naaaa nem ér itt nyilvánosan izgatni

én jobat tudok majd találkozunk a bulin és ott elmeséled szeméjesen
Nincs véletlenül néhány csajszi aki "párt" keres?
Énis a higiénia hive vagyok de nem mindenkinek vanak ojan barátai akik ijet beválalnak.És mijen volt elmeséled és a felálás?
válasz Tomnak.
válasz Tomnak.

És mi volt a felállás? 2 nő + 1 férfi vagy 1 nő + 2 férfi?
iserösökel?
Tom1019 válaszára.
Tom1019 válaszára.
Tom te már voltál 3-ban valakivel?
Köszönöm a tanácsaid!
Tudod van olyan lány az ismeröseink között aki bejönnen nekünk, de elég ciki, ha esze ágában sincs beszállni, és mi meg kiteregetük a kártyákat... Hogy nézel utána a szemébe?!
Erre? Ez egy elég kényes dolog, nem?
Úgy értem vannak akiknek mindegy, de akik egy tartós és komoly baráti kapcsolatot (is) akarnak a harmadikkal azoknak elég nehéz minden összehozni. Ha az ember hirdetésban kers, legalább a másik szándéka nyilvánvaló. Aztán kiderül, hoagy tetszik vagy sem. Ez nem tesz tönkre egy baráti, vagy ismerösi kapcsolatot. Persze hazudhat is az aki harmadikként be akar szálni, és akkor pórul jár az ember...
Tudod van olyan lány az ismeröseink között aki bejönnen nekünk, de elég ciki, ha esze ágában sincs beszállni, és mi meg kiteregetük a kártyákat... Hogy nézel utána a szemébe?!
Erre? Ez egy elég kényes dolog, nem?
Úgy értem vannak akiknek mindegy, de akik egy tartós és komoly baráti kapcsolatot (is) akarnak a harmadikkal azoknak elég nehéz minden összehozni. Ha az ember hirdetésban kers, legalább a másik szándéka nyilvánvaló. Aztán kiderül, hoagy tetszik vagy sem. Ez nem tesz tönkre egy baráti, vagy ismerösi kapcsolatot. Persze hazudhat is az aki harmadikként be akar szálni, és akkor pórul jár az ember...
Bocs ez lemaradt: fiu.
Nos tanácsok?
Nos tanácsok?
Hárman? Többen nem lehet?

Sziasztok!
Érdeklödnék a tapasztaltabbak körében, hogy milyen is a 2 lány egy fiú kapcsolat. Párommal most szeretnénk kipróbálni, de nem azon az áron, hogy tönkretegyük a kapcsolatunkat. Tanácsok, ötletek, mire érdemes figyelni stb.
Érdeklödnék a tapasztaltabbak körében, hogy milyen is a 2 lány egy fiú kapcsolat. Párommal most szeretnénk kipróbálni, de nem azon az áron, hogy tönkretegyük a kapcsolatunkat. Tanácsok, ötletek, mire érdemes figyelni stb.
Ha már itt vagyok,akkor kihasználom a lehetőséget,hátha keres egy pár harmadiknak ffi-t:-)
Ha gondoljátok ,keressetek meg,akár msn-en is:-)
kriszago@freemail.hu!
ui:jó ez a fórum:-)
Ha gondoljátok ,keressetek meg,akár msn-en is:-)
kriszago@freemail.hu!
ui:jó ez a fórum:-)
sziasztok lányok.akit érdekel egy 3.-as szex az írjon.BP.állapotos vagyok csak hogy tudjátok.theme@axelero.hu
Egy jň čjt puszi fiuknak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 30. szerda 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 30. szerda 01:25
Törölt felhasználó (368461)

swingers info:
eagle swingers club
szombat szexuális segédeszköz és erotikus ruhbemutató és vásár
www.emse.hu
eagle swingers club
szombat szexuális segédeszköz és erotikus ruhbemutató és vásár
www.emse.hu
Felhívás!!!
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Hú akkor én most jól brühühü

ez ám a szendvics!

(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 05. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 05. szombat 22:20

Törölt felhasználó (7767)