Sziasztok! Hellyel rendelkező párt vagy bí pasit keresünk ma estére!
Sziasztok,
Ma este 23:00 magasságára keresünk barátnőmmel Szegeden hölgyet vagy bi párt.
Párom: 172/60/39 Én:180/88 /40 írjatok privit.
Ma este 23:00 magasságára keresünk barátnőmmel Szegeden hölgyet vagy bi párt.
Párom: 172/60/39 Én:180/88 /40 írjatok privit.
Jövő hét Szombaton 26-án keresünk fogadni tudó Hölgyet vagy Párt minden jóra!
Privát űzit várunk,köszönjük!
U.i.:Pasik köszi nem!!
Privát űzit várunk,köszönjük!
U.i.:Pasik köszi nem!!
Sziasztok párhoz csatlakoznák vagy hölgyet keresünk a hölgy örömére
Sziasztok párhoz csatlakoznák vagy hölgyet keresünk a hölgy örömére
Párokat-Lányokat keresünk szexkapcsolatra!
Pasink van köszönjük!
Pasink van köszönjük!
Biszex párt keresünk,vagy biszex pasit aki passzív-uni.Mi, is pár vagyunk, és mindketten biszexek vagyunk. Vagyis nálunk a női biszex, csókolózás, simogatás, izgatás, punci nyalás! Persze mindezt kölcsönösen! A pasik közti biszex,lehetne csókolózás,egymás simogatása, izgatás, orális szex!Persze ezek is kölcsönösen.Közösüléses párcsere nincs. Legalábbis a kapcsolat elején.Mi dohányzunk, intim helyen borotváltak vagyunk. Utazni nemigen tudunk, mert van egy kis gyerekünk, nincs kire hagyni. De fogadni tudunk, egy pénteken vagy szombaton estére, akár itt alvással is. Persze ha megfelelünk egymásnak.
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Sziasztok! Női beszállót keresünk ma délutánra/estére van esetleg kedve valakinek csatlakozni? Puszi

Hello lányt keresünk. Harmadiknak.

Törölt felhasználó (915896)

Pasink van köszönjük!
Pasink van köszönjük!
Pasink van köszönjük!
Pasink van köszönjük!
Hölgyeket-Párokat keresünk!
Priviben ha lehet!
Priviben ha lehet!
Sziasztok
November végén 3 napot eltöltünk Egerszalók -Demjén kk !Párom kipróbálná hölggyel én segítségemmel.
Én /ff/ csak páromat kényeztetem!Akár anyagiakról is szó lehet! Ne legyél molett és fiatalabb korosztályból keresünk!
Leveledet ide kérjük!Köszi
November végén 3 napot eltöltünk Egerszalók -Demjén kk !Párom kipróbálná hölggyel én segítségemmel.
Én /ff/ csak páromat kényeztetem!Akár anyagiakról is szó lehet! Ne legyél molett és fiatalabb korosztályból keresünk!
Leveledet ide kérjük!Köszi
Hölgyeket lányokat keresünk hármas szexhez!!!
Sziasztok! kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára smile Kalocsa vagy környéke, esetleg utazunk vagy ti
Szombatra keresunk Bi Holgyet (vagy Part) jol mukodo parosunk melle, koze, ala, fele... BP!
párhoz csatlakoznék
Kedves, értelmes, cuki lányok figyelem! Charlie és angyala keres további angyalokat! Belső üzenetet írj!