Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2008. 05. 11. vasárnap 20:24
toratoratora toratoratora VIP
igen Vazi! ezt már egy párszor mi is megkaptuk...
"túl profi" "ennek nem itt lenne a helye"...
pedig tényleg amatőröl vagyunk! wink

jól írod, hogy sok képet kell készíteni, és szelektálni! mi is álltalában egy fotózás alkalmával csinálunk 100-200 képet, sokszor 1 beállásról is több felvételt készítünk, ha esetleg nem lenne egyből éles a felvétel.
aztán a gép elött szelekta!
van, hogy a 200-ból csak 20-30 ami jó, de az legalább JÓ!! (a kevesebb néha több)
nyes

kiváncsian várjuk az indulókat!! wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 05. 11. vasárnap 19:21
sokszor tapasztalom hogy fikátok valakit hogy profi és hogy vegye fel az amatőr vele a versenyt...
pedig ö is amatőr, és nincs jobb gépe mint neked...
csak ö veszi a fáradságot a fény képzésre, egy kicsit dolgozik vele..
értem itt csinálsz 100 képet és nem ahogy esik a 10 kép mert 100 bol könnyebb kiválasztani 10 et
sok lány nem igazán néz ki mutatósan, de akkor is lehet nagyon nagyon jó képeket csinálni róla...
gondolom sokan vagytok ugy hoyg bénák vagytok a foton, és néha asok közt mindig akad egy gyöngy szem.. ez nem csoda... csak nagyon nagy sok kép eredménye és a szögek elhelyezkedések próbálgatása az egész, minden fotós ezt csinálja...
ebben szerintem kovi is igazt tud nekem adni...

úgy hogy vegyétek a fáradságot...
tanácsok tőlem egy amatörtöl:

sok sok fény inkább természetes, de ne alkony és ne éjszaka (vaku érdekes dolgokat művel néha, ha nem több és nem szinkronba kötött)

jah sok sok kép minél több annál több köztük a jó, úgy hogy nem kell az összeset fel töltened, válogass, mert megunjuk smile

jah és fényképezéskor ne szégyelljétek a különbözöm szögből való fényképezést a különböző pózoknak.
#62   2008. 05. 11. vasárnap 21:25
zorn zorn
Egy szavazásnál sok minden számithat!Sokszor pont az iritálja a szavazót,hogy olyan a hozzá fűzött szöveg mint pl. a legszebb punci a világon.Mit mondunk erre mi szavazók,hogy ne már.De ha annyi lenne a firka nekünk csak ez van sokszor szimpatikusabb.De én ezt csak befigyeltem nem biztos,hogy így van.Azért gondoljunk csak makelove-ra elég erősen átment negatívba.Csak egy gondolat volt lehet nincs igazam.
#63   2008. 05. 17. szombat 14:36
sauer10 sauer10
Egyet értek veled. De hát úgy van rendjén, hogy mindenkinek az tetszen, ami van. smile ))
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 21:25
Egy szavazásnál sok minden számithat!Sokszor pont az iritálja a szavazót,hogy olyan a hozzá fűzött szöveg mint pl. a legszebb punci a világon.Mit mondunk erre mi szavazók,hogy ne már.De ha annyi lenne a firka nekünk csak ez van sokszor szimpatikusabb.De én ezt csak befigyeltem nem biztos,hogy így van.Azért gondoljunk csak makelove-ra elég erősen átment negatívba.Csak egy gondolat volt lehet nincs igazam.
#64   2008. 05. 17. szombat 17:15
vazelinator vazelinator VIP Admin
hagyjuk szerintem makelove -ot...
ő egyedi eset, ö élvezte hogy megvívhatta a csatáit
de sok amatőr a lököttek miatt azt hiszi, hogy ilyen ennek az emberek, mert a mű kedvelők túl cső látásúak csak képet nézi és nem szavaz, nem írnak és ez a nagy része az embernek..

