Hármas szex - női beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Párokhoz harmadiknak hölgy heteró alapon !

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 445 446 447 448 449 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#305   2006. 09. 08. péntek 08:58
BigJoe23 BigJoe23 VIP
próbáld máshogy, pl ne fűzd, hanem ha van olyan ismerősöd, aki bejön neki őt bátorítsd...
#304   2006. 09. 08. péntek 08:46
BigJoe23 BigJoe23 VIP
És ne feledd, olyankor törik meg az ellenálás, amikor nem várnád...
#303   2006. 09. 07. csütörtök 20:43
X Törölt felhasználó (572)
Bocs, de ez meglehetőssssen hitetlen beszéd! Ez olyan dolog, amiben kitartónak és türelmesnek kell lenned. Sok év /akár10/ kell ahhoz, hogy az olyan nők is belekóstoljanak akik mereven elutasítják. De nincs kivétel, előbb utóbb mind beadják a derekukat.
Nem szabad türelmetlenül akarni. Sok sikert!
#302   2006. 09. 07. csütörtök 17:23
BigJoe23 BigJoe23 VIP
szerintem mindenki várja a folytatást :-)

javítsatokki, ha tévednék
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 16:42
Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
#301   2006. 09. 07. csütörtök 16:42
xxxtom xxxtom
Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 15:49
Nem lenne kedved tartani egy terjedelmesebb élménybeszámolót? :-)
#300   2006. 09. 07. csütörtök 15:49
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Nem lenne kedved tartani egy terjedelmesebb élménybeszámolót? :-)
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 12:45
Sziasztok,
mi a párommal, még csak csak most kezdtük a többest felállást. Első nekifutásra a 2 férfi + 1 nő poziciót választottuk.
Sokáig kerestük a megfelelő partner inerneten, végül mégis a baráti társaságunkban találtuk meg a legmegfelelőbbet.
Belegondolva, ez tényleg jobb megoldásnak bizonyult.
#299   2006. 09. 07. csütörtök 12:45
xxxtom xxxtom
Sziasztok,
mi a párommal, még csak csak most kezdtük a többest felállást. Első nekifutásra a 2 férfi + 1 nő poziciót választottuk.
Sokáig kerestük a megfelelő partner inerneten, végül mégis a baráti társaságunkban találtuk meg a legmegfelelőbbet.
Belegondolva, ez tényleg jobb megoldásnak bizonyult.
#298   2006. 09. 06. szerda 10:18
cuncus cuncus
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#297   2006. 09. 04. hétfő 01:42
gorgh0 gorgh0
azt a 3. képet honnan szedted? Tisztára, mint az őskorban!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 14:19
#296   2006. 09. 04. hétfő 01:38
zimmi zimmi VIP
Sziasztok! Mi egy Bp-i 26/28 éves pár vagyunk,
tabuk nélküli szexre keresünk inkább hölgyet,esetleg párt,de szóló pasit nem.2532-es párok vagyunk.

#295   2006. 09. 03. vasárnap 07:15
vazelinator vazelinator VIP Admin
ez alap hiba:) elfelejtem hogy nincs itt user list:)
meg ő is szőrnyű hogy csak forumot olvasgat:)
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 00:40
Szia! Hogy tudok neki privit írni, mikor a nick nevét nem láttam az egész fórumon sehol? Az email-ban pedig csak az jött, hogy innen küldte nekünk a levelet! Várom válaszod! Köszi
#294   2006. 09. 03. vasárnap 00:40
KriszTom KriszTom
Szia! Hogy tudok neki privit írni, mikor a nick nevét nem láttam az egész fórumon sehol? Az email-ban pedig csak az jött, hogy innen küldte nekünk a levelet! Várom válaszod! Köszi
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 09. 02. szombat 09:18
te is tudsz privátott irni neki...
#293   2006. 09. 02. szombat 09:18
vazelinator vazelinator VIP Admin
te is tudsz privátott irni neki...
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:24
Péntek 12:54-kor kaptuk ezt az üzit emilben:

"[GoldenGate]Privát uzenet *****1977-tol!
sziasztok én 24éves 172cm magas 70kg csaj vagyok van kedvetek ismerkedni?
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
http://www.goldengate.hu/"

Üzenjük Neked, hogy igen, nagyon is van kedvünk ismerkedni, amennyiben mindaz fedi a valóságot, amit leírtál! Ha privát üzenetet írsz, légyszi add meg a címedet mert csak úgy tudunk válaszolni! Mert így csak annyit látni, hogy privát üzenet jött a Goldengate-ről + a neved. Köszike!
#292   2006. 09. 02. szombat 00:24
KriszTom KriszTom
Péntek 12:54-kor kaptuk ezt az üzit emilben:

