Olyan biszex hölgyet keresünk, aki kinyalja alaposan a női párom nedves punciját. Többről is lehet szó, a kölcsönös szimpátia dönt. 32/43 éves, budapesti pár vagyunk és saját lakással rendelkezünk. Szívesen látunk, gyere el hozzánk!
Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 től !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Valaki?Hölgy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 01. csütörtök 14:43
Törölt felhasználó (1330552)

Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 tól !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 tól !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Párok és Hölgyek társaságát keressük közös szexélményre!
Privát üzeneteket várunk!
Privát üzeneteket várunk!
3-án Szombaton tervezünk menni az egyik Budapesti klubba!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Holnap Bükfürdőn a szaunavilágban leszünk. Bi párként keresünk nagy potenciállal rendelkező férfit, bevállalós hölgyet, vagy párt. Helyünk van, találkozzunk és élvezkedjünk.

nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 29. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 29. hétfő 10:37

Törölt felhasználó (1996772)

Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
Sziasztok. Sportos, 22 éves,debreceni,ápolt és diszkrét srác vagyok. Keresek valakit,akit szophatok vagy dugna. Társkeresős képeim megtudjátok nézni, akit érdeklem,kérem írjon
Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Sziasztok!Szívesen eltöltenénk ma pár kellemes órát egy potens bí pasival illetve párral! Helyünk van!

Ma este keresünk fiatal párt vagy fiatal igényes jó megjelenésű potens nagy méretű pasit. Kecskemét hely oké.
fiatalpar2535@gmail.com várjuk a jelentkezőket
fiatalpar2535@gmail.com várjuk a jelentkezőket
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Bi hölgyet keresünk párunk női tagjának,esetleg 3-as hancurozásra.

Sziasztok. Hétvégén Kaposváron keresünk párt vagy lányt esetleg nagyméretü fiút. 29/44 éves összeszokott pár vagyunk. Irj üzit. Pussz

Sziasztok!Hölgy ismerettségét keressük buja játékokra.
Aki ideér, az odaér

Most pénteken az az 26 án Moskolci lányt vagy párt fogadnák otthonunkba reggel 09 töl írj privit .vagy imailt:matea1974@gmail
com.
De csak ja tuttira.
Szép napot.
com.
De csak ja tuttira.
Szép napot.