akik megírnak hát ritka a normális...
és nem a g pontrendszer a miatt mert azelőtt is ez volt csak most már nincs krixkraxolás és ismételgetés
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 21:25
#65   2008. 05. 17. szombat 17:17
vazelinator vazelinator VIP Admin
de vissza versenyre..
és olvassátok a tanácsokat...
fogadjátok meg...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 05. 11. vasárnap 19:21
sokszor tapasztalom hogy fikátok valakit hogy profi és hogy vegye fel az amatőr vele a versenyt...
pedig ö is amatőr, és nincs jobb gépe mint neked...
csak ö veszi a fáradságot a fény képzésre, egy kicsit dolgozik vele..
értem itt csinálsz 100 képet és nem ahogy esik a 10 kép mert 100 bol könnyebb kiválasztani 10 et
sok lány nem igazán néz ki mutatósan, de akkor is lehet nagyon nagyon jó képeket csinálni róla...
gondolom sokan vagytok ugy hoyg bénák vagytok a foton, és néha asok közt mindig akad egy gyöngy szem.. ez nem csoda... csak nagyon nagy sok kép eredménye és a szögek elhelyezkedések próbálgatása az egész, minden fotós ezt csinálja...
ebben szerintem kovi is igazt tud nekem adni...

úgy hogy vegyétek a fáradságot...
tanácsok tőlem egy amatörtöl:

sok sok fény inkább természetes, de ne alkony és ne éjszaka (vaku érdekes dolgokat művel néha, ha nem több és nem szinkronba kötött)

jah sok sok kép minél több annál több köztük a jó, úgy hogy nem kell az összeset fel töltened, válogass, mert megunjuk smile

jah és fényképezéskor ne szégyelljétek a különbözöm szögből való fényképezést a különböző pózoknak.
#66   2008. 05. 19. hétfő 13:48
surdapapa surdapapa
Maestro!
már ne haragudj, de nem a "Hol lakik a legjobb punci" a verseny címe?
szerintem sokkalta érdekesebb lett volna ha a szűkebb pátriájukba fényképezhetnék magukat, mint ha valaki elmegy az ország másik végéről mondjuk Bivalyröcsögére... és ott készíti el a fotóit!
Milyen érdekes lenne mondjuk a szomszédasszonyra ránézni, h hoppá nem Őt láttam-e a gégén?
tudom sok embert negatívan érinthetne, ha kiderülne róla, h fent vannak a neten a -ráadásul nyilvános helyen készült- meztelen képei, de milyen erkölcsi alapon ítélkeznek a másik fölött emberek? hisz maguk keresték a képeket...

Nem értem mi köze van a szabálynak a címhez?

no mind1... várjuk a sok magamutagató szépséget!

És nyitott szemekkel kell járnunk hátha megpillantunk egy fotózást! eplus2
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Admin
2008. 05. 11. vasárnap 15:18
Szia!
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi

#67   2008. 05. 19. hétfő 20:24
X Törölt felhasználó (33919)
Hol vannak a képek, amit eddig beküldtek?
#68   2008. 05. 19. hétfő 21:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
talán a fiók mélyén ravasz1

feltételezem, hogy majd később lesznek láthatóak:

"A versenyre 2008. április 15. - 2008. június 15. között lehet nevezni (képeket, videót beküldeni), ezután indul a szavazás! A szavazás 2008. június 29-ig tart. A nyereményeket ezután adjuk át!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33919)
2008. 05. 19. hétfő 20:24
Hol vannak a képek, amit eddig beküldtek?
#69   2008. 05. 21. szerda 10:49
Kovi Kovi Admin
Szia!
A képeket a saját lakóhelyen is el lehet készíteni. Nincs ilyen megkötés, mindenki eldöntheti, hogy megkockáztatja-e, hogy a felismerik-e őt a faluban. Szerintem nem is ez a lényeg, hanem, hogy minél több pikáns, érdekes kép készüljön.
Üdv
Kovi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 19. hétfő 13:48
Maestro!
már ne haragudj, de nem a "Hol lakik a legjobb punci" a verseny címe?
szerintem sokkalta érdekesebb lett volna ha a szűkebb pátriájukba fényképezhetnék magukat, mint ha valaki elmegy az ország másik végéről mondjuk Bivalyröcsögére... és ott készíti el a fotóit!
Milyen érdekes lenne mondjuk a szomszédasszonyra ránézni, h hoppá nem Őt láttam-e a gégén?
tudom sok embert negatívan érinthetne, ha kiderülne róla, h fent vannak a neten a -ráadásul nyilvános helyen készült- meztelen képei, de milyen erkölcsi alapon ítélkeznek a másik fölött emberek? hisz maguk keresték a képeket...

