Hármas szex - női beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Párokhoz harmadiknak hölgy heteró alapon !

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 436 437 438 439 440 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#489   2007. 01. 18. csütörtök 09:21
KriszTom KriszTom VIP
Helló!
Írtam privit, várjuk a választ!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 20:09
Eláruljátok hol hirdettétek magatokat? Tetetek-e fel képet szeretném megnézni hátha tudok néhány jó ötletet mondani( Ha nem szertnétek, hogy zaklassanak irhatod priviben is a kis boritékra kattintva
#488   2007. 01. 17. szerda 20:09
32es36par 32es36par VIP
Eláruljátok hol hirdettétek magatokat? Tetetek-e fel képet szeretném megnézni hátha tudok néhány jó ötletet mondani( Ha nem szertnétek, hogy zaklassanak irhatod priviben is a kis boritékra kattintva
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 17. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 19:58
Már nagyon sok idő eltelt, és nem igazán találtunk olyat, aki tényleg komolyan akarja. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltuk. Kis naívan azt hittük, hogy feladunk egy hírdetést (bármilyen társkereső oldalon), s garmadával jönnek majd a levelek. De arra nem számítottunk, hogy sehol senki. Olyan is előfordult, hogy pasi jelentkezett, próbált meggyőzni, hogy milyen jó lesz vele, de Tom hallani sem akar róla, s megvallva az őszintét, ez a dolog engem sem foglalkoztat (nem hajt a kíváncsiság a 2 pasi 1 nő felállással kapcsolatban)Így hát marad a tűrelmes kivárás, hátha mégis egyszer majd összejön.
#487   2007. 01. 17. szerda 19:58
KriszTom KriszTom VIP
Már nagyon sok idő eltelt, és nem igazán találtunk olyat, aki tényleg komolyan akarja. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltuk. Kis naívan azt hittük, hogy feladunk egy hírdetést (bármilyen társkereső oldalon), s garmadával jönnek majd a levelek. De arra nem számítottunk, hogy sehol senki. Olyan is előfordult, hogy pasi jelentkezett, próbált meggyőzni, hogy milyen jó lesz vele, de Tom hallani sem akar róla, s megvallva az őszintét, ez a dolog engem sem foglalkoztat (nem hajt a kíváncsiság a 2 pasi 1 nő felállással kapcsolatban)Így hát marad a tűrelmes kivárás, hátha mégis egyszer majd összejön.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 22:29
Ne adjátok fel, nagyon sok a képgyüjtögető, de higyjétek el vannak nagyon sokan akik tényleg akarják és lessz is benne részetek ha kitartóak vagytok. Ne a képgyüjtögetőkből vonjátok le a tapasztalatott, nekünk is volt olyan időszak amikor nem jött össze semmi, aztán ezt követte olyan is hogy nem gyöztünk beosztani az időnket:),
Nagyon sok rendes szex szerető ember van csak türelem, sajnos nagyon sok olyan is akad aki arra sem veszi a fáradságo, hogy megirja nem titeket keresett, de az ilyeneket ne sajnáld ezek szerintem a szex terén sem kulturáltak.
#486   2007. 01. 17. szerda 16:59
X Törölt felhasználó (40552)
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!szimpi esetén!ápoltság,igényesség alap és elvárt,a korrektség mellett!msn vagy mail tigrisfiu@citromail.hu
#485   2007. 01. 17. szerda 15:32
X Törölt felhasználó (40552)
keresettek meg,a chaten általában megtaláltok!igényes és korekt vagyok!s beválallós is!:)
#484   2007. 01. 17. szerda 07:22
X Törölt felhasználó (47519)
Végül is itt 3-an kellene párban lenni, nem 4-en. Arra van más topic is (pl: szexpartner kereső). Ha külön is benne vagytok az persze más. (Ezt vehetitek kérdésnek is: moniimi, zsolandi)
(Ez egy válasz zsolandi üzenetére (2007. 01. 16. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 21:34
Mi is szívesen ismerkedünk párokkal.
#483   2007. 01. 16. kedd 21:34
zsolandi zsolandi VIP
Mi is szívesen ismerkedünk párokkal.
