én szívesen csatlakoznék párokhoz is de csak a lány örömére...
Azért szerintem előtte jó lenne megnézni hogy milyen nőről is van szó, nem? :)
(Ez egy válasz dvtk20 üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nem lépnénk le a jó elől, feltéve ha lányról van szó... inkább a csajok (vagy a mögéjük bújt maszturbátor) tűnik el nyomtalanul... Te melyik nemhez tartozol?
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2006. 08. 16. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 20:59

Nekem pont más a véleményem!!
Az én tapasztalatom az,hogy a párok lépnek le.
Tisztelet a kivételnek!Vagy csak engem kerültek el.
Én bevállalom!!!!
Nekem pont más a véleményem!!
Gratulálok Júlia!
bevallom, már mi is gondolkodtunk ilyen irányban, de még csak a más pár jelenlétében való szeretkezésig jutottunk el. Igazán nem erőtetünk semmit, de azért foglalkozunk a gondolattal és azért így visszanézve szépen lépegetünk a szex mezején előre, újabb és újabb kalandok után.
bevallom, már mi is gondolkodtunk ilyen irányban, de még csak a más pár jelenlétében való szeretkezésig jutottunk el. Igazán nem erőtetünk semmit, de azért foglalkozunk a gondolattal és azért így visszanézve szépen lépegetünk a szex mezején előre, újabb és újabb kalandok után.
Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de jó tapasztalattal én sem rendelkezem. A párommal megbeszéltem, hogy a jelenlétében szeretnék több fiuval szeretkezni, hírdettünk is több helyen, volt olan akik egyből öten jelentkeztek, már az időpont is ki volt választva, aztán úgy eltüntek, mint szürkeszamár a ködben.
Utána úgy okoskodtunk, hogy beszervezünk 8 fiut, abból csak eljön legalább három, nos talán sejtitek, de a végén egy srác jött el. A többieki olyan átlátszó kifogásokkal jöttek elő, hogy az álunk esett le tőle. Már egáltalán aki utána megtalálható volt, mert hatot az msn-en azóta sem láttunk. De azért nem adjuk fel.
Utána úgy okoskodtunk, hogy beszervezünk 8 fiut, abból csak eljön legalább három, nos talán sejtitek, de a végén egy srác jött el. A többieki olyan átlátszó kifogásokkal jöttek elő, hogy az álunk esett le tőle. Már egáltalán aki utána megtalálható volt, mert hatot az msn-en azóta sem láttunk. De azért nem adjuk fel.
Én is naggggyon kíváncsi vagyok, csak nem tudom mikor lesznek lát6óak...
Akartunk, de végül is nem. Majd legközelebb. Kíváncsian várjuk a képeket!! Biztos sok bátor pár benevezett!
Tényleg, ti neveztetek a szabadtéri versenyre? :-)
Az első hármas szex 2 fiú 1 lány nekünk is spontán jött össze, amióta a neten keresünk, alig akad jelentkező. Régen a tv chat-en hírdettünk, nagyon sok jelentkező volt, akkor többet is találkozgattunk. Izgalmasabb volt, nem tudtuk kik lesznek, hogy néznek ki, most meg már láthatod meztelenül, ezzel-azzal, szinte csak a testi kapcsolat nincs. Meg így az ember válogat. Szerintünk!
nem feltétlenül, van aki 40 alatt szóba se áll veled, hanem egyszerűen letilt...
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 16. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 10:00

Hát igen mi viszont max 30-ig szeretnénk,semmi bajom az idősebbekkel,sőt lehet hogy néha jobbak is,de azért mégis...
Hát igen mi viszont max 30-ig szeretnénk,semmi bajom az idősebbekkel,sőt lehet hogy néha jobbak is,de azért mégis...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 16. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 09:49

Sajnos stommel, én is hasonlókat tapasztaltam, csak az 50es korosztály, az akik akarnek is valamit...
Sajnos stommel, én is hasonlókat tapasztaltam, csak az 50es korosztály, az akik akarnek is valamit...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 16. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 08:27

Az egy szar..csupa nagyszájú nő van ott, aki amint forró lesz a talaj, visszalép...
Hangemberek!
Hangemberek!
Lehet valami igazatok, kb. 6 vagy 7 helyen vagyunk regisztrálva, mint pár (már magam sem tudom hány helyen); mindegyik partnerkeresőnek nevezteti magát. Kicsit elkeserítő, hogy nap mint nap azt látjuk, hogy nincs új üzenet, vagyis egyik csaj sincs oly elszánt, hogy csatlakozzon egy párhoz. Pedig sokan vannak ebben a fiatal korosztályban, akik "bármire" kaphatók! Legalábbis a szájuk nagy... A chat-esek meg mindig maradnak a virtuális szintnél. Ha komolyabbra fordul a hangnem (pl. ismerkedés), egyik pillanatról a másikra eltűnnek! Az ilyen miért bonyolódik bele a témába? Mindig az szívja meg, aki komolyan szeretne valamit? Csupa kérdés... reméljük, egyszer csak összejön... LÁNYOK, OLVASSA VALAKI?!
köszi az infót akkor ott meg se próbálom,habár szerintem majdnem mindenhol hangemberek vannak.Véleményem szerint a spontán jobb lenne,az se bizonytalanabb mint a netes keresés
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 16. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 08:27

Az egy szar..csupa nagyszájú nő van ott, aki amint forró lesz a talaj, visszalép...
Hangemberek!
Hangemberek!
Hangemberek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hangemberek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ha az is kereső honlap akkor nem.
Te is keresgélsz az axtoron?
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 15. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 14:04

Nem csak a GG-n próbálkoztam(tunk)mégis a képlet ua.maradt,chat egy-két email váltás aztán egyszercsak mint Kossuth a ködben ,sőt a legtöbbnek az adatlapja is eltűnik a listából hm...szerinted akkor miről van szó?
Mert szerintem az általam említettek közül valamelyik.Egyébként van olyan chat oldal amelyik elvileg kimondottan ilyen keresésekre jó,na ott többször találkoztam játszadozó kisfiúkkal akik lánynak(esetleg többnek )adják ki magukat,aztán ha komolyan kezdesz beszélgetni vele, hopp már ott sincs.Ezért ment el a kedvem az ilyen kersésektől,bár a vágy maradt,így inkább rábízom a dolgot a szerencsére akkor legalább jobb a meglepetés

jaja, az utsó mondat igaz. én se viszketek, igazából a fantázia olyan gyönyörű - főleg közösen fantáziálni - hogy lehet nem is ad annyit a valóság:) főleg nem fizetve, v nem igazán szimpatikus 3.-kal. viszont ha meg becsúszik mégis véletlenül, az duplán jó lesz!
azért a kis romantikus lelkemnek elárulhatnád flexx, h konkrétan hol keresgél az ismerősöd:))
amúgy csók az nálunk nem is nagy ügy, de gondolj bele te mennyire voltál a szextől kissráckorodban, amikor először csókolóztál!
azért a kis romantikus lelkemnek elárulhatnád flexx, h konkrétan hol keresgél az ismerősöd:))
amúgy csók az nálunk nem is nagy ügy, de gondolj bele te mennyire voltál a szextől kissráckorodban, amikor először csókolóztál!