próbáld máshogy, pl ne fűzd, hanem ha van olyan ismerősöd, aki bejön neki őt bátorítsd...
És ne feledd, olyankor törik meg az ellenálás, amikor nem várnád...
Bocs, de ez meglehetőssssen hitetlen beszéd! Ez olyan dolog, amiben kitartónak és türelmesnek kell lenned. Sok év /akár10/ kell ahhoz, hogy az olyan nők is belekóstoljanak akik mereven elutasítják. De nincs kivétel, előbb utóbb mind beadják a derekukat.
Nem szabad türelmetlenül akarni. Sok sikert!
Nem szabad türelmetlenül akarni. Sok sikert!
szerintem mindenki várja a folytatást :-)
javítsatokki, ha tévednék (Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 16:42
javítsatokki, ha tévednék (Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Folyt.köv, ha érdekel valakit... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 15:49
Folyt.köv, ha érdekel valakit... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem lenne kedved tartani egy terjedelmesebb élménybeszámolót? :-)
Nem lenne kedved tartani egy terjedelmesebb élménybeszámolót? :-)
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 12:45

Sziasztok,
mi a párommal, még csak csak most kezdtük a többest felállást. Első nekifutásra a 2 férfi + 1 nő poziciót választottuk.
Sokáig kerestük a megfelelő partner inerneten, végül mégis a baráti társaságunkban találtuk meg a legmegfelelőbbet.
Belegondolva, ez tényleg jobb megoldásnak bizonyult.
mi a párommal, még csak csak most kezdtük a többest felállást. Első nekifutásra a 2 férfi + 1 nő poziciót választottuk.
Sokáig kerestük a megfelelő partner inerneten, végül mégis a baráti társaságunkban találtuk meg a legmegfelelőbbet.
Sziasztok,

azt a 3. képet honnan szedted? Tisztára, mint az őskorban!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi egy Bp-i 26/28 éves pár vagyunk,
tabuk nélküli szexre keresünk inkább hölgyet,esetleg párt,de szóló pasit nem.2532-es párok vagyunk.
tabuk nélküli szexre keresünk inkább hölgyet,esetleg párt,de szóló pasit nem.2532-es párok vagyunk.
ez alap hiba:) elfelejtem hogy nincs itt user list:)
meg ő is szőrnyű hogy csak forumot olvasgat:) (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 00:40
meg ő is szőrnyű hogy csak forumot olvasgat:) (Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Hogy tudok neki privit írni, mikor a nick nevét nem láttam az egész fórumon sehol? Az email-ban pedig csak az jött, hogy innen küldte nekünk a levelet! Várom válaszod! Köszi
Szia! Hogy tudok neki privit írni, mikor a nick nevét nem láttam az egész fórumon sehol? Az email-ban pedig csak az jött, hogy innen küldte nekünk a levelet! Várom válaszod! Köszi
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
te is tudsz privátott irni neki...
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:24

Péntek 12:54-kor kaptuk ezt az üzit emilben:
"[GoldenGate]Privát uzenet *****1977-tol!
sziasztok én 24éves 172cm magas 70kg csaj vagyok van kedvetek ismerkedni?
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
http://www.goldengate.hu/"
Üzenjük Neked, hogy igen, nagyon is van kedvünk ismerkedni, amennyiben mindaz fedi a valóságot, amit leírtál! Ha privát üzenetet írsz, légyszi add meg a címedet mert csak úgy tudunk válaszolni! Mert így csak annyit látni, hogy privát üzenet jött a Goldengate-ről + a neved. Köszike!
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
Üzenjük Neked, hogy igen, nagyon is van kedvünk ismerkedni, amennyiben mindaz fedi a valóságot, amit leírtál! Ha privát üzenetet írsz, légyszi add meg a címedet mert csak úgy tudunk válaszolni! Mert így csak annyit látni, hogy privát üzenet jött a Goldengate-ről + a neved. Köszike!
Péntek 12:54-kor kaptuk ezt az üzit emilben:
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
Üdvözlettel:
Goldengate.hu
Ez van, sőtt a találkozó megbeszélése után, általában a reglapot is törölni szokták...
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2006. 09. 01. péntek 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 04:19

Tökéletesen egyetértek veled! Mikor már arra terelődött a szó, hogy na akkor talán ismerkedjünk meg egy kicsit, szinte kivétel nélkül mind hátat fordított. Némelyik még ámított, hogy "hű tök jó, meg izé..., lehet még össze is jövünk", látszólag örült mint az a bizonyos majom a farkának! Van olyan, aki azóta sem jelentkezett be az oldalára! Írtóznak (vagy félnek) attól, hogy szemtől-szembe találják magukat a tényekkel. Már az Msn említése is hideglelést vált ki belőlük, pedig még az is elég személytelen ilyen ismerkedéshez! Akkor most? Mondja már meg valamelyikőtök, aki tudja: mi a f*sznak regeli magát az ilyen akárhova is?!
Ja, és még valami: az ilyenek - szinte kivétel nélkül - mind feltöltött saját kép nélkül hirdettek! Arc nélküliek és hangemberek... BigJoe, mi még nem találtuk meg azt a kevés kivételt...
Ja, és még valami: az ilyenek - szinte kivétel nélkül - mind feltöltött saját kép nélkül hirdettek! Arc nélküliek és hangemberek... BigJoe, mi még nem találtuk meg azt a kevés kivételt...

Tökéletesen egyetértek veled! Mikor már arra terelődött a szó, hogy na akkor talán ismerkedjünk meg egy kicsit, szinte kivétel nélkül mind hátat fordított. Némelyik még ámított, hogy "hű tök jó, meg izé..., lehet még össze is jövünk", látszólag örült mint az a bizonyos majom a farkának! Van olyan, aki azóta sem jelentkezett be az oldalára! Írtóznak (vagy félnek) attól, hogy szemtől-szembe találják magukat a tényekkel. Már az Msn említése is hideglelést vált ki belőlük, pedig még az is elég személytelen ilyen ismerkedéshez! Akkor most? Mondja már meg valamelyikőtök, aki tudja: mi a f*sznak regeli magát az ilyen akárhova is?!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 19:44

Mindíg azzal van a baj, hogy rengeteg a hangember...
Tisztelet a kivételnek...
De sajna a legtöbb portálon ilyeneket látsz...
Mindíg azzal van a baj, hogy rengeteg a hangember...
Valahol csak kell, legyen! Lehet hogy az a baj szerintem, hogy túl nagy hitet vetettünk az internetbe, mint ismerkedési közegbe! Mi a párommal is úgy voltunk, hogy na majd aztán itt lehet csajozni, kiélhetjük magunkat... párok lennének szép számmal, meg unatkozó farokverők is szórakoznak rendszeresen.
Viszont élőben beszéltem néhány emberrel erről a témáról, és akinek volt része ebben a hármasban (2 lány 1 férfi) egyik sem az interneten találta meg, akit keresett. Így a betűkön keresztül teljes a bizalmatlanság az olyan csajszi részéről is, aki valóban benne lenne - pláne ha néhányszor arcra ejtették! Ha rendes keretek között próbálkozol, tuti megtalálod! Mi is csak a kínálkozó alkalmat várjuk, és lecsapunk a puncira! Kitartás és bátorság!

Sajnos ilyet nem nagyon találni, maximum hivatásost...
bocs "oldaláról"