#482   2007. 01. 15. hétfő 15:29
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#481   2007. 01. 14. vasárnap 22:29
32es36par 32es36par VIP
Ne adjátok fel, nagyon sok a képgyüjtögető, de higyjétek el vannak nagyon sokan akik tényleg akarják és lessz is benne részetek ha kitartóak vagytok. Ne a képgyüjtögetőkből vonjátok le a tapasztalatott, nekünk is volt olyan időszak amikor nem jött össze semmi, aztán ezt követte olyan is hogy nem gyöztünk beosztani az időnket:),
Nagyon sok rendes szex szerető ember van csak türelem, sajnos nagyon sok olyan is akad aki arra sem veszi a fáradságo, hogy megirja nem titeket keresett, de az ilyeneket ne sajnáld ezek szerintem a szex terén sem kulturáltak.
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:49
Átnéztem én is a levelezést, de nem sok mindenre jutottam. rend szerint kérnek tőlünk képet, elküldjük, aztán se szó, se beszéd, eltűnik nem válaszol. Általában azon akadnak ki, hogy miért ruhás és nem akt képet küldünk. Mikor közlöm, hogy nincs, megint csak lelépnek! Egy kicsit kezdjük már feladni a reményt, hogy ha többször nem is, legalább egyszer megtapasztalhatjuk a hármas szex varázsát.
#480   2007. 01. 13. szombat 14:49
KriszTom KriszTom VIP
Átnéztem én is a levelezést, de nem sok mindenre jutottam. rend szerint kérnek tőlünk képet, elküldjük, aztán se szó, se beszéd, eltűnik nem válaszol. Általában azon akadnak ki, hogy miért ruhás és nem akt képet küldünk. Mikor közlöm, hogy nincs, megint csak lelépnek! Egy kicsit kezdjük már feladni a reményt, hogy ha többször nem is, legalább egyszer megtapasztalhatjuk a hármas szex varázsát.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 08:27
Épp most néztm 2 év alatt kaptunk 247 levelet abból körülbelül (lehet, hogy kihagyok valakit) 25-el jutottunk el a találkozóig is ebböl 10 esetben tovább is jutotunk volt még 2 eset amikor mindanyian szeretük volna tali után is de a távolság miatt még nem jött össze: Egyszóval van gyakorlatunk az ismerkedésben.
Mindenkinek ajánlom aki kezdő, és ha lányt is keres levélváltás után beszéljenek telefonon a kiszemelt lánnyal vagy msn-en vebkamera elött.
Ha erre hajlandóak biztos nem kamu a pár, teljesen felesleges a képek sokaságát elküldeni, úgyis a személyes találkozó dönt, ha egy teljesalakos arcképes felöltözött kép alapján nem tudja eldönteni akar-e találkozni, akkor mit várjak el tőle.
Jönnek majd a következő kifogások:
-lemerült a telefonkártyám de a lány számát nem adom meg.-Hozzá kell tenni senki ne adja meg a lány számát nehogy zaklatásoknak legyen kitéve, elég ha a fiu számát megadják meg az időpontot mikor vannak együt.
-Nincsen telefonuk
-A lány nem tud most a telefonhoz jönni mert épp gyereket fürdet, etet és egyébként is nem ér ő erre rá. stb..
Na ezeket nem kell sajnálni dobni kell, a szexpartner kereső oldalakon van több száz valós hirdető csak idő kell, hozzá hogy megtaláljátok őket, ne adjátok fel egy két rejszbajnok miatt.
#479   2007. 01. 11. csütörtök 17:22
bonus bonus
imádnám,ha megtörténne már 1xer
#478   2007. 01. 11. csütörtök 00:36
KriszTom KriszTom VIP
Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalataitokat! És azt is, hogy tartjátok bennünk a lelket! Köszi! Lányok!!!!!!! Mi továbbra is résen vagyunk! Írjatok, keressetek, nagyon várjuk! 26/25 pár
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 09. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 08:27
Épp most néztm 2 év alatt kaptunk 247 levelet abból körülbelül (lehet, hogy kihagyok valakit) 25-el jutottunk el a találkozóig is ebböl 10 esetben tovább is jutotunk volt még 2 eset amikor mindanyian szeretük volna tali után is de a távolság miatt még nem jött össze: Egyszóval van gyakorlatunk az ismerkedésben.
