Hölgyet keresünk Lenti környékén 3iknak beszállónak,kor nem számít.
sziasztok!
40-es pár vagyunk, hölgyet keresünk harmadiknak, mindenki örömére!
Várjuk jelentkezésed! Pest, Heves, Nógrád megye
40-es pár vagyunk, hölgyet keresünk harmadiknak, mindenki örömére!
Várjuk jelentkezésed! Pest, Heves, Nógrád megye
Értelmes, kedves, igényes, családcentrikus lányokat keresek. Nem probléma, ha szereted a lányokat is. Szabadidő kellemes eltöltésére vagy szimpátia esetén akár többre is. Részletek az adatlapomon. Belső üzeneteket várok.
Sziasztok. Hölgyet keresünk harmadiknak mindkettönk örömére hosszabb távra.
sziasztok fiatal par kent gyal es kornyekereol ma este holgyet 3 dik nak fogadnank skyp viktor 2333
Sziasztok! Csak a lányok örömére érdekel a dolog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 16. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 16. szerda 19:29
Törölt felhasználó (846137)

23 telt nő, 27 éves átlagos férfi keres nőket, párokat! Bp és környékéről!
Ha van helyed, helyetek az előny!
Solo pasikat nem keresünk semmilyen esetben sem!!!!
Lazán szűrjük a kamusokat, szóval igenis tegyetek meg mindent azért, hogy elnyerjétek a bizalmunkat.
pl facebook elérhetőség, telefonszám stb.
Régebben próbálkoztunk már, de akkor még kis naivak voltunk...
bedőltünk a hülyéknek
Képet majd idővel pótoljuk, csak, hogy mi se áruljunk zsákbamacskát.
Várjuk a komoly érdeklődőket!
Lazán szűrjük a kamusokat, szóval igenis tegyetek meg mindent azért, hogy elnyerjétek a bizalmunkat.

Sziasztok! Párommal egy budapesti vagy környékbeli lányt keresünk 22-32 év között, akivel ki tudja élni a lányos hajlamait. Én passzívan lennék csak jelen. Ha érdekel üzenetben várom a jelentkezéseket.

ma vagy holnap estére de péntekig is jo bármelyik este ,párommal lányt keresünk 3-iknak .egerben van helyünk de tudunk 100km en belül utazni

Kezdő bi pasi vagyok, ápolt diszkrét nős pasi. Még nem szoptam de szivesen ki próbálnám, izgat nagyon, ha a párod is nézne az sem zavar... farkas19780213@gmail.com
Sziasztok
Most vasárnapra keresünk egy kedves és éret nőt harmadiknak Budapeströl
én erdélyi vagyok és vasárnap utazok budapestre ott kivettem egy lakást és ott lehetnénk hármasban majd én hétfőn reggel repülök angliaba, ott dolgozok
tudom fura az egész de biztosan izgalmas lesz mindenkinek az első tali lenne szoval személyesen senki sem ismeri egymást
én a pasi 26 éves és partnerem 36
Most vasárnapra keresünk egy kedves és éret nőt harmadiknak Budapeströl
én erdélyi vagyok és vasárnap utazok budapestre ott kivettem egy lakást és ott lehetnénk hármasban majd én hétfőn reggel repülök angliaba, ott dolgozok
tudom fura az egész de biztosan izgalmas lesz mindenkinek az első tali lenne szoval személyesen senki sem ismeri egymást

én a pasi 26 éves és partnerem 36
23 telt nő, 27 éves átlagos férfi keres nőket, párokat! Bp és környékéről!
bedőltünk a hülyéknek

Párokkal,Lányokkal ismerkednénk!!!!!!!
Priviben!!!
Priviben!!!
Sziasztok! Ma este párokkal ismerkednénk! Lányos játékok előnyben! Helyünk sajnos nincs de utazni max 100 km tudunk!
Párokat - Lányokat keresünk közös szex élményekhez,de talán Pasik is szóba jöhetnek!
Ha jelentkezni szeretnétek akkor privátban tegyétek a fórumon nem válaszolunk senkinek!!
Ha jelentkezni szeretnétek akkor privátban tegyétek a fórumon nem válaszolunk senkinek!!
Hölgyet keresünk aki csatlakozna hozzánk! Kor alkat nem lényeg! Ápolt és borotvált légy

Spriccelős, 23 éves hölgytagú sportos, igényes pár, bisex hölgyet keres kortól függetlenül 3as örömökre..privátban várjuk a jelentkezőket..
Mi is keresünk