Sziasztok! Szolnoki párként keresnénk főleg a pár hölgytagja részére bi beállítottságú hölgyet keresnénk, ma azaz szombat estére. Ha úgy szeretnéd, én csak a párommal foglalkozom. A lányok játékán lenne a hangsúly. Helyünk van.
email: gabesz761@citromail.hu
email: gabesz761@citromail.hu
Ma estére bi hölgyet keresünk Szegeden! Mi 38 lány,40/40 fiúk.

Szegedi pár keres hölgyet harmadiknak.Nem dohányzó,ápolt,csinos pár vagyunk.Utazást ,szállást megoldjuk.
(39/41).Légy te is ápolt,vidám,belevaló csajszi.Privátba irj kérlek.Köszönjük és Várunk.
(39/41).Légy te is ápolt,vidám,belevaló csajszi.Privátba irj kérlek.Köszönjük és Várunk.
Pár keres hőlgyet harmadiknak. Győr és kőrnyéke.
Sziasztok! Szombaton ismét klubba készülünk! Aki veszi a bátorságot és nem csak ígérget hanem el is jön, azzal szívesen megismerkedünk! Ha szimpatikus leszel....... De ahhoz ott kell lenni! Nem kérünk, nem küldünk fotót! Ne ígérgess, ha úgy sem jössz el! Ne kérdezz hiába, hanem nézz utána a neten! Nem mindenáron és nem mindenkivel! Mi lesz ha?........... Nem tudom, ne kérdezd! Ne úgy kezdd, hogy szia, mi van veled! Nem a háziorvosom vagy! Írd meg ha jönni szeretnél! Segítünk bejutni! Szóló pasiknak is van esély, de a pároknak jobban örülnénk! Szóval....... ha érdekel, gyere el!
Talán igaz,2éve nincs. Van kedvetek talizni?
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2014. 05. 15. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ilyen nincs is. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 15. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 15. csütörtök 10:31
Törölt felhasználó (248816)

Sziasztok.Hőlgyet keresünk hármashoz. Győr és kőrnyéki pár.
Sziasztok.Hőlgyet keresünk hármashoz. Győr és kőrnyéki pár.
Sziasztok ! Friss húsként idetévedve ajánlom magamat egy kis szombat esti hancúrra
Bi vagyok, van tapasztalatom, helyem viszont nincs. Párokhoz szeretnék csatlakozni ! Csak akkor írj, ha nem gond, hogy duci vagyok ! Privátban várom az érdeklődőket ! Pusz

Bi vagyok, van tapasztalatom, helyem viszont nincs. Párokhoz szeretnék csatlakozni ! Csak akkor írj, ha nem gond, hogy duci vagyok ! Privátban várom az érdeklődőket ! Pusz

Sziasztok, holnapra (csütörtök) sportos lányt vagy párt keresünk sw klub látogatáshoz (vagy otthoni bulihoz)! Magára ismert valaki? 30+-os pár vagyunk.... tasstass@yahoo.com a címünk!
Sziasztok! Kimondottan bi lányt, vagy bi hölgytagú párt (ápolt, enyhén telt, szép arcú
) keresnénk Budapestről és környékéről - a többi a társkereső adatlapunkon megtalálható.

Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk és pasit keresünk ma estére max 38 éves korig,Legyél ápolt minimum 18/5 intim méretü.és ki tartó utazni tudj most per pillanat egy Nógrád megyei kis faluban vagyunk Aszód,Hatvan környékén de ha tudsz utazni bárhonnan lehetszbp től 50 km re vagyunk 06705916185
Bi hőlgyet keresünk a hétvégén talira. Győr és kőrnyéke.
Sziasztok. Mi egy debreceni fiatal 28/29 éves csinosnak mondott házaspár vagyunk. Nagyon izgat minket a többes szex de még sosem volt alkalmunk ki próbálni. Ismerkednénk Debrecenbe párokkal,lányokkal. De egyenlőre csak egymás előtti szex és párcsere nélkül. Várjuk bemutatkozó leveleiteket. SZÓLÓ PASIK NE ÍRJANAK MERT FELESLEGES. (Helyünk sajnos nincs.)
Sziasztok!
Miskolci pár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a 3-as szexet, egy hölggyel kiegészülve, vagy egy másik párral. Írj privit és megbeszéljük.
Miskolci pár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a 3-as szexet, egy hölggyel kiegészülve, vagy egy másik párral. Írj privit és megbeszéljük.
Szegedi pár vagyunk(38-42) keresünk csinos,belevaló hölgy partnert(40 éves korig),hármashoz ,otthonunkban szeretettel várunk.
Mindhármunk Örömére
Privátban várjuk az üzenetet.
Mindhármunk Örömére
Privátban várjuk az üzenetet.

Zalaegerszegi párként keresünk szimpatikus biszex lányt vagy ilyen hölgytagú párt. Otthonunkban tudunk fogadni.
Több pár jelentkezése esetén swinger bulit is tartanánk.
Privátban írjatok.
Több pár jelentkezése esetén swinger bulit is tartanánk.
Privátban írjatok.
OK
Szia. Mi is ilyen hölgyet keresünk. Szolj ha találtál..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 10. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 10. szombat 12:20

Törölt felhasználó (905145)

Sziasztok! Szolnoki bi hölgytagú pár keres bi beállítottságú hölgyet.
Sziasztok! Szolnoki bi hölgytagú pár keres bi beállítottságú hölgyet.