Mindenkinek ajánlom aki kezdő, és ha lányt is keres levélváltás után beszéljenek telefonon a kiszemelt lánnyal vagy msn-en vebkamera elött.
Ha erre hajlandóak biztos nem kamu a pár, teljesen felesleges a képek sokaságát elküldeni, úgyis a személyes találkozó dönt, ha egy teljesalakos arcképes felöltözött kép alapján nem tudja eldönteni akar-e találkozni, akkor mit várjak el tőle.
-lemerült a telefonkártyám de a lány számát nem adom meg.-Hozzá kell tenni senki ne adja meg a lány számát nehogy zaklatásoknak legyen kitéve, elég ha a fiu számát megadják meg az időpontot mikor vannak együt.
-Nincsen telefonuk
-A lány nem tud most a telefonhoz jönni mert épp gyereket fürdet, etet és egyébként is nem ér ő erre rá. stb..
Na ezeket nem kell sajnálni dobni kell, a szexpartner kereső oldalakon van több száz valós hirdető csak idő kell, hozzá hogy megtaláljátok őket, ne adjátok fel egy két rejszbajnok miatt.
#477   2007. 01. 09. kedd 16:31
men3 men3
Viki És Zoli!!
Én szevesen csatlakoznék hozzátok!!!36éves 192cm magas igényes ápolt srác vagyok.
#476   2007. 01. 09. kedd 16:30
X Törölt felhasználó (40071)
szia!ha gondolod mi egy 30 éves pár vagyunk győr marcalvárosból!irj b.buksi@freemail.hu ra!ha nem gond én ugy szeretném ha a férjem csak jelen lenne de nem szállna be
#475   2007. 01. 09. kedd 16:27
X Törölt felhasználó (40071)
30 éves pasi szeretne 3.nak beszállni egy csinos párhoz!vaarlak@freemail.hugyőr és környéke
#474   2007. 01. 09. kedd 15:33
josephinus josephinus
egyszer én is ki próbálnám
#473   2007. 01. 09. kedd 14:52
BigJoe23 BigJoe23 VIP
[IMG]http://www.voyeurweb.com/contris/PrivateShots/ps200701/20061230-2919/20061230-2919-1.jpg[/IMG ]
#472   2007. 01. 09. kedd 08:27
32es36par 32es36par VIP
-Nincsen telefonuk
(Ez egy válasz KriszTom üzenetére (2007. 01. 09. kedd 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 03:10
Lehetséges, hogy a bizalmatlanság is benne van... szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki csak így ismerkedés oldalról közelíti meg elsőre a témát. Persze, furának fura a helyzet mindenképpen, az bizonyos! Én úgy gondolom, hogy a hajlam és az érdeklődés mindenkiben benne van valamilyen szinten, csak elnyomja, vagy ha arra terelődik a szó, hisztérikusan menekül. Mikor egy ismerős megtudta, hogy milyen beállítottsága van a menyasszonyomnak, hanyatt-homlok menekülni kezdett előlünk, hisztizett, majd a végén egy olyan veszekedést produkált valami jelentéktelen hülyeség miatt, hogy kb. fél éve nem beszélünk vele. Pedig nem akartuk őt "beszervezni", csak mint "bizalmas barát", megosztottuk vele. Na, azóta nem is bizalmas, de még csak nem is barát! Ezért aztán az ember nem is tudja igazán, kihez érdemes fordulnia, főleg ha "célszemélyt" keres. Ezért, mint információs közeget, mi is az internetet vettük célba. Regisztráció társkereső, swinger oldalakon, stb. Az első megkeresésnek még tudtunk örülni, de aztán hamar lehullt a lepel, kiderült: szinte reménytelen a dolog. Éppen ami az előnye a netnek, azzal élnek vissza rosszindulatú, vagy éppen unatkozó emberek. Névtelenség, semmitmondó (vagy éppen sokatmondó) emilcím mögé bújva megkeresnek a hirdetésed alapján, abból a célból, hogy felkeltsék az érdeklődésedet, naivan elküldesz egy-két fotót (ha észnél vagy, nem azonnal meztelent), és jóhiszeműen várod