2 fősulis fiú várja annak az ápolt, inteligens hölgynek a jelentkezését 16->28 éves korig, aki szeretné ha két fáradhatatlan fiatal fiú teljesítené minden vágyát Nyíregyháza közeléből!
Áll. csak a 7vége a jó, lakás van! Anyagiak kizárva, csak a kölcsönös örömszerzés a fizetség!
Fénykép és persze kölcsönös szinpátria szükséges!
Vájuk a leveleket a cobra05@freemail.hu címre!
Áll. csak a 7vége a jó, lakás van! Anyagiak kizárva, csak a kölcsönös örömszerzés a fizetség!
Fénykép és persze kölcsönös szinpátria szükséges!
Vájuk a leveleket a cobra05@freemail.hu címre!

A kereső képes azt jelnti, hogy dolgoznod kell menni? :((( Vagy azt, hogy ismét kereshetsz bátor vagy nem annyira bátor, de lelkes jelentkezőket? :))))))))))))))))))))))))
ígérem, neked szólok elsőként... ;)
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 14:47

Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 02. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Az attól függ...
Az kevés, találni is kell ám! :D
Meggyógyultál már? :)Vagy még az a csúnya vírus garázdálkodik?
Egy másik topicban leírtam, milyen veszélyei vannak a dolognak, nézd meg. Nem túl sok, de kiindulásként talán megteszi.
Miért csak majdnem? CSúnya vírus :(( Húzz el azonnal a Bi-gé-ből míg szépen beszél a dr. bácsi :))))
Én neked szurkolok és nem a vírusnak:)
Nem volt példa, csak a te "természet mindent tud" felütésdre volt reakció. A természet kitalálta az emberi emésztőrendszert, de nem találhatta ki, hogy az ember majd agyonfinomított szarokat fog magába tömni és elhízik, mint a disznó. Ugyanerre céloztam, amikor azt mondtam, hogy lehet, hogy a természet szörös muffot ádott, de tuti nem úgy gondolta, hogy azt több rétegnyi meleg ruhába csomagoljuk majd...
nem kekec, csak nem éreztem a témához(off) illőnek a példád. (egyébként sok minden nem természetes/egészséges)
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
Igazad van, a pesszárium a méhnyakra kerül, így a hüvely nem védett!
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
"A tévhittel ellentétben a nemi úton terjedő betegségekkel szemben a pesszárium nem sok védelmet nyújt."
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
swingers info:
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
Hát kérlek, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem még az átkosban azt tanították biológiaórán, hogy a bugyit, a harisnyát, a farmernacit nem a természet növesztette ránk, de nyilvánvalóan elavult a tudásom...
A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.

A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.
hát akkor OFF.:-)
a szőr befülleszt? vagyis amit a természet így rendezett el, az bajt csinál? ha ez így lenne, akor a nők zöme állandóan vaamilyen betegségben szenvedne.
azt nem tudom, hogy a hüvely kémhatása a terhesség alatt mennyire és hogyan változik meg, de azt tudom, hogy én 4szer voltam gombás, holott még a saját pertnerem sem láttam közelről holmi méjszájnyílás miatt. idegen helyen nem voltam mosdó közelben sem, és minden veszélyforrást kerültem.
a szőr befülleszt? vagyis amit a természet így rendezett el, az bajt csinál? ha ez így lenne, akor a nők zöme állandóan vaamilyen betegségben szenvedne.
azt nem tudom, hogy a hüvely kémhatása a terhesség alatt mennyire és hogyan változik meg, de azt tudom, hogy én 4szer voltam gombás, holott még a saját pertnerem sem láttam közelről holmi méjszájnyílás miatt. idegen helyen nem voltam mosdó közelben sem, és minden veszélyforrást kerültem.
Ez biztos kedves diko!
De ehez sajna nem tudok hozzászolni.
Pedig 33 vagyok!
Volmár feleségem,vagy 40 kapcsolatom de ilyen nem sajna!
De ehez sajna nem tudok hozzászolni.
Pedig 33 vagyok!
Volmár feleségem,vagy 40 kapcsolatom de ilyen nem sajna!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.Természetesen már beszélgettünk együtt is ezekről a dolgokról és tényleg jól fogalmaztál, hogy "ajándék".Nagyon el lennék én is, meg úgy gondolom mind a hárman kényeztetve.Legalább is szóban ez derült ki.Beszéltünk a "betegségről" is, nem zárkóztak el az előtte lévő vizsgálatoktól sem.Még nem voltak ők sem ilyen szituációban.Mi lennénk egymásnak az első.Igen! Én is örömet szeretnék nekik szerezni, mert ez nekem is örömet okozna. Most itt tartunk. Még a megbeszélésnél. A tettekre majd csak később kerülne sor. Nagyon kiváncsi is vagyok a szitura. Izgalmas lehet.