Sziasztok! Mi egy házaspár vagyunk. A környêkünkböl keresünk hölgyet, lányt 3.nak mindkettönk örömére.
fiatal max30 ápolt nagyfarkú fiúval ismerkednénk,hellyel rendelkezz
Mi még egy bi cicànak, vagy ilyen tagú parnak is tudnánk örülni...
Sziasztok mi egy 25/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellet lakunk ma estére/22:00-tól/keresünk pasikat hely van utazni tudj 06705916185
Sziasztok lányt keresünk mind 3 örömére.
Sziasztok , párommal hölgyet keresünk vagy esetleg párokkal ,Miskolc és környékéről ,csak komoly partnert keresünk ezért először ,,skypon ,,beszélgetnénk,, ismerkednénk,,cim,,..maci366--várunk esténként vagyunk..üdv G.A.
Hétvégére hölggyel ismerkednénk 3-as hoz.Olvass adatlapot először.
Hölgyet keresnék hármahra baratnőm mellé

Sziasztok !
Mi egy férfit keresünk akit én kényeztetnék orálisan.
A párom csak aszisztálna, vibrivel masztizna mellettünk ill,engem kényeztetne.
A számba élvezés lenne a cél, hogy kipróbáljam.
Lányt is keresnénk, hogy a párom kipróbálja a punci nyalást, szintén élvezésig, ahol én aszisztálnék, vagy ami szükséges.
Mindkét esetben a hétvége előny és hely kell.
Fotót várnánk, szimpátia esetén viszonozzuk.
kisdavid449@gmail.com
Mi egy férfit keresünk akit én kényeztetnék orálisan.
A párom csak aszisztálna, vibrivel masztizna mellettünk ill,engem kényeztetne.
A számba élvezés lenne a cél, hogy kipróbáljam.
Lányt is keresnénk, hogy a párom kipróbálja a punci nyalást, szintén élvezésig, ahol én aszisztálnék, vagy ami szükséges.
Mindkét esetben a hétvége előny és hely kell.
Fotót várnánk, szimpátia esetén viszonozzuk.
kisdavid449@gmail.com
sziasztok.Bi vagy bi beállítottságú hölgyet keresünk.3-as felálláshoz.Mielőtt írsz,olvasd el az adatlapunkat.sziasztok
Sziasztok!
Csinos,vidám bi lányt/hölgyet keresünk kellemes órák eltöltésére!
Választ privát üzenetben várunk!
Csinos,vidám bi lányt/hölgyet keresünk kellemes órák eltöltésére!
Választ privát üzenetben várunk!
Kedves lányt keresünk

Hőlgy aki csatlakozna magam és a párom őrőmére? Győr.
Sziasztok ma este találkoznánk párral vagy lánnyal klub paradisebe vagy akár privátba is
holgy paromat kene bevezetni a puninyalasba es nyalatasba en neznem esetleg masztiznek parok elott meg kolcsonosen sexelnenk egymas elott ha
Szombat,magam és a párom őrőmére keresunk hőlgyet. Győr.
Sziasztok szombaton szivesen találkoznánk párral vagy lánnyal SW kluba vagy akár privátba is

Törölt felhasználó (926376)

Sziasztok!
Párommal keresnénk édeshármashoz Női beszállót!
Párommal keresnénk édeshármashoz Női beszállót!

Miskolc és környező megyékből,fogadni tudó lányokkal ismerkednénk.CSAK LÁNYOK!!!Ápoltság,diszkréció elvárt és adott.Légy bevállalós.Adatlapunkon minden info rajta van.
Miskolc és környező megyékből,fogadni tudó lányokkal ismerkednénk.CSAK LÁNYOK!!!Ápoltság,diszkréció elvárt és adott.Légy bevállalós.Adatlapunkon minden info rajta van.