Sziasztok!
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet
Szóló pasi jelentkezése esetében csak fiú-fiúval játékokhoz várjuk az résztvevőket az élvezet magas foka megéléséhez
Legyetek bátrak és bevállalósak, mi is azok vagyunk. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
csusi@citromail.hu
Bi. beállítottságú párként keresünk bi. pasit, vagy bi. párt illetve szólóban lányt kellemes hancurozáshoz a közeljövőben. Mi egy 34-35 éves Nyírgyházi pár vagyunk és nagyon szeretjük élvezni az életet

Sziasztok!
Ma estére keresnénk párokat,pasikat/többet/ Pesten tartandó buliba párom kényeztetésére!
Jelentkezni levélben az adatlapunkon szereplő kritériumoknak megfelelően.
A buli este 20-21 óra közt kezdődne, hozzájárulás nincsen csak az általatok fogyasztott ital .
Ma estére keresnénk párokat,pasikat/többet/ Pesten tartandó buliba párom kényeztetésére!
Jelentkezni levélben az adatlapunkon szereplő kritériumoknak megfelelően.
A buli este 20-21 óra közt kezdődne, hozzájárulás nincsen csak az általatok fogyasztott ital .
szisztok bi lányt keresünk 3,~nak vas megye
Szia.Örülnénk egy csinos ,kedves lánynak,aki velünk töltené a vasárnap délutánt(jún.14) az Egri strandon

Sziasztok!
Igényes pár csini csajszit keres !
Igényes pár csini csajszit keres !
3as esetleg 4es-hez keresünk párokat lányokat békés megye és vonzáskörzetéből! Lány 24 fiu 27
nöt keresünk
Sziasztok! Még mindig keresünk fiatal, belevaló bi lányt, aki csatlakozna hozzánk Budapesten!
Fiatal 30-as évei elején járó pár vagyunk

Sziasztok! 30-as évei elején járó budapesti csini pár keres bi lányt!

lányt keresünk
Szia!
Fiatal pár vagyunk és hármashoz keresünk lányt. Csak lányt!
A párom 28 éves hetero férfi, én 21 éves biszex lány vagyok.
Ha érdekel a dolog, vagy bármilyen kérdésed van nyugodtan írj
Fiatal pár vagyunk és hármashoz keresünk lányt. Csak lányt!
A párom 28 éves hetero férfi, én 21 éves biszex lány vagyok.
Ha érdekel a dolog, vagy bármilyen kérdésed van nyugodtan írj

Sziasztok. Párommal lányt keresünk . borsod, heves.
sziasztok......
ma este Zalaegerszegen valaki?
ma este Zalaegerszegen valaki?
Sziasztok bi lányt keresünk a párom és magam élvezetére!
Sziasztok!
Lány beszállót keresünk kizárólag lány részére.
22l/23f
Lány beszállót keresünk kizárólag lány részére.
22l/23f
Szia.Továbbra is keresünk lányt akár tartósra is!Heves megye és környékein!
Haverommal szívesen szopatnánk, ujjaznánk, dugnánk egy lányt közösen Budapesten. Helyesnek mondott 25 és 30 éves srácok vagyunk, szép szerszámokkal! smile Helyünk van, már csak egy csini csaj hiányzik! smile (Fiúk ne írjanak!)
Sziasztok! Mi teljesen kezdő pár vagyunk, mindkettőnket izgat a bi. Szívesen ismerkednénk hasonló párokkal, akár távolabbról is. Esetleg bi csajszi,vagy bi srác(max35év) is írhat... Privátba
Sziasztok! Miegy48-47 pár vagyunk,keresünk magunk mellé egy hölgyet,akár hosszutávra is