a választ. Többé nem jelentkezik, mert vagy kiverte már, vagy lekókadt neki, mert félig impotens - ugyanis az ilyen megkeresők többsége "férfi", merthogy általában a lánytag után érdeklődik intenzívebben. Hölgyekből meg amúgy sem nézném ki, hogy így szórakoznak. Nem egy esetben leplezte le magát a primitívségével az ipse. Ezért hát, ha valaki érdeklődik, kap egy képet kettőnkről, oszt' jóvan. Ha tetszik, építse tovább az ismerkedést, ha nem, tűnjön el. Amíg az illető nem küld magáról (hiteles!) képet, nem érdemes jobban belemélyedni a dolgokba. Általában mentegetőzik, hogy nem otthonról netel, nincs kép a gépén, nincs üzenetváltó rendszere (pl. MSN). Könyörgöm, 2007-ben?! És ráadásul meztelen képet kér kapásból, ha valami csoda folytán van MSN-e, kapásból camszexelni akar ismizés gyanánt... A fentebb leírt figurák mind gyanúsak. Az ilyen el is mehet a p****ba, de ne menjen (még virtuális) közösségbe se! Akár menjen ki a ganéjdomb mellé, ki a disznókhoz aztán onanizáljon ott kedvére. Hagyja a becsületes, szexszerető embereket békén. Sajnos az ilyen emberszabásúak elveszik a komoly szándékúak megismerkedésének lehetőségét, aláássák azt a bizalmat, ami ilyenkor elsőrendűen fontos. Kérem ezért a Goldengate tisztességes szándékú látogatói nevében, hogy ezek az egyének, akik viccnek veszik mások kapcsolatépítő kezdeményezését, NE szóljanak hozzánk, HAGYJANAK minket ismerkedni nyugodtan!!! Azt hiszem, ezt elmondhatom minden tisztességes Goldangate-es nevében, és remélem egyet is értenek velem/velünk. További jó keresgélést kívánunk mindenkinek, és nagy sikereket!!
#471   2007. 01. 09. kedd 03:10
KriszTom KriszTom VIP
Lehetséges, hogy a bizalmatlanság is benne van... szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki csak így ismerkedés oldalról közelíti meg elsőre a témát. Persze, furának fura a helyzet mindenképpen, az bizonyos! Én úgy gondolom, hogy a hajlam és az érdeklődés mindenkiben benne van valamilyen szinten, csak elnyomja, vagy ha arra terelődik a szó, hisztérikusan menekül. Mikor egy ismerős megtudta, hogy milyen beállítottsága van a menyasszonyomnak, hanyatt-homlok menekülni kezdett előlünk, hisztizett, majd a végén egy olyan veszekedést produkált valami jelentéktelen hülyeség miatt, hogy kb. fél éve nem beszélünk vele. Pedig nem akartuk őt "beszervezni", csak mint "bizalmas barát", megosztottuk vele. Na, azóta nem is bizalmas, de még csak nem is barát! Ezért aztán az ember nem is tudja igazán, kihez érdemes fordulnia, főleg ha "célszemélyt" keres. Ezért, mint információs közeget, mi is az internetet vettük célba. Regisztráció társkereső, swinger oldalakon, stb. Az első megkeresésnek még tudtunk örülni, de aztán hamar lehullt a lepel, kiderült: szinte reménytelen a dolog. Éppen ami az előnye a netnek, azzal élnek vissza rosszindulatú, vagy éppen unatkozó emberek. Névtelenség, semmitmondó (vagy éppen sokatmondó) emilcím mögé bújva megkeresnek a hirdetésed alapján, abból a célból, hogy felkeltsék az érdeklődésedet, naivan elküldesz egy-két fotót (ha észnél vagy, nem azonnal meztelent), és jóhiszeműen várod a választ. Többé nem jelentkezik, mert vagy kiverte már, vagy lekókadt neki, mert félig impotens - ugyanis az ilyen megkeresők többsége "férfi", merthogy általában a lánytag után érdeklődik intenzívebben. Hölgyekből