Sziasztok! Jövő hétvégén elmennénk valamerre a feleségemmel pihenni , kikapcsolódni...Ha van olyan lány , aki csatlakozna egy fiatal házaspárhoz , /L26F33/ , esetleg egy közös ismerkedős vacsorára , vagy egyéb programra , illetve ha mind hárman úgy érezzük , akár egy egész estére...jelezze nekünk , és akkor a szerint terveznénk az utazásunkat! Bármilyen helyszín szóba jöhet , még nem döntöttünk az uticélunk felöl!
Szeretnénk végre megtalálni AZT a párt párcserére,esetleg Hölgyet harmadiknak!
Privát üziket várunk!
Privát üziket várunk!
Bocsi nem ide akartam írni
Sziasztok! Valaki van tatabányáról? Vagy esetleg tudtok olyan programot telefonra ahol tudok mutatni egy élő akciót??

Dominans vagy azt kiprobalni vagyo Holgyet keresunk, akinel nem baj ha bisex! Aranyos, jofej, atlagos par vagyunk. Budapest (tudunk utazni es fogadni is)!
Buja játékokhoz nőt keresünk!!
Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 től !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Sziasztok.
Baráti és szexkapcsolatra keresünk egy aranyos hölgyet
.
Baráti és szexkapcsolatra keresünk egy aranyos hölgyet

Sziasztok!!!lányt keresünk lányos játékokra szimpátia esetén 3 mas rosszalkodás is lehetséges!
Olyan biszex hölgyet keresünk, aki kinyalja alaposan a női párom nedves punciját. Többről is lehet szó, a kölcsönös szimpátia dönt. 32/43 éves, budapesti pár vagyunk és saját lakással rendelkezünk. Szívesen látunk, gyere el hozzánk!
Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 től !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Valaki?Hölgy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 01. csütörtök 14:43
Törölt felhasználó (1330552)

Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 tól !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Hölgyet keresünk! Hölgyet! Vas Megye! Szerda délelöttre kb. 11:00 tól !Egy párral leszek akikkel voltam már ! Nagyon aranyosak! A hölgy biszex!!!Privátban jelentkezz kérlek!
Párok és Hölgyek társaságát keressük közös szexélményre!
Privát üzeneteket várunk!
Privát üzeneteket várunk!
3-án Szombaton tervezünk menni az egyik Budapesti klubba!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Holnap Bükfürdőn a szaunavilágban leszünk. Bi párként keresünk nagy potenciállal rendelkező férfit, bevállalós hölgyet, vagy párt. Helyünk van, találkozzunk és élvezkedjünk.

nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 29. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 29. hétfő 10:37

Törölt felhasználó (1996772)

Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
Sziasztok. Sportos, 22 éves,debreceni,ápolt és diszkrét srác vagyok. Keresek valakit,akit szophatok vagy dugna. Társkeresős képeim megtudjátok nézni, akit érdeklem,kérem írjon
Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
3-án Szombaton tervezünk menni az egyik Budapesti klubba!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!