Az egész azzal kezdödőtt, hogy ktaláltuk, úgy tegyük színesebbé a szexet, hogy kipróbáljuk a többes felállást. Hálistennek a barátnőm nyitott az ilyenekre (néha nyitottabb, mint én :))
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
Rövid tanakodás (és mivel a párom bátrabbnak tűnt)után úgy döntöttünk, hogy első körben a "2férfi+1nő"-t próbáljuk ki. Na de kivel?
Mivel az interneten nem igazán találtunk szimpatikus embert, és "féltünk" is egy idegennel kezdeni (nehéz 1vadidegen előtt teljesen megnyílni ismeretlenül), a baráti körben kezdtünk óvatosan tapógatozni hasonló érdeklődés férfi után.
Végül a vágyak és az igények is találkoztak egy volt kollega személyében.
Mivel ez a felállás elsősorban a barátnőmnek kedvez, úgy gondoltuk, hogy könnyebben fel tud úgy oldodni, ha elöszőr kettesben szexel szexpartnerünkkel.
Megbeszéltünk 1 időpontot a találkozóra (én tovább maradtam a munkahelyen), és a barátnőm lefeküdt a kollégával.
Furcsa: nem voltam féltékeny, sőt izgatott a dolog.
Hazaérve a nőm puncija még mndig egy csurom víz volt. Elmeséltettem vele töviről-hegyire a randit, és nagyokat szeretkeztünk közben.
Folyt.köv, ha érdekel valakit...
ja,és szólj, ha fentlesznek a képek :-D
Sziasztok. Vannak itt pécsi párok is, akik párokat keresnek? Főleg 20-30 közt lenne az igazi ;)
Szóvalfel a fejjel! :-)
lehet hogy ez fog elindítani valamit benne:-D
akkor Nosza :-)
ilyenkor gyorsan menteni kell, valahov a windows rendszermappák közé, ahol úgysem kutat :-D
és nem mentetted el stikában máshová?
digitállisan készültek?
ezexerint az előbb említettek mentek a "levesbe"...
nincs kedved kipróbálni, hogy itt mit szólnak hozzá? /persze kitakaert arc.../
és nem hagyta, hogy ezt fokozd?
és a te részedről?
jó, de miért?
?
ok, miért? :-)
nem raktad fel a képet? :-)
Cseréld ki egy másikra:-DDD
ok szar poén...
Mi lenne, ha mássalkérdeztetnéd meg... barátnő, sogórnő...
ok szar poén...
Mi lenne, ha mássalkérdeztetnéd meg... barátnő, sogórnő...

atti75

Viva