a kommnet:
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 05. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 05. szombat 22:20

Törölt felhasználó (7767)

2 fősulis fiú várja annak az ápolt, inteligens hölgynek a jelentkezését 16->28 éves korig, aki szeretné ha két fáradhatatlan fiatal fiú teljesítené minden vágyát Nyíregyháza közeléből!
Áll. csak a 7vége a jó, lakás van! Anyagiak kizárva, csak a kölcsönös örömszerzés a fizetség!
Fénykép és persze kölcsönös szinpátria szükséges!
Vájuk a leveleket a cobra05@freemail.hu címre!
Áll. csak a 7vége a jó, lakás van! Anyagiak kizárva, csak a kölcsönös örömszerzés a fizetség!
Fénykép és persze kölcsönös szinpátria szükséges!
Vájuk a leveleket a cobra05@freemail.hu címre!

A kereső képes azt jelnti, hogy dolgoznod kell menni? :((( Vagy azt, hogy ismét kereshetsz bátor vagy nem annyira bátor, de lelkes jelentkezőket? :))))))))))))))))))))))))
ígérem, neked szólok elsőként... ;)
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 14:47

Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 02. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Az attól függ...
Az kevés, találni is kell ám! :D
Meggyógyultál már? :)Vagy még az a csúnya vírus garázdálkodik?
Egy másik topicban leírtam, milyen veszélyei vannak a dolognak, nézd meg. Nem túl sok, de kiindulásként talán megteszi.
Miért csak majdnem? CSúnya vírus :(( Húzz el azonnal a Bi-gé-ből míg szépen beszél a dr. bácsi :))))
Én neked szurkolok és nem a vírusnak:)
Nem volt példa, csak a te "természet mindent tud" felütésdre volt reakció. A természet kitalálta az emberi emésztőrendszert, de nem találhatta ki, hogy az ember majd agyonfinomított szarokat fog magába tömni és elhízik, mint a disznó. Ugyanerre céloztam, amikor azt mondtam, hogy lehet, hogy a természet szörös muffot ádott, de tuti nem úgy gondolta, hogy azt több rétegnyi meleg ruhába csomagoljuk majd...
nem kekec, csak nem éreztem a témához(off) illőnek a példád. (egyébként sok minden nem természetes/egészséges)
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
Igazad van, a pesszárium a méhnyakra kerül, így a hüvely nem védett!
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
"A tévhittel ellentétben a nemi úton terjedő betegségekkel szemben a pesszárium nem sok védelmet nyújt."
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
swingers info:
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
Hát kérlek, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem még az átkosban azt tanították biológiaórán, hogy a bugyit, a harisnyát, a farmernacit nem a természet növesztette ránk, de nyilvánvalóan elavult a tudásom...
A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.

A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.