Egész éjjel veszekedtetek kislányok,
vagy volt egy kis alvás is?
Hogy a szexről ne is beszéljek!
vagy volt egy kis alvás is?
Hogy a szexről ne is beszéljek!

Ja, majd' elfelejtettem:
TOLERANCIA!!!
TOLERANCIA!!!
Miutan az en beirasomra valaszoltal, igy joggal gondolhatom hogy rolam beszelsz, ha nem, akkor legkozelebb ne idezz, csak ird be. Ez termeszetesen semmit nem valtoztat azon amit gondolok: altalanossagban eppugy nincs jogod itelkezni, "egyed"-ezni, masokat lenezni es leigenytelenezni! azert mert nem ugy gondolkodnak mint te.
Mellesleg meg eldurrogtattal nehany kozhelyet, nagy kaland, huuu...:////
Mellesleg meg eldurrogtattal nehany kozhelyet, nagy kaland, huuu...:////
Mi ez az egyesek meg kettesek bullshit?? ki tamaszt kevesebb igenyt mint a masik????? Remelem hogy nem itelkezni akartal felettem, oszinten szolva meglehetosen kioktatora sikeredett a hangnemed, ugyhogy sztem itt zarjuk le mi ketten az eszmecseret. Igenyeknek meg aztan semmikeppen nem kell megfelelni, maximum a sajat magaddal szemben allitottaknak - de gondolom ezt te mar oooooooooolyan nagyooooon jol tudod:PP
Én drukkolok neked!

Eszembe sem jut Drága!
Miért tennék ilyet
Miért tennék ilyet

Megvan?

Pontosabban!

Egy szendvics csak a Te kedvedért!

Pussszzzz!

Pussszzzz!

Pammy drága!
Ezzel a hármassal csak azt akartam jelezni, hogy az én részemről a férfi + férfi kivan zárva! A többi oxi. Ilyen téren maradok a primitív maradiak táborában.
Ezzel a hármassal csak azt akartam jelezni, hogy az én részemről a férfi + férfi kivan zárva! A többi oxi. Ilyen téren maradok a primitív maradiak táborában.

Nő + Férfi + Élvezet = 3
Az meg ugye elegge szubjektiv, hogy kinek mi az erotikus!
A műfajt kedvelő hölgyeknek sok szeretettel...

Így van Drága!
Habár a "többes szám" messze áll tőle, de eszembe sem jut panaszkodni!
Mert ezt leszámítva valóban tökéletes számomra!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 12. vasárnap 23:32
Habár a "többes szám" messze áll tőle, de eszembe sem jut panaszkodni!
Mert ezt leszámítva valóban tökéletes számomra!

Skandy, bevallom, cseppet sem keserednek el ha ket pasi csak velem foglalkozna:DDDDD
es ugyan nem hozott ossze bennunket egymassal a sors, de biztos vagyok benne, hogy osszehozott teged (is) massal, akit nagyon nagyon szeretsz, es minden tokeletes vele:))
es ugyan nem hozott ossze bennunket egymassal a sors, de biztos vagyok benne, hogy osszehozott teged (is) massal, akit nagyon nagyon szeretsz, es minden tokeletes vele:))
Skandy, bevallom, cseppet sem keserednek el ha ket pasi csak velem foglalkozna:DDDDD
es ugyan nem hozott ossze bennunket egymassal a sors, de biztos vagyok benne, hogy osszehozott teged (is) massal, akit nagyon nagyon szeretsz, es minden tokeletes vele:)) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 12. vasárnap 22:41
es ugyan nem hozott ossze bennunket egymassal a sors, de biztos vagyok benne, hogy osszehozott teged (is) massal, akit nagyon nagyon szeretsz, es minden tokeletes vele:)) (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szióka Kedves!
Te vagy az a remek csaj, aki a kisebbik százalékot képviselve erősíted meg szavaimat.
Természetesen vannak olyan lányok, akiket izgat két pasi játéka, és ezzel semmi baj!
Nem is leszabályozni gondoltam a dolgokat, tökéletesen egyetértek veled abban,
- és alapvető elvem -
hogy mindent szabad ami (minden félnek) élvezetet nyújt! Ennek ellenére talán Te sem keserdsz el ha a két pasi csak veled foglalkozik, és nem egymással.
Azért bánom, hogy élőben nem hozott össze veled a sors...
Te vagy az a remek csaj, aki a kisebbik százalékot képviselve erősíted meg szavaimat.
Természetesen vannak olyan lányok, akiket izgat két pasi játéka, és ezzel semmi baj!
- és alapvető elvem -
hogy mindent szabad ami (minden félnek) élvezetet nyújt! Ennek ellenére talán Te sem keserdsz el ha a két pasi csak veled foglalkozik, és nem egymással.

