ígérem, neked szólok elsőként... ;)
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 14:47

Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
Ember! Ne kelljen má' harapófogó. :) Ha tucc valamit, ki vele! :)
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 02. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Az attól függ...
Az kevés, találni is kell ám! :D
Meggyógyultál már? :)Vagy még az a csúnya vírus garázdálkodik?
Egy másik topicban leírtam, milyen veszélyei vannak a dolognak, nézd meg. Nem túl sok, de kiindulásként talán megteszi.
Miért csak majdnem? CSúnya vírus :(( Húzz el azonnal a Bi-gé-ből míg szépen beszél a dr. bácsi :))))
Én neked szurkolok és nem a vírusnak:)
Nem volt példa, csak a te "természet mindent tud" felütésdre volt reakció. A természet kitalálta az emberi emésztőrendszert, de nem találhatta ki, hogy az ember majd agyonfinomított szarokat fog magába tömni és elhízik, mint a disznó. Ugyanerre céloztam, amikor azt mondtam, hogy lehet, hogy a természet szörös muffot ádott, de tuti nem úgy gondolta, hogy azt több rétegnyi meleg ruhába csomagoljuk majd...
nem kekec, csak nem éreztem a témához(off) illőnek a példád. (egyébként sok minden nem természetes/egészséges)
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
A harisnyát kifejezetten szeretem, a bugyit is, főleg ha leveszik..
Igazad van, a pesszárium a méhnyakra kerül, így a hüvely nem védett!
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
A kekeckedés meg nem áll jól, ha szóvacsargatási versenyt akarsz játszani, mást keress...
"A tévhittel ellentétben a nemi úton terjedő betegségekkel szemben a pesszárium nem sok védelmet nyújt."
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
idézet vége.
247-re:
Most akkor a ruhanemű fülleszt vagy a szőr??
swingers info:
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
SZOMBAT: Testfestő party
Belépés: ingyenes
eagle swingers club
info:30-999-3838
Hát kérlek, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem még az átkosban azt tanították biológiaórán, hogy a bugyit, a harisnyát, a farmernacit nem a természet növesztette ránk, de nyilvánvalóan elavult a tudásom...
A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.

A terhesség alatt megváltozó hormonháztartás komoly viccekre képes. De például mi azért nem védekeztünk soha tablettával, mert a párom full sampinyos lett tőle... Szerencsére a terhesség alatt nem voltak ilyen problémák.
hát akkor OFF.:-)
a szőr befülleszt? vagyis amit a természet így rendezett el, az bajt csinál? ha ez így lenne, akor a nők zöme állandóan vaamilyen betegségben szenvedne.
azt nem tudom, hogy a hüvely kémhatása a terhesség alatt mennyire és hogyan változik meg, de azt tudom, hogy én 4szer voltam gombás, holott még a saját pertnerem sem láttam közelről holmi méjszájnyílás miatt. idegen helyen nem voltam mosdó közelben sem, és minden veszélyforrást kerültem.
a szőr befülleszt? vagyis amit a természet így rendezett el, az bajt csinál? ha ez így lenne, akor a nők zöme állandóan vaamilyen betegségben szenvedne.
azt nem tudom, hogy a hüvely kémhatása a terhesség alatt mennyire és hogyan változik meg, de azt tudom, hogy én 4szer voltam gombás, holott még a saját pertnerem sem láttam közelről holmi méjszájnyílás miatt. idegen helyen nem voltam mosdó közelben sem, és minden veszélyforrást kerültem.
Ez biztos kedves diko!
De ehez sajna nem tudok hozzászolni.
Pedig 33 vagyok!
Volmár feleségem,vagy 40 kapcsolatom de ilyen nem sajna!
De ehez sajna nem tudok hozzászolni.
Pedig 33 vagyok!
Volmár feleségem,vagy 40 kapcsolatom de ilyen nem sajna!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.Természetesen már beszélgettünk együtt is ezekről a dolgokról és tényleg jól fogalmaztál, hogy "ajándék".Nagyon el lennék én is, meg úgy gondolom mind a hárman kényeztetve.Legalább is szóban ez derült ki.Beszéltünk a "betegségről" is, nem zárkóztak el az előtte lévő vizsgálatoktól sem.Még nem voltak ők sem ilyen szituációban.Mi lennénk egymásnak az első.Igen! Én is örömet szeretnék nekik szerezni, mert ez nekem is örömet okozna. Most itt tartunk. Még a megbeszélésnél. A tettekre majd csak később kerülne sor. Nagyon kiváncsi is vagyok a szitura. Izgalmas lehet.
MIndenképpen vannak kockázatok, ez tagadhatatlan, de nem jelentősebbek, mintha egy pasival ismerkednél meg, akivel járni kezdenétek.
A férfiaktól elkapható betegségeken kívül a női partnertől humán pappiloma-vírust lehet szerezni, bár azt hiszem ez megy közvetítő (csak pasi, akinek már kapcsolata is van) útján is. Esetleg gombás fertőzést.
Ha bizalmatlan vagy e tekintetben, akkor pár dolgot megtehetsz.
Először is kihagyhatod a dolgot, bár én erről mindenképpen lebeszélnélek.
Másodszor ragaszkodhatsz a védekezéshez, gumióvszer, női gumióvszer, pesszárium, ezek mind segíthetnek megelőzni az esetleges fertőzéseket. Ha alkalmi, vagy ismeretlen a partner, akkor ezt mindenképp ajánlom.
