Sziasztok!
Ha gondoljátok megbeszélhetjük, én szívesen kipróbálnék egy ilyen hármast. Teljesen heteró vagyok, 35 éves, és kiváncsi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 08:47
Ha gondoljátok megbeszélhetjük, én szívesen kipróbálnék egy ilyen hármast. Teljesen heteró vagyok, 35 éves, és kiváncsi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88445)

Sziasztok!32/34 éves Pest megyei házaspár vagyunk és fiút keresünk a hölgy kényeztetésére.
Sziasztok!
Zoltán vagyok, és szívesen csatlakoznék hozzátok.
Az email címem:zoltii@vipmail.hu
Üdvözlet nektek: Z. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 10:39
Zoltán vagyok, és szívesen csatlakoznék hozzátok.
Az email címem:zoltii@vipmail.hu
Üdvözlet nektek: Z. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 16. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80804)

sziasztok mi 29/36 pár vagyunk és házibarátot keresünk a hölgy örömére
Sziasztok!32/34 éves Pest megyei házaspár vagyunk és fiút keresünk a hölgy kényeztetésére.
170x70x30-as sportos testalkatú, kopasz, kékszemű, hetero pasi csatlakozna párokhoz.Ápoltság, maximális diszkréció fontos.3840-es sorozat.
hello szolnoki 17 éves srác csatlakozna párokhoz
msn: metelt17@hotmail.com
msn: metelt17@hotmail.com
Bi lányt keresünk harmadiknak VAS megyéből, ha érdekel írj a raiden_vip@freemail.hu címre s kérdezz bátran.
Sziasztok 23/24 pár vagyunk egy ari lánnyal szívesen megismerkednénk! szame.szame@gmail.com

Törölt felhasználó (80804)

Kedves Párok!
35/180/85,független,diplomás,somogyi,hetero fiatalember vagyok. Szívesen megismerkednék olyan kellemes megjelenésű,kedves,intelligens,komoly párral,akik színesíteni szeretnék szexuális életüket...
Címem:swingerboy@citromail.hu
35/180/85,független,diplomás,somogyi,hetero fiatalember vagyok. Szívesen megismerkednék olyan kellemes megjelenésű,kedves,intelligens,komoly párral,akik színesíteni szeretnék szexuális életüket...
Címem:swingerboy@citromail.hu
1 házibarátnak mi is örülnénk, de majd csak nyártól, addig nem aktuális:-)
neminkább bizonyos dolgotcsinálni? :-D
bocs, peti, ez csak egy hülye vicces válasz volt a kérdésedre:) nem keresek senkit, bocs még1x:)
kelet-magyarországon:)
Én az lennék..
(Ez egy válasz petya1977 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 13:04

haliho mi 25 és 27éves pár vagyunk a barátnöm örömére keresnék 25és 33év között sportos testalkatu esetleg kigyurt sracot foto küldj köszi
haliho mi 25 és 27éves pár vagyunk a barátnöm örömére keresnék 25és 33év között sportos testalkatu esetleg kigyurt sracot foto küldj köszi
Szisztok!
30-as pasi vagyok, 16/4 huncut mérettel, szívesen fotózok, videózok ill. kölcsönös szimpi esetén bármely variációba beszállok.Ápoltság, korrektség jeligére ! :-)))))
30-as pasi vagyok, 16/4 huncut mérettel, szívesen fotózok, videózok ill. kölcsönös szimpi esetén bármely variációba beszállok.Ápoltság, korrektség jeligére ! :-)))))
[IMG]http://www.x-x-x-hosting.com/sites/v/vospett/3bts/images/042.jpg[/IMG ]
(védett kép, ted fel egy képfeltöltöre és úgy szúrd be!)
(védett kép, ted fel egy képfeltöltöre és úgy szúrd be!)
35éves srác párhoz csatlakozna kizárólag a hölgy örömére!! ascona3@freemail.hu. BP-SZFVÁR
Párokhoz szivesen csatlakoznék....kaland36@freemail.hu az msn-em.