Sziasztok, fiatal parkent keresunk biszex lanyt, komarom es gyor kornyekerol, valamint felvidekről, nagymegyer és komarom kornyekerol max. 40eves korig
Sziasztok keresünk egy kedves korunkbeli párt lányt akinek lenne kedve februárban 13-16 ig wellnessezni velünk Sopronban vagy Gyulán Nöi bi párcsere stb minden ami jó mindenkinek smile

Sziasztok, fiatal parkent keresunk biszex lanyt, komarom es gyor kornyekerol, valamint felvidekről, nagymegyer és komarom kornyekerol max. 40eves korig
Sziasztok Csajszik! Velünk az a gyönyörök kapuján is át léphettek.
Mi egy pár vagyunk(ffi+nő). Budapesten vagyunk,
Mi egy pár vagyunk(ffi+nő). Budapesten vagyunk,
pestmegyeben fiatal kezdo par szivesen foad lanyt v part ,ma estere
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Gödölli 40-es pár hasonló párt v. hölgyet kers. Helyűnk van.
Sziasztok!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Sziasztok!
Keresünk párt hölgyet sexre, a levelezés nem az erősségünk.
Keresünk párt hölgyet sexre, a levelezés nem az erősségünk.
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Sziasztok!
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok!
Hölgyet (Bi)keresünk 3.-nak mindenki örömére mi átlagos szolid pár vagyunk hellyel rendelkezünk..
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Sziasztok! A mai este kellemes eltöltéséhez keresünk hellyel rendelkező párt - fiút ! Budapest - Pest megye.
Hölgyet keresünk orális játékokra
Párokat keresünk közös szexre!