Harmadszor pedig, ha a dolog olyan szinten van köztetek, akkor le kell ülni velük és megbeszélni a kérdést. Persze nyilván nem úgy felvetni, hogy "de ugye nincs tripperetek?", de gondolom ezt tudod kezelni.
MIndenképpen az az összegző véleményem, amit az elején leírtam, hogy ha az a pár nem fűvel-fával szexel, akkor semmivel nem nagyobb a kockázat, mint bármilyen más esetben.
A dolog többi vonatkozásában Bi-Ge szerintem nagyon jól fogalmazott, te ismered a szituációt, a partnereket, a vágyaidat. Ez a Te döntésed.
Ha szubjektív akarok lenni, akkor mindenképp rábeszélnélek. Nekem nagyon bejött a hármas, négyes szeretkezés, teljesen más dimenziókat nyit meg, mint a kettesben történő. Ha tudtok (és akartok), érdemes a dologra időt szánni, lépésenként felfedezni a dolgot, kiélvezni a különböző izgalmi szinteket. Szerintem sokan elkövetik azt a hibát, hogy tali/dugás és már el is köszönnek egymástól. Ez persze nagyon izgalmas lehet, de rengeteg apróság elveszik ilyenkor. (Talán az előjáték nélküli szexhez hasonlítanám, lehet anélkül is, de sokkal jobb vele!)
Sok sikert! :) (Ez egy válasz diko üzenetére (2005. 02. 23. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 23. szerda 16:22
A férfiaktól elkapható betegségeken kívül a női partnertől humán pappiloma-vírust lehet szerezni, bár azt hiszem ez megy közvetítő (csak pasi, akinek már kapcsolata is van) útján is. Esetleg gombás fertőzést.
Ha bizalmatlan vagy e tekintetben, akkor pár dolgot megtehetsz.
Először is kihagyhatod a dolgot, bár én erről mindenképpen lebeszélnélek.
Másodszor ragaszkodhatsz a védekezéshez, gumióvszer, női gumióvszer, pesszárium, ezek mind segíthetnek megelőzni az esetleges fertőzéseket. Ha alkalmi, vagy ismeretlen a partner, akkor ezt mindenképp ajánlom.
Harmadszor pedig, ha a dolog olyan szinten van köztetek, akkor le kell ülni velük és megbeszélni a kérdést. Persze nyilván nem úgy felvetni, hogy "de ugye nincs tripperetek?", de gondolom ezt tudod kezelni.
MIndenképpen az az összegző véleményem, amit az elején leírtam, hogy ha az a pár nem fűvel-fával szexel, akkor semmivel nem nagyobb a kockázat, mint bármilyen más esetben.
A dolog többi vonatkozásában Bi-Ge szerintem nagyon jól fogalmazott, te ismered a szituációt, a partnereket, a vágyaidat. Ez a Te döntésed.
Ha szubjektív akarok lenni, akkor mindenképp rábeszélnélek. Nekem nagyon bejött a hármas, négyes szeretkezés, teljesen más dimenziókat nyit meg, mint a kettesben történő. Ha tudtok (és akartok), érdemes a dologra időt szánni, lépésenként felfedezni a dolgot, kiélvezni a különböző izgalmi szinteket. Szerintem sokan elkövetik azt a hibát, hogy tali/dugás és már el is köszönnek egymástól. Ez persze nagyon izgalmas lehet, de rengeteg apróság elveszik ilyenkor. (Talán az előjáték nélküli szexhez hasonlítanám, lehet anélkül is, de sokkal jobb vele!)
Sok sikert! :) (Ez egy válasz diko üzenetére (2005. 02. 23. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi a választ!A szexuális uton terjedő betegségre gondoltam. Én nő vagyok és egy házaspár lenne a másik fél.Én már 40 multam, a pár nálam fiatalabb.Én egyedülálló vagyok.Én arra lettem volna kiváncsi, hogy volt-e már ilyen kapcsolatotok, milyen élménnyel.Mivel ez a topic erről szólna, ha más "hülyeséget" nem irnának bele. Gondolom aki inditotta az ilyen kapcsolatra gondolt?! Vagy nem? Nekem ez lenne az első, de lehet, hogy nem az utolsó. Nem tudom. Várom a válaszokat! Bármilyen!
Köszi a választ!A szexuális uton terjedő betegségre gondoltam. Én nő vagyok és egy házaspár lenne a másik fél.Én már 40 multam, a pár nálam fiatalabb.Én egyedülálló vagyok.Én arra lettem volna kiváncsi, hogy volt-e már ilyen kapcsolatotok, milyen élménnyel.Mivel ez a topic erről szólna, ha más "hülyeséget" nem irnának bele. Gondolom aki inditotta az ilyen kapcsolatra gondolt?! Vagy nem? Nekem ez lenne az első, de lehet, hogy nem az utolsó. Nem tudom. Várom a válaszokat! Bármilyen!
Sziasztok!Én inkább a témához szólnék, inkább véleményt kérnék. Még nem próbáltam hárman-párban. De most adódott egy lehetőség, "felajánlás" két nő egy hapsi variációban. Nem tudom, bele menjek-e, kivánnám is meg félek is (fertőzéstől). Hogyan lehet ezt biztonságosan lerendezni. Hát ez az én nagy dilemmám. Merjek-e lépni. Esetleg egy kis biztatást várnék, aki már részt vett ilyenben, akkor "élménybeszámolót" is kaphatnék?! Mit csináljak?