igaz velem még ilyen nem történt sajna...
Te döntésed, te életed, de ilyenkor a kompromisszumokra kell törekedni...
ehhez ismernem kéne a pasidat...De alapvetően nem hiszem...
Ha a pasid lennék azt mondanám, hogy naná, de így csak azt tudom, hogy dönts a szíved szerint :-)
Férjed helyzete irígylésreméltó :-)
Szia Julia énegyedül vagyok, de szivesen beszállnék hozzátok ird meg hol mikor talizhatunk
Köszi a jelentkezést, számba veszlek benneteket.
klasszak a képeitek :-)
Hello Julia!
Egy haverommal tudnánk csatlakozni, tuti komolyan, van tapasztalat, nem menekülünk... Ha gondolod...
Egy haverommal tudnánk csatlakozni, tuti komolyan, van tapasztalat, nem menekülünk... Ha gondolod...
Ha akarjátok akkor a kep.tar.hu/julia36 címen megnézhettek.
Én férfi vagyok!
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 12:32

Mi nem lépnénk le a jó elől, feltéve ha lányról van szó... inkább a csajok (vagy a mögéjük bújt maszturbátor) tűnik el nyomtalanul... Te melyik nemhez tartozol?
én szívesen csatlakoznék párokhoz is de csak a lány örömére...
Azért szerintem előtte jó lenne megnézni hogy milyen nőről is van szó, nem? :)
(Ez egy válasz dvtk20 üzenetére (2006. 08. 16. szerda 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nem lépnénk le a jó elől, feltéve ha lányról van szó... inkább a csajok (vagy a mögéjük bújt maszturbátor) tűnik el nyomtalanul... Te melyik nemhez tartozol?
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2006. 08. 16. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 20:59

Nekem pont más a véleményem!!
Az én tapasztalatom az,hogy a párok lépnek le.
Tisztelet a kivételnek!Vagy csak engem kerültek el.
Én bevállalom!!!!
Nekem pont más a véleményem!!
Gratulálok Júlia!
bevallom, már mi is gondolkodtunk ilyen irányban, de még csak a más pár jelenlétében való szeretkezésig jutottunk el. Igazán nem erőtetünk semmit, de azért foglalkozunk a gondolattal és azért így visszanézve szépen lépegetünk a szex mezején előre, újabb és újabb kalandok után.
bevallom, már mi is gondolkodtunk ilyen irányban, de még csak a más pár jelenlétében való szeretkezésig jutottunk el. Igazán nem erőtetünk semmit, de azért foglalkozunk a gondolattal és azért így visszanézve szépen lépegetünk a szex mezején előre, újabb és újabb kalandok után.
Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de jó tapasztalattal én sem rendelkezem. A párommal megbeszéltem, hogy a jelenlétében szeretnék több fiuval szeretkezni, hírdettünk is több helyen, volt olan akik egyből öten jelentkeztek, már az időpont is ki volt választva, aztán úgy eltüntek, mint szürkeszamár a ködben.
Utána úgy okoskodtunk, hogy beszervezünk 8 fiut, abból csak eljön legalább három, nos talán sejtitek, de a végén egy srác jött el. A többieki olyan átlátszó kifogásokkal jöttek elő, hogy az álunk esett le tőle. Már egáltalán aki utána megtalálható volt, mert hatot az msn-en azóta sem láttunk. De azért nem adjuk fel.
Utána úgy okoskodtunk, hogy beszervezünk 8 fiut, abból csak eljön legalább három, nos talán sejtitek, de a végén egy srác jött el. A többieki olyan átlátszó kifogásokkal jöttek elő, hogy az álunk esett le tőle. Már egáltalán aki utána megtalálható volt, mert hatot az msn-en azóta sem láttunk. De azért nem adjuk fel.
Én is naggggyon kíváncsi vagyok, csak nem tudom mikor lesznek lát6óak...
Akartunk, de végül is nem. Majd legközelebb. Kíváncsian várjuk a képeket!! Biztos sok bátor pár benevezett!