Sziasztok,
Valaki kölcsön adhatná a feleségét,nejét az én kis feleségemnek
/aki bevezetné a női bi rejtelmeibe/ .
vagy szóló hölgy levelét is szívesen fogadjuk

Valaki kölcsön adhatná a feleségét,nejét az én kis feleségemnek

Sziasztok!
Elsősorban bi hölgyet illetve párt keresünk budapesten belül, a teltebb hölgyeket szeretjük mint ahogy a párunk női tagja is duci, de ez nem kizáró ok természetesen . Találhattok rólunk képeket, infókat az oldalon. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket írjatok. Üdv. smile
Elsősorban bi hölgyet illetve párt keresünk budapesten belül, a teltebb hölgyeket szeretjük mint ahogy a párunk női tagja is duci, de ez nem kizáró ok természetesen . Találhattok rólunk képeket, infókat az oldalon. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket írjatok. Üdv. smile
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk! Rendszeresnek mondható szórakozásra!!! Szóló pasit nem keresünk! ! Ha valakinek lenne kedve ismerkedni Írjon!
Baranya és környékéről keresünk bevállalós csajt!
bi pár bi,leszbi hölgyet keres a nő részére. Szolnok.
irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 16. vasárnap 18:23
Akkor talán folyt. priviben

Törölt felhasználó (1489332)

3-as hetero aéapon esetleg enyhe női bi-vel füszerezve.
Szimpatikus nőt keresünk
Szimpatikus nőt keresünk

Törölt felhasználó (1489332)

Tudok menni Bp-en, csinos singleként, 20-as, 30-as igényes párokhoz, kérlek 40 felett NE.
Tudok menni Bp-en, csinos singleként, 20-as, 30-as igényes párokhoz, kérlek 40 felett NE.
Átlagos szolid bpesti pár vagyunk hölgyet keresünk 3.nak hellyel rendelkezünk.Üzenet privátban
Hölgyet vagy bihölgytagu párt keresünk a közelünkből.

Játszunk, mint az oviban?

használjatok fémkeresőt, úgy egyszerűbb
Ha ilyen egyszerű lenne...
(Ez egy válasz TimiZoli üzenetére (2016. 10. 15. szombat 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ilyen egyszerű lenne...

igen de azért hatha
(Ez egy válasz martipeti üzenetére (2016. 10. 15. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló! Szerintem tűt kerestek a szénakazalban
(Ez egy válasz TimiZoli üzenetére (2016. 10. 15. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

lany vagy no ma estére ?,

Pár keres hölgyet,Pécsről ês környékéről.
Kedves hölgyet keresünk