de mi van ha minden lánynak az tetszik vagy mindegyik pasinak?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Aha, de ha jol szamolok te meglnt rosszul
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 19:02

Vagy úgy is leoszthatjuk, hogy 1 fiú (ez volnék én) 3 lánnyal, a másik csapat pedig 2 fiú. De szar nekik.

Vagy úgy is leoszthatjuk, hogy 1 fiú (ez volnék én) 3 lánnyal, a másik csapat pedig 2 fiú. De szar nekik.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A 2 fiú 1 lány az csak fele élvezet.
Zeri ez nem volt benne avariaciokban
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2 fiú egy lány? Nem vagyunk egyformák. Nekem 1 fiú 100 lány
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem a masodik tetszik
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 18:46

2 leány 1 fiú és 2 fiú 1 leány? Remélem nem a 3 fiú és 3 lány felállásra gondoltál!

2 leány 1 fiú és 2 fiú 1 leány? Remélem nem a 3 fiú és 3 lány felállásra gondoltál!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez ugy is mukodne, hogy 3-part ketteosztunk
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 18:40

Jajj, dehogy! Épp ott tartunk, hogy hozzád bújhatok-e, ha félek? ;) Persze az is igaz, hogy ez is olyan topic, amit nem verbálisan, hanem...
Jajj, dehogy! Épp ott tartunk, hogy hozzád bújhatok-e, ha félek? ;) Persze az is igaz, hogy ez is olyan topic, amit nem verbálisan, hanem...
ki tudja?
Szia Bi-ge!
Nem, úgy értettem, hogy én miért írtam? De ha félek, hozzád bújhatok? ;) (Jó szorosan? ;) )
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 15. szombat 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, úgy értettem, hogy én miért írtam? De ha félek, hozzád bújhatok? ;) (Jó szorosan? ;) )

Miből jöhetett le, hogy félnem kéne?! nemértem

Csavarjanak csak! Nem félek.
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 11. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 22:07

Szia Bi-Ge!
Gondolatban majdnem minden férfi szeretne egyszerre két nővel szeretkezni, de abba kevesen gondolnak bele, hogy az a nő aki ilyenbe belemegy, nem egy igénytelen csajszi, az ilyen lányok úgy ki csavarnak az ágyban mint a mosott ruhát.
Gondolatban majdnem minden férfi szeretne egyszerre két nővel szeretkezni, de abba kevesen gondolnak bele, hogy az a nő aki ilyenbe belemegy, nem egy igénytelen csajszi, az ilyen lányok úgy ki csavarnak az ágyban mint a mosott ruhát.
Hello. Szoval roviden. 4-esbol egy kis fantaziaval lehet 3-st -csinalni-, de forditva majdnem lehetetlen koszi a figyelmet.
szerintem aki ezt irta nagyon raer mert hogy egy nyaralohelyen ez igy osszejojjon egy par evig ott kellene udulnie udv holnapig
Hoppá!
Emlékszem, hogy a trió szóba került már régebben is, csak a névsorban volt egy árnyalatnyi különbség!
Emlékszem, hogy a trió szóba került már régebben is, csak a névsorban volt egy árnyalatnyi különbség!

Dehogy is penteken majd dumcsizunk puszi most megzek dolgozni szia
Szia tom nagyon jo a leiras az esetleges problemakrol de ha valaki nem ker bi-homo aktust azok mi vagyunk koszi majd egyszer szrmelyesen tobbet 1kis tapasztalatunk nekunk is van
o.k. penteken lesz valami buli mi lehet hogy megyunk es ugy latom innen is vannak jelentkezok a jovo hetit pedig meg megirluk udv nektek
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 11. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 21:29

Szia Felpa!
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül.
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül.