A Párom szerint minden nőben van egy kis leszbikus hajlam, vagy legalább a kíváncsiság. Talán túl gátlásos vagy nem vagytok olyan "viszonyban", hogy ilyen titkos vágyakat megosszon veled. Vagy tényleg nem érdekli. Nálunk az a probléma, hogy a Kedvesem szeretné, (volt is már rá példa) csak valahogy nem találunk senkit. Ez sem jobb.
engem nagyon izgat a tema,csak egy bajom van...a baratnom mar csinalta,de most nem akar belemenni.mit tehetnek?
Valóban meg kell gondolni,hogy ki vagy kik felé nyílik meg az ember.Nehogy negatív megitélés illetve pletyka áldozata legyen valaki,mert másképp gondolkodik.Bár ezt én úgy "mondom",hogy ezen a téren sajnos nincs tapasztalatom.

érdekes, hogy a férfi ismerősök inkább beválalják mint az ismeretlenek, nőknél ez fordítva van, egy nő elmagyarázná miért?
Hihh:) A többi részhez mondom nyúlbéla vagyok,de ilyen mások előtt leápolós téma már többször előfordult:) És nem mi szaladtunk el :)
Barátokkal nehéz:
1 sztori: szilveszteri bulin a végén már csak 2 pár maradt, mi és 1 másik, be voltunk állva, jött a duma, mondom, de jó lenne, ha a párom leápolna szájjal, erre ők, persze, ők is ezt akarják. Mi elkezdtük, szivbaj nélkül, ők megijedtek és eltéptek! pár hónapig mosolyszünet:-(
2 sztori: Másik évben szilveszter, ugyanúgy 4 ember, a lányok pörögnek, haverommal kitaláltuk, legyen sztriptíz, párom már kezdte is, a másik csaj előadta magát, de mikor vetkőzni kellett, akkor gyorsan inkább hazamnet, mert hirtelen elfáradt...
Folytathatnám, a lényeg, mikor ismeretlent vettünk be, vele nem volt gond, ..tali...szex...ennyi, jó vot mindenkinek, nem kellett utánna aggódni.
1 sztori: szilveszteri bulin a végén már csak 2 pár maradt, mi és 1 másik, be voltunk állva, jött a duma, mondom, de jó lenne, ha a párom leápolna szájjal, erre ők, persze, ők is ezt akarják. Mi elkezdtük, szivbaj nélkül, ők megijedtek és eltéptek! pár hónapig mosolyszünet:-(
2 sztori: Másik évben szilveszter, ugyanúgy 4 ember, a lányok pörögnek, haverommal kitaláltuk, legyen sztriptíz, párom már kezdte is, a másik csaj előadta magát, de mikor vetkőzni kellett, akkor gyorsan inkább hazamnet, mert hirtelen elfáradt...
Folytathatnám, a lényeg, mikor ismeretlent vettünk be, vele nem volt gond, ..tali...szex...ennyi, jó vot mindenkinek, nem kellett utánna aggódni.
Én mindenképpen a barátra szavazok. Egy tök ismeretlen pasitól csak a szőr állna a hátamon. Arra mindenképpen vigyázni kell, hogy csak!!! a szexről szóljon, minden érzelem nélkül.
Ismeretlennel, csak azt tudjuk ajánlani. Barátot ne!! Szerintünk!!
Hát, nem tudom de saját tapasztalatból csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem sem a legjobb megoldás a régi barát, harmadiknak!
Mégpedig, szerintem azért, mert míg Nekünk, csajoknak mindegy hogy kis is kényeztet, de szerintem a pasiknál nem a legmegfelelőbb, mivel hogy a pasik közt mindig is jelen van a rivalitás és nem éppen építő hatással van a a prádra az, amikor egy gyerekkori haverja trófeának tekintheti az élete választotját. Ekkora ásszal a haver kezében, szerintem nehezen tud kibékülni akármelyik pasi!
Mégpedig, szerintem azért, mert míg Nekünk, csajoknak mindegy hogy kis is kényeztet, de szerintem a pasiknál nem a legmegfelelőbb, mivel hogy a pasik közt mindig is jelen van a rivalitás és nem éppen építő hatással van a a prádra az, amikor egy gyerekkori haverja trófeának tekintheti az élete választotját. Ekkora ásszal a haver kezében, szerintem nehezen tud kibékülni akármelyik pasi!
Sajna erre nem tudok nyilatkozni, ugyanis 3-as felálláshoz pasit nem tudnék bevonni. 2 csajjal el tudnám képzelni (abban már úgy-ahogy volt is részem), de hogy nég egy pasi?... Igazat adok az Adminnak, én félnék, hogy rámegy a kapcsolatom. Akkor meg ugye egy sezxért az ember 2 embert veszít el, egy barátot, és egy barátnőt.
Speciel ha benneteket ez izgat, hogy a harmadik fő pasi legyen, szerintem inkább "kívülálló", ismeretlen legyen az illető, könnyebb elvonatkoztatni... Meg aztán ha vége aműsornak, nem kell nap-mint-nap szembesülni az illetővel. AMi esetleg kínos is lehet.
Speciel ha benneteket ez izgat, hogy a harmadik fő pasi legyen, szerintem inkább "kívülálló", ismeretlen legyen az illető, könnyebb elvonatkoztatni... Meg aztán ha vége aműsornak, nem kell nap-mint-nap szembesülni az illetővel. AMi esetleg kínos is lehet.
Szia Nora, esetleg 1 fiu 1 no felallasban nem, akarnad kezdeni? Amugy Erdely melyik reszen laksz?
En Szekelyudvarhelyi vagyok es 32 eves. Most elarultam magam.
En Szekelyudvarhelyi vagyok es 32 eves. Most elarultam magam.
tapasztaldi majd meséld el
(Ez egy válasz Peter North üzenetére (2006. 12. 02. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 01:20

Tudjátok mit nem értek én ebben a hármas felállásban?
Tegyük fel 2 faszi 1 nőstény.
Mivan ha az egyik faszi elmegy?
Én például szeretek utánna 'pihenni' egy kicsit.
Nem egyből durr bele újra és újra...
Meg hogy lesz ennek az egésznek vége?
Mivan ha az egyik 2x akarja a másik meg 5x ?
Lehet hülye kérdések ezek mégis érdekelne :D
Tapasztalatokkal rendelkezők véleményét várom :D
sziasztok mi pár vagyunk 24éves és 26éves ismerkednénk levelezgetnénk bárkivel
sziasztok mi párokat keresünk mi 29,30 vagyunk
Tudod semmi nem muszály ami már nem esik jol!!Tényleg buták a kérdéseid.
(Ez egy válasz Peter North üzenetére (2006. 12. 02. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 01:20

Szivesen beszálnék,párhoz!!

Az rendben van,hogy erdélyi vagy de hol laksz?
Sziasztok! 36/36, fiatalos, vékony pár vagyunk és hasonló hölgyet keresünk harmadiknak (főleg a barátnőmnek) Budapesten. Ez lenne az első alkalom, de remélem ez nem gond és akad jelentkező.