"[GoldenGate]Privát uzenet *****1977-tol!
sziasztok én 24éves 172cm magas 70kg csaj vagyok van kedvetek ismerkedni?
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
http://www.goldengate.hu/"

Üzenjük Neked, hogy igen, nagyon is van kedvünk ismerkedni, amennyiben mindaz fedi a valóságot, amit leírtál! Ha privát üzenetet írsz, légyszi add meg a címedet mert csak úgy tudunk válaszolni! Mert így csak annyit látni, hogy privát üzenet jött a Goldengate-ről + a neved. Köszike!
#291   2006. 09. 01. péntek 19:54
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Ez van, sőtt a találkozó megbeszélése után, általában a reglapot is törölni szokták...
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 01. péntek 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 04:19
Tökéletesen egyetértek veled! Mikor már arra terelődött a szó, hogy na akkor talán ismerkedjünk meg egy kicsit, szinte kivétel nélkül mind hátat fordított. Némelyik még ámított, hogy "hű tök jó, meg izé..., lehet még össze is jövünk", látszólag örült mint az a bizonyos majom a farkának! Van olyan, aki azóta sem jelentkezett be az oldalára! Írtóznak (vagy félnek) attól, hogy szemtől-szembe találják magukat a tényekkel. Már az Msn említése is hideglelést vált ki belőlük, pedig még az is elég személytelen ilyen ismerkedéshez! Akkor most? Mondja már meg valamelyikőtök, aki tudja: mi a f*sznak regeli magát az ilyen akárhova is?!
Ja, és még valami: az ilyenek - szinte kivétel nélkül - mind feltöltött saját kép nélkül hirdettek! Arc nélküliek és hangemberek... BigJoe, mi még nem találtuk meg azt a kevés kivételt... szomoru1
#290   2006. 09. 01. péntek 04:19
KriszTom KriszTom
Tökéletesen egyetértek veled! Mikor már arra terelődött a szó, hogy na akkor talán ismerkedjünk meg egy kicsit, szinte kivétel nélkül mind hátat fordított. Némelyik még ámított, hogy "hű tök jó, meg izé..., lehet még össze is jövünk", látszólag örült mint az a bizonyos majom a farkának! Van olyan, aki azóta sem jelentkezett be az oldalára! Írtóznak (vagy félnek) attól, hogy szemtől-szembe találják magukat a tényekkel. Már az Msn említése is hideglelést vált ki belőlük, pedig még az is elég személytelen ilyen ismerkedéshez! Akkor most? Mondja már meg valamelyikőtök, aki tudja: mi a f*sznak regeli magát az ilyen akárhova is?!
Ja, és még valami: az ilyenek - szinte kivétel nélkül - mind feltöltött saját kép nélkül hirdettek! Arc nélküliek és hangemberek... BigJoe, mi még nem találtuk meg azt a kevés kivételt... szomoru1
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 19:44
Mindíg azzal van a baj, hogy rengeteg a hangember...
Tisztelet a kivételnek...
De sajna a legtöbb portálon ilyeneket látsz...
#289   2006. 08. 31. csütörtök 19:44
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Mindíg azzal van a baj, hogy rengeteg a hangember...
Tisztelet a kivételnek...
De sajna a legtöbb portálon ilyeneket látsz...
#288   2006. 08. 31. csütörtök 03:38
KriszTom KriszTom
Valahol csak kell, legyen! Lehet hogy az a baj szerintem, hogy túl nagy hitet vetettünk az internetbe, mint ismerkedési közegbe! Mi a párommal is úgy voltunk, hogy na majd aztán itt lehet csajozni, kiélhetjük magunkat... párok lennének szép számmal, meg unatkozó farokverők is szórakoznak rendszeresen. violent Viszont élőben beszéltem néhány emberrel erről a témáról, és akinek volt része ebben a hármasban (2 lány 1 férfi) egyik sem az interneten találta meg, akit keresett. Így a betűkön keresztül teljes a bizalmatlanság az olyan csajszi részéről is, aki valóban benne lenne - pláne ha néhányszor arcra ejtették! Ha rendes keretek között próbálkozol, tuti megtalálod! Mi is csak a kínálkozó alkalmat várjuk, és lecsapunk a puncira! Kitartás és bátorság! wink
#287   2006. 08. 30. szerda 12:30
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Sajnos ilyet nem nagyon találni, maximum hivatásost...
#286   2006. 08. 27. vasárnap 18:39
berrys1 berrys1
bocs "oldaláról"

... 445 446 447 448 449 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: atti75 atti75
Nyitás ideje: 2004. 09. 18. szombat
Üzenetek: 9225db
Utolsó üzenet: tegnap 18:19

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!