Nem értem mi köze van a szabálynak a címhez?

no mind1... várjuk a sok magamutagató szépséget!

És nyitott szemekkel kell járnunk hátha megpillantunk egy fotózást! eplus2
#70   2008. 05. 30. péntek 15:58
X Törölt felhasználó (59186)
Mikor lesz már??? kb 2 hónapja ez megy.. versenyzők képei?! stb..
#71   2008. 06. 02. hétfő 19:56
eretnek eretnek
Ezt kérdeztem én is, h mikor lesz már, valamint miért nem látható közben? elriasztaná? nem hiszem, ellenkezöleg...
#72   2008. 06. 03. kedd 08:43
surdapapa surdapapa
miért?
azt akarnád, h akik már beküldték azokat tegyék is ki... aztán még továbbra is küldhetnek be képeket?

ez így egyenlő lenne?

június 15ig lehet beküldeni!
a képek utánna kerülnek ki!

de ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok a verseny főoldalát... netán értelmeznétek is a leírtakat akkor tudnátok, h míg nevezni lehet nem kerülnek ki a fotók!

személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (59186)
2008. 05. 30. péntek 15:58
Mikor lesz már??? kb 2 hónapja ez megy.. versenyzők képei?! stb..
#73   2008. 06. 03. kedd 15:51
man01111 man01111
hol lehet megnézni és netán szavazni a bekuldott képekre?
#74   2008. 06. 03. kedd 19:07
eretnek eretnek
rendben, a te véleményed.
az enyém meg az, h miért ne lehetne modosítani a portfóliót utólag is, és miért ne lehetne látni, h ki miket küldött.
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 03. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 08:43
miért?
azt akarnád, h akik már beküldték azokat tegyék is ki... aztán még továbbra is küldhetnek be képeket?

ez így egyenlő lenne?

június 15ig lehet beküldeni!
a képek utánna kerülnek ki!

de ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok a verseny főoldalát... netán értelmeznétek is a leírtakat akkor tudnátok, h míg nevezni lehet nem kerülnek ki a fotók!

személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt!
#75   2008. 06. 03. kedd 20:30
X Törölt felhasználó (123857)
Hi, Surdapapát támogatom az ügyben, végülis ettől lesz verseny a verseny. Mindenki összerak egy albumot és az alapján kialakul egy sorrend.
Bár nem lenne rossz, az újabb és újabb rafinált fotókban gyönyörködni sem.
De ez így igazságos, nem?
#76   2008. 06. 04. szerda 13:48
surdapapa surdapapa
sztem nem igazán vitatkozunk...
én csak közöltem mi van leírva... amit nagyjából akceptálok...

nekem ez a címmel ellentétes szabály nem tetszik...

"hol lakik a legjobb punci... fényképezkedjetek településetek helységnév táblájánál"

erre nem is eszik olyan forrón a kályhát...
na de mind 1!
biztos diszlexiás vagyok!!!

mondjuk az se lenne kérdés amit Ti kérdeztek, ha valahol már a legelején "ló" betűkkel ki lenne írva: szavazás június 16-tól...
(Ez egy válasz eretnek üzenetére (2008. 06. 03. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 19:07
rendben, a te véleményed.
az enyém meg az, h miért ne lehetne modosítani a portfóliót utólag is, és miért ne lehetne látni, h ki miket küldött.
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek.
#77   2008. 06. 04. szerda 14:09
man01111 man01111
HALLOOOO!!! hol a fenében lehet megnézni és szavazni a versenyzokre????
#78   2008. 06. 04. szerda 14:35
hunlimo1980 hunlimo1980
nagygyon okos a marketing seracok smile huzzatok a feltoltest meg vagy 2 hetig hadd jojjon vissza minden egyes erdeklodo minden egyes nap es klikkoljon sokat smile
#79   2008. 06. 06. péntek 12:57
Ateex Ateex
Egyetértek az előttem szólóval
#80   2008. 06. 06. péntek 13:23
amatorpar2 amatorpar2
De az már nem fedné a szlogent hisz nem ott lakik wink
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Admin
2008. 05. 11. vasárnap 15:18
Szia!
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: iNfeSter iNfeSter
Nyitás ideje: 2008. 04. 15. kedd
Üzenetek: 168db
Utolsó üzenet: 2008. 11. 18. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!