meg amúgy sem nézném ki, hogy így szórakoznak. Nem egy esetben leplezte le magát a primitívségével az ipse. Ezért hát, ha valaki érdeklődik, kap egy képet kettőnkről, oszt' jóvan. Ha tetszik, építse tovább az ismerkedést, ha nem, tűnjön el. Amíg az illető nem küld magáról (hiteles!) képet, nem érdemes jobban belemélyedni a dolgokba. Általában mentegetőzik, hogy nem otthonról netel, nincs kép a gépén, nincs üzenetváltó rendszere (pl. MSN). Könyörgöm, 2007-ben?! És ráadásul meztelen képet kér kapásból, ha valami csoda folytán van MSN-e, kapásból camszexelni akar ismizés gyanánt... A fentebb leírt figurák mind gyanúsak. Az ilyen el is mehet a p****ba, de ne menjen (még virtuális) közösségbe se! Akár menjen ki a ganéjdomb mellé, ki a disznókhoz aztán onanizáljon ott kedvére. Hagyja a becsületes, szexszerető embereket békén. Sajnos az ilyen emberszabásúak elveszik a komoly szándékúak megismerkedésének lehetőségét, aláássák azt a bizalmat, ami ilyenkor elsőrendűen fontos. Kérem ezért a Goldengate tisztességes szándékú látogatói nevében, hogy ezek az egyének, akik viccnek veszik mások kapcsolatépítő kezdeményezését, NE szóljanak hozzánk, HAGYJANAK minket ismerkedni nyugodtan!!! Azt hiszem, ezt elmondhatom minden tisztességes Goldangate-es nevében, és remélem egyet is értenek velem/velünk. További jó keresgélést kívánunk mindenkinek, és nagy sikereket!!
(Ez egy válasz x-gab üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 22:20
Sziasztok!
Én még sose írtam, de már régóta olvasgatom ezt a fórumot is, most belevágok... A 3-as szex téma nálunk is napirenden van - 2 fiús és 2 lányos felállásban is - de mindíg megáll a fantáziálásnál. Mert ismerősök között nincs, akit szeretnénk, ismeretlenül - hírdetéssel - meg olyan furcsa... Persze, lehet h még szokni kell a gondolatot. Eszembe jutott, nem tudom, feldobta-e már valaki: emlékszem pár éve még simán lehetett ilyesmivel próbálkozni szórakozóhelyeken is - akkor sajnos épp még nem érdekelt annyira... Van akinek sikerült így? Emlékszem olyan jelenetre, h lány táncol pasijával, nekem megakadt rajta a szemem, erre visszamosolygott és látványosan végignyalta a srác nyakát... De barátnőmmel is szemezett már lány hasonló szituban. Manapság mindenki bizalmatlan?
#470   2007. 01. 08. hétfő 22:20
x-gab x-gab
Sziasztok!
Én még sose írtam, de már régóta olvasgatom ezt a fórumot is, most belevágok... A 3-as szex téma nálunk is napirenden van - 2 fiús és 2 lányos felállásban is - de mindíg megáll a fantáziálásnál. Mert ismerősök között nincs, akit szeretnénk, ismeretlenül - hírdetéssel - meg olyan furcsa... Persze, lehet h még szokni kell a gondolatot. Eszembe jutott, nem tudom, feldobta-e már valaki: emlékszem pár éve még simán lehetett ilyesmivel próbálkozni szórakozóhelyeken is - akkor sajnos épp még nem érdekelt annyira... Van akinek sikerült így? Emlékszem olyan jelenetre, h lány táncol pasijával, nekem megakadt rajta a szemem, erre visszamosolygott és látványosan végignyalta a srác nyakát... De barátnőmmel is szemezett már lány hasonló szituban. Manapság mindenki bizalmatlan?

... 436 437 438 439 440 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: atti75 atti75
Nyitás ideje: 2004. 09. 18. szombat
Üzenetek: 9229db
Utolsó üzenet: ma 12:27

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!