sziasztok
Lányt keresünk max 40 éves korig életünk első hármasához
Ha van kedved egy fiatal 26 27 éves párral eltölteni Egerben egy estét akkor írj mindenképpen
az sem baj ha neked is az első alkalom

Lányt keresünk harmadiknak! A barátnőmnek először lenne dolga lánnyal

Sziasztok, Holnap kora délutánra keresünk lányt, párt.
Lányt keresünk Kecskemét környékén, első 3as alkalomra

Lányt keresünk harmadiknak! A barátnőmnek először lenne dolga lánnyal

olyan nincs lány egyedül

Sziasztok lányt keresünk 3-nak helyünk van utazni is tudunk

Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.

Sziasztok!! Valódi pár vagyunk és egy lányt keresünk.
Ha tapasztalt vagy előny lehet de nem feltétel. Kezdő, de nem féltékenykedő és nagyon lelkes pár vagyunk. :P

Keresnek part, esetleg holgyet (ha van az oldalon) aki csatlakozna hozzam, es eljarna velem parokhoz vagy csak ismerkedne!
Paros, harmas, negyes, tobbes, bdsm stb. Mindenre nyitott vagyok normalis korulmenyek kozt!
Fokent borsod vagy a kornyezo megyekbol, vagy esetleg pest!
Kocsim van, utazni tudok!
Jomegjelenesu, apolt 24 eves srac vagyok, 187cm magas 74kg sulyu.
Diszkrecio maximalisan adott es elvart.
Szemelyes talallkozo, telefon, skype mindenre nyitott vagyok lasd nem kamu vagyok es merek is talallkozni!
Privatban uzenj
Paros, harmas, negyes, tobbes, bdsm stb. Mindenre nyitott vagyok normalis korulmenyek kozt!
Fokent borsod vagy a kornyezo megyekbol, vagy esetleg pest!
Kocsim van, utazni tudok!
Jomegjelenesu, apolt 24 eves srac vagyok, 187cm magas 74kg sulyu.
Diszkrecio maximalisan adott es elvart.
Szemelyes talallkozo, telefon, skype mindenre nyitott vagyok lasd nem kamu vagyok es merek is talallkozni!
Privatban uzenj
3-as szexhez ketesünk nőt vagy párcseréhez párt. Szóló pasit most nem
Most szombatra keresünk lányt

Szombatra keresünk bi lányt,párt,vagy méretes sportos bi fiút. jönni tudj! Törökszentmiklos.
Szombatra keresünk bi lányt,párt,vagy méretes sportos bi fiút. jönni tudj! Törökszentmiklos.
Sziasztok! Holnap de.- re keresnék, érett nőt párt!
Baranyai csinos pár vagyunk,nővel ismerkednénk.
Sziasztok szép napot! Ma estére keresünk párokat, potens pasikat közös hancúrozásra! Vagy a már meglévő felállásokat színesítenénk tovább! Utazni is tudunk ésszerű határokon belül! Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják és tényleg akarnak mára egy kellemes estét! Köszönjük szépen!
Fiuk, Lányok, Párok! Ha KAPOSVÁR környékén jártok akár átutazóban szívesen benne lennék egy spontán szexben
Jóképű igényes jó testalkatú bi-passziv srác vagyok! minden ok!
174/74/35
Priviben elérhetőséget kérnék

Jóképű igényes jó testalkatú bi-passziv srác vagyok! minden ok!
174/74/35
Priviben elérhetőséget kérnék

Sziasztok! Fiatal pár keres hétvégére nőt vagy hasonlóan sportos vékony párt 40 év alattiakat közös hancúrozásra! Csak Budapestiek jelentkezését várjuk vagy akik tudnak utazni. Köszönjünk!
Sziasztok!
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén. 24 éves 186/74Kg (sportos) egyetemista (19-20cm intim) srác
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén. 24 éves 186/74Kg (sportos) egyetemista (19-20cm intim) srác