a sok kamus kutya között nincs 1 lany ma ?
Szeretőmmel egy beszálló bi-lányt keresünk, időpontot majd egyeztetnünk
Huszonévesek vagyunk

Sziasztok!
Az egyik nagyon jo haverommal keresünk 3as szexhez bevállalós lányt.
Mi full heterok vagyunk, sportos alkattal, korrekt intim méretekkel.
Egyikünk sem szingli, viszont a párjain nem vállalnák be az ilyesmit...
Keresnénk közös időtöltéshez azt a nőt akinek felkeltettük kíváncsiságát.
Lehetőleg fényképes profillal/fényképpel jelentkezzetek. Köszi!
Az egyik nagyon jo haverommal keresünk 3as szexhez bevállalós lányt.
Mi full heterok vagyunk, sportos alkattal, korrekt intim méretekkel.
Egyikünk sem szingli, viszont a párjain nem vállalnák be az ilyesmit...
Keresnénk közös időtöltéshez azt a nőt akinek felkeltettük kíváncsiságát.
Lehetőleg fényképes profillal/fényképpel jelentkezzetek. Köszi!
Sziasztok!
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén. 24 éves 186/74Kg (sportos) egyetemista (19-20cm intim) srác
27-28. ára (még pontosítunk) keresem partnerem (férfi, nő, pár személyében) akivel bi vágyaimat kipróbálhatok (egész estés hellyel rendelkezőt) Győr és környékén. 24 éves 186/74Kg (sportos) egyetemista (19-20cm intim) srác
Sziasztok! Fiatal pár keres hétvégére nőt vagy hasonlóan sportos vékony párt 40 év alattiakat közös hancúrozásra! Csak Budapestiek jelentkezését várjuk vagy akik tudnak utazni. Köszönjünk!
Fiuk, Lányok, Párok! Ha KAPOSVÁR környékén jártok akár átutazóban szívesen benne lennék egy spontán szexben
Jóképű igényes jó testalkatú bi-passziv srác vagyok! minden ok!
174/74/35
Priviben elérhetőséget kérnék

Jóképű igényes jó testalkatú bi-passziv srác vagyok! minden ok!
174/74/35
Priviben elérhetőséget kérnék

Sziasztok szép napot! Ma estére keresünk párokat, potens pasikat közös hancúrozásra! Vagy a már meglévő felállásokat színesítenénk tovább! Utazni is tudunk ésszerű határokon belül! Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják és tényleg akarnak mára egy kellemes estét! Köszönjük szépen!
Baranyai csinos pár vagyunk,nővel ismerkednénk.
Sziasztok! Holnap de.- re keresnék, érett nőt párt!
Szombatra keresünk bi lányt,párt,vagy méretes sportos bi fiút. jönni tudj! Törökszentmiklos.
Szombatra keresünk bi lányt,párt,vagy méretes sportos bi fiút. jönni tudj! Törökszentmiklos.
Most szombatra keresünk lányt

3-as szexhez ketesünk nőt vagy párcseréhez párt. Szóló pasit most nem
Keresnek part, esetleg holgyet (ha van az oldalon) aki csatlakozna hozzam, es eljarna velem parokhoz vagy csak ismerkedne!
Paros, harmas, negyes, tobbes, bdsm stb. Mindenre nyitott vagyok normalis korulmenyek kozt!
Fokent borsod vagy a kornyezo megyekbol, vagy esetleg pest!
Kocsim van, utazni tudok!
Jomegjelenesu, apolt 24 eves srac vagyok, 187cm magas 74kg sulyu.
Diszkrecio maximalisan adott es elvart.
Szemelyes talallkozo, telefon, skype mindenre nyitott vagyok lasd nem kamu vagyok es merek is talallkozni!
Privatban uzenj
Paros, harmas, negyes, tobbes, bdsm stb. Mindenre nyitott vagyok normalis korulmenyek kozt!
Fokent borsod vagy a kornyezo megyekbol, vagy esetleg pest!
Kocsim van, utazni tudok!
Jomegjelenesu, apolt 24 eves srac vagyok, 187cm magas 74kg sulyu.
Diszkrecio maximalisan adott es elvart.
Szemelyes talallkozo, telefon, skype mindenre nyitott vagyok lasd nem kamu vagyok es merek is talallkozni!
Privatban uzenj
Sziasztok!! Valódi pár vagyunk és egy lányt keresünk.
Ha tapasztalt vagy előny lehet de nem feltétel. Kezdő, de nem féltékenykedő és nagyon lelkes pár vagyunk. :P

Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.

Sziasztok lányt keresünk 3-nak helyünk van utazni is tudunk

olyan nincs lány egyedül

Lányt keresünk harmadiknak! A barátnőmnek először lenne dolga lánnyal

Lányt keresünk Kecskemét környékén, első 3as alkalomra