Sziasztok. A húsvéti ünnepeket Gyulán töltjük a hungest hotel Erkelben. Esetleg van itt olyan pár vagy lány aki szintén ott tölti az ünnepeket? Kisgyermekes pár vagyunk szívesen találkoznánk ismerkednénk hasonló párral szimpátia esetén akár egy szuper közös hétvégét tőlthetnénk egymással. Erotika, közös szauna, fürdés, locsolkodás
Privátba kérnénk válaszokat.
Privátba kérnénk válaszokat.
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com 20/3790-262
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián
Keresünk magunk mellé párokat
minden meg beszélés alapján
kataeskrisztian@gmail.com
tel:06705916185
Keresünk magunk mellé párokat
minden meg beszélés alapján
tel:06705916185
lányt párt keresünk
Sziasztok !
Igényes pár keres csajszit hármashoz vagy párt 4 gabalyodásra .
Pussz!
Igényes pár keres csajszit hármashoz vagy párt 4 gabalyodásra .
Pussz!
Sziasztok!
Keresnénk a mai nap egy csinos,kedves nyitott lányt,hölgyet,30-as csinos,kedves pár Budáról.
Keresnénk a mai nap egy csinos,kedves nyitott lányt,hölgyet,30-as csinos,kedves pár Budáról.
sziasztok.pesten ma este lánnyal taliznánk a ligetnél.feb.20.péntek
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Vasárnap estére keresünk utazni tudó kellemes mérettel rendelkező /min 18cm)pasit pasikat helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk.egy tabu van a popó szex csak komoly pasik jelentkezését várjuk max 3 pasi jöhet szóba
06705916185
06705916185
Szombatra keresünk Hatvanban párt egymás előtti és orális párcserére,hölgyet bi játékokra orálra,esetleg olyan pasit aki viszonzás nélkül cumizna nyalna.kisebb illetve közepes méret előny.

Sziasztok! Debreceni fatal 29/30 éves házaspár vagyunk bi hölgytaggal. Szivesen ismerkednénk kb velünk egykoru vagy fiatalabb lánnyal esetleg párral debrecen és környékéröl. Kamusok és fiuk NE írjanak mert nincs válasz. Skype és kamera van nekünk is és el is várjuk a kamuk kiszűrése miatt.
Sziasztok !
Igényes pár keres csajszit hármashoz .
Pussz!
Igényes pár keres csajszit hármashoz .
Pussz!
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Sziasztok! Debreceni fatal 29/30 éves házaspár vagyunk bi hölgytaggal. Szivesen ismerkednénk kb velünk egykoru vagy fiatalabb lánnyal esetleg párral debrecen és környékéröl. Kamusok és fiuk NE írjanak mert nincs válasz. Skype és kamera van nekünk is és el is várjuk a kamuk kiszűrése miatt.
Szombatra keresünk Hatvanban párt egymás előtti és orális párcserére,hölgyet bi játékokra orálra,esetleg olyan pasit aki viszonzás nélkül cumizna nyalna.kisebb illetve közepes méret előny.
Kedves lányok ez mist nektek szól: keresünk egy (akár lehet több is smile ) lányt akivel jól éreznénk magunkat a hétvégén! Pasikat,párokat NEM, csak és kifejezetten lányokat. Írj egy üzenetet aztán a többi már kialakul smile
Sziasztok.Átlagos párként l 30/50/156 , f 32/95/178 keresünk lányt,párt esetleg szolo pasit. Békésmegye Gyula környékéröl.Arcos,és intim képet kérünk.Diszkrétcio adott és elvárt. Ide irj metinzuzo@gmail.com
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Lányt keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint három éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek! Szingliként is elérhető vagyok!
Üdvözlettel: Gabi