Köszönöm a tanácsaid!
Tudod van olyan lány az ismeröseink között aki bejönnen nekünk, de elég ciki, ha esze ágában sincs beszállni, és mi meg kiteregetük a kártyákat... Hogy nézel utána a szemébe?!
Erre? Ez egy elég kényes dolog, nem?
Úgy értem vannak akiknek mindegy, de akik egy tartós és komoly baráti kapcsolatot (is) akarnak a harmadikkal azoknak elég nehéz minden összehozni. Ha az ember hirdetésban kers, legalább a másik szándéka nyilvánvaló. Aztán kiderül, hoagy tetszik vagy sem. Ez nem tesz tönkre egy baráti, vagy ismerösi kapcsolatot. Persze hazudhat is az aki harmadikként be akar szálni, és akkor pórul jár az ember...
Tudod van olyan lány az ismeröseink között aki bejönnen nekünk, de elég ciki, ha esze ágában sincs beszállni, és mi meg kiteregetük a kártyákat... Hogy nézel utána a szemébe?!
Erre? Ez egy elég kényes dolog, nem?
Úgy értem vannak akiknek mindegy, de akik egy tartós és komoly baráti kapcsolatot (is) akarnak a harmadikkal azoknak elég nehéz minden összehozni. Ha az ember hirdetésban kers, legalább a másik szándéka nyilvánvaló. Aztán kiderül, hoagy tetszik vagy sem. Ez nem tesz tönkre egy baráti, vagy ismerösi kapcsolatot. Persze hazudhat is az aki harmadikként be akar szálni, és akkor pórul jár az ember...
Tom te már voltál 3-ban valakivel?
iserösökel?
Tom1019 válaszára.
Tom1019 válaszára.
És mi volt a felállás? 2 nő + 1 férfi vagy 1 nő + 2 férfi?
Énis a higiénia hive vagyok de nem mindenkinek vanak ojan barátai akik ijet beválalnak.És mijen volt elmeséled és a felálás?
válasz Tomnak.
válasz Tomnak.

Nincs véletlenül néhány csajszi aki "párt" keres?
én jobat tudok majd találkozunk a bulin és ott elmeséled szeméjesen
naaaa nem ér itt nyilvánosan izgatni

nem mit hanem kit :) engem
meg a nadrágszűkítőmet

írtam olyat, hogy bántottál?

húú ezt msot jól megkaptam én a jogi doki
úgy kell nekem! :) amúgy nem így izgattál fel hanem cekcuálisan

na tessék semmi felháborodás
ilyen nő kell

nekem

igen
sziasztok én szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a barátnőm sajnos nincsen benne ilyesmiben pedig azt is szívesen végignézném ahogy jól megkefélik, miközben engem ápolna a szájával
jujjj és nyamiiiiiiii

Sziasztok.
Számomra a legszebb szex a 3-as házaspárral.
Szerencsére nagyon sokszor volt már részem benne.
Mivel számomra nagyon fontos a hölgy élvezete,ezért szivesen fogadnak párok.
Az esetek nagyrészében a pasi figyelő pozicióba vonul:-)Szerencsére erős mérettel rendelkezem...
E-mailben szivesen barátkozom párokkal.
nezo@net-telcom.hu
Az esetek nagyrészében a pasi figyelő pozicióba vonul:-)Szerencsére erős mérettel rendelkezem...
nezo@net-telcom.hu
Kosz, de eddig megalltam a helyem egyedul is!
Meret nekem is van, oszt eddig nem panaszkodott senki... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 12:40
Meret nekem is van, oszt eddig nem panaszkodott senki... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7237)
VIP

Sziasztok.
nezo@net-telcom.hu
nezo@net-telcom.hu

Hát lehet, hogy többen, de párban is lehetnek....