak vagyunk, de ha te bi vagy, az se hátrány!
Várjuk leveled, ha magadra ismersz és szeretnél velünk baráti és egy kicsit komolyabb kapcsolatot kialakítani. Üdv!
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,25és 28évesek! biszex pervi,puncispriccelős (squirt) lányokat keresünk 18-35év között... ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Párt vagy hölgyet keresünk ma estére párcseréhez. Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk Vác mellől. Legyetek környékbeliek, nem levelezgetni akarunk.
Párként hölgyet keresünk szombat estére mindkettőnk örömére

Nem lehetne ezt a floodot végre kitiltani?
Ápolt igényes duci hölytagú pár mostanra keres hülgyet párt közös játszadozásra! Helyünk van smile vác környéke
Sziasztok! Komolyan találunk itt egy bevállalós csajszit, aki egy jó kis hancurhoz csatlakozna? Egyet ígérhetünk, nem bánod meg ha csatlakozol!!!!!
Heló! mi egy fiatal,csini pár vagyunk bp-ről,25és 28évesek! biszex pervi,puncispriccelős (squirt) lányokat keresünk 18-35év között... ha ilyen vagy,pervi és bevállalós akkor irj privit! puszika! csak lányok!
Testi lelki barátnőt keresünk hosszú távra! nem csak szexre, közös programokra, nyaralásra akár a közeljövőben is.
Esetleg még korunk béli fiatal szimpatikus párt.
írj(atok)!
pusz
Esetleg még korunk béli fiatal szimpatikus párt.
írj(atok)!
pusz
Ma estére Sex partnert keresünk! Női bi ok de nem feltétel.
Sziasztok! Hölgyet keresünk 3.-nak. Bi előny de nem feltétel.
36 éves zalaegerszegi pár keres olyan hölgyet, pasit vagy párt,akik hajlandóak utazni. Ismerkedés és szimpátia esetén bármi lehetséges. Írjatok privátban és adunk elérhetőséget.
Szombaton(Jul27)szeretnénk egy kellemes erotikus estét eltölteni!Szivesen ismerkednénk többest kedvelő hölgyekkel és urakkal!
Sziasztok ! Hölgyet keresek aki társulna hozzám, párral 4 es örömökre!!
Komoly ,nagyon igényes jó megjelenésű potens igazi férfi vagyok, ráadásul
yoni masszázst megtanultam, amivel egy nő részére a gyönyörök csúcsát
tudom nyújtani , orgazmusok tengerével !!!!
Várom a jelentkezést. (email: horvnyal@gmail.com)
Komoly ,nagyon igényes jó megjelenésű potens igazi férfi vagyok, ráadásul
yoni masszázst megtanultam, amivel egy nő részére a gyönyörök csúcsát
tudom nyújtani , orgazmusok tengerével !!!!
Várom a jelentkezést. (email: horvnyal@gmail.com)
Sziasztok! Pénteken a Budapest Parkban Péterfy Bori koncertre megyünk, hölgyek, párok csatlakozását szívesen vennénk.

sziasztok! egy ápolt lány vagy hőlgyet keresünk mára!!!!!!!! Budapest
Testi lelki barátnőt keresünk hosszú távra! nem csak szexre, közös programokra, nyaralásra akár a közeljövőben is smile írrj!
pusz
pusz