Tenyleg nem ertem hogy jon a szellemi jatszadozas a szexhez (egyebkent mit ertesz szellemi jatszadozas alatt???), es ha hiszed ha nem en no vagyok, es szamomra egyeb jatszadozasok is izgatoak!;)
Szióka Kedves!
- és alapvető elvem -
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 12. vasárnap 20:09
- és alapvető elvem -

Draga Skandy! bar igaz amit modasz, most megiscsak homage-el kell egyetertenem, mert en szeretem nezni ket pasi jatekat is:))
Egy masik topikban volt mar errol szo, en ott is leirtam, hogy sztem nem szabadna leszabalyozni ezeket a dolgokat, ha egy par ugy dont hogy bevesznek harmadikat, ne adj isten negyediket, akkor is ugyanazoknak a szabalyoknak kellene ervenyesnek lennie mint amikor ketten vannak: mindent szabad ami elvezetet nyujt! Mondom ezt ugy hogy naaaaaagyon feltekeny tipus vagyok, de a szexben izgat ha a pasimat nezhetem massal vagy masokkal, akar masik fiuval...
Igaz, en freak vagyok:DDDD
Egy masik topikban volt mar errol szo, en ott is leirtam, hogy sztem nem szabadna leszabalyozni ezeket a dolgokat, ha egy par ugy dont hogy bevesznek harmadikat, ne adj isten negyediket, akkor is ugyanazoknak a szabalyoknak kellene ervenyesnek lennie mint amikor ketten vannak: mindent szabad ami elvezetet nyujt! Mondom ezt ugy hogy naaaaaagyon feltekeny tipus vagyok, de a szexben izgat ha a pasimat nezhetem massal vagy masokkal, akar masik fiuval...
Igaz, en freak vagyok:DDDD
Draga Skandy! bar igaz amit modasz, most megiscsak homage-el kell egyetertenem, mert en szeretem nezni ket pasi jatekat is:))
Igaz, en freak vagyok:DDDD (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 12. vasárnap 12:20
Igaz, en freak vagyok:DDDD (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én felfogásomban a két pasi egy lány felállásnál, a nő van középpontban. Az ő kényeztetése és teljes kielégítése a cél. Szerintem a csajok kevés százalékát izgatja, ha férfiakat lát egymással foglalkozni.
Ellenben, ha vele foglalkoznak egyszerre ketten az annál inkább!
Ezért gondolom hogy van értelme...
De kérdezz meg egy lányt, és ő jobban el fogja tudni mesélni.
De kérdezz meg egy lányt, és ő jobban el fogja tudni mesélni.
Az én felfogásomban a két pasi egy lány felállásnál, a nő van középpontban. Az ő kényeztetése és teljes kielégítése a cél. Szerintem a csajok kevés százalékát izgatja, ha férfiakat lát egymással foglalkozni.
De kérdezz meg egy lányt, és ő jobban el fogja tudni mesélni. (Ez egy válasz homage üzenetére (2004. 12. 11. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 16:51
De kérdezz meg egy lányt, és ő jobban el fogja tudni mesélni. (Ez egy válasz homage üzenetére (2004. 12. 11. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként érdekes, ha 2 lány 1 fiú, minden férfi "elvárja" a leszbizést. fordítva viszont... fura, mi értelme egy hármasnak, ha nem "mindenki mindenkivel"?;)