Szerintem bugyi nelkul a legjobb, nagyon izgi tud lenni pl egy nagybevasarlas amikor rovid egyberuhaban van bugyi nelkul. Amúgy ha muszaj, akkor tanga, vagy franciabugyi
én a franciát tartom sexybbnek de igaz néha a mini alatt a semmi jobb
Mindkettő. Egyszerre
Micsoda kérdés!
Csinos női popsin csak a tanga! Bikiniben és fehérneműben is...
Csinos női popsin csak a tanga! Bikiniben és fehérneműben is...
Egyszer megnézném én is az emberek reakcióitha feleségem bugyi nélkül jönne el bevásárolni
tuti végig ágaskodna a farkam
emlékszem, régen egyszer voltegy virágmintás minije, ami tök átlátszó volt, és amikor abban volt, minden pasi utána fordult. Nemcsak a tangája látszott át teljesen, de popsijának tökéletes, gömbölyű vonalai is.
tuti végig ágaskodna a farkam
emlékszem, régen egyszer voltegy virágmintás minije, ami tök átlátszó volt, és amikor abban volt, minden pasi utána fordult. Nemcsak a tangája látszott át teljesen, de popsijának tökéletes, gömbölyű vonalai is.
Szerintem mind kettő tud izgató lenni. Egy kívánatos hölgyön jól mutat mind kettő
Szerintem is lehet izgató és szexi bármelyik . Korábbi párom egyike nem viselt se bugyit se melltartót. Nagyon ritka volt mikor használt. Nem éreztem izgatónak mert sajnos lenge ruházat nem társult hozzá.
Magamon persze sima
bár volt már tangám , de álljunk meg nem női hanem férfi j.p res. Öltönyhöz nagyon jó volt.
bár volt már tangám , de álljunk meg nem női hanem férfi j.p res. Öltönyhöz nagyon jó volt.
A hagyományos is sexy. De a tanga és a francia az amitől igazán be tudok indulni. A női fenék a gyengém, abból is a telt vagy molett alkat.
Osztom a véleményedet....
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 09:08
én a franciát tartom sexybbnek de igaz néha a mini alatt a semmi jobb
Természetesen a tanga
bugyiban is és fürdő ruhában is
bugyiban is és fürdő ruhában is
nálam mindkettő játszik, mikor mi a helyzet ez attól függ
Sógornőm hagyományost használ a lánya tangát jól áll mindkettőnek
Én a hagyományos bugyit kedvelem, a tanga zavar hogy bevág.
Csak tangát hordok. Fehérneműben és strandon is.
Tanga
Csak tanga
Csak tangát hordok
Az a legszebb izgatóbb egy szép tanga egy brutál jó fenekű nőn
Megnézném benne a fenekedet!
(Ez egy válasz Réka7777 üzenetére (2021. 01. 01. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

pétya88

isten